Impreuna, Timisoara! (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lista reactualizata:
1. MIRO - prezenta
2. DORIS - prezenta
3. MITZUCA - absenta
4. ALEXA - prezenta
5. GIOVA - prezenta
6. VALI(nasa Doris)- prezenta
7. BEA - absenta
8. LICURICI- absenta
9.MIHI - prezenta
10.AMUTZA- absenta
11.IRINA-CLAUDIA - prezenta
12.DANITIN - prezenta
13.SILVANA - prezenta
14.ANA - prezenta
15.GIULIA - prezenta
16.ANDA - prezenta

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Noapte buna, Timisoara!
Vise frumoase!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata!

Doris esti o adevarata mama (Dolores, zici tu? hihihi).
Si mie-mi place la Casa cu flori, merci de idee Marius! E mai select
pentru niste stimate doamne vorba lu' al meu.

Iar chestia cu petrecerea in pijamale e supeeer! Din nefericire eu nu am spatiu ... poate ne gazduieste Miro . sa se bucure Dani al ei..

Miro in Dacia din cate am inteles e doar bazin mare, eu cautam
undeva un de sa fie si bazin de dimensiuni mai mici si sa mergem si de distractie nu doar pt cursuri. Merci si poate mai afli tu ceva...

Mai fetelor eu ma gandesc deja la inceprea gradintei ce le-ati mai cumparat la bondoci? Ca deja lista mea de cumparaturi se cam ingroasa..

Bea al meu sot e foarte incantat de ideea de forum de mamici acasa deja se sicuta intens de ce se mai intampla , de subiecte..
deh...mai simteam si noi nevoia de o variatie.

Hai ca va pup si spor la treburi .Doamne ajuta!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetelor!!!
Ana mersi de informatie.Stiu unde este Cora.
Doris nu cumva tu ti-ai spart dintele in pizza de la Cora??????

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Neatza, Timisoara!

Giova, asa este, acolo mi-am spart dintele in pizza!
De aceea tac si nu zic nimic....
Maine se anunta vreme frumoasa!
Oricum sa va imbracati bine sa nu raciti.
Nu uitati aparatele foto!

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Irina, uite ce am aflat:
Pe strada Constanta nr.8, se afla Clubul All 4 Body, unde au un bazin super, unde se fac si cursuri pentru copii.
Curat, modern.
Suna la 0256 / 497555.

Sper sa-ti fie de folos.

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ce ma secati cu super-intalneala voastra Eu evident ca nu pot sa vin; pe langa bebe, vineri mai vin si rubedeniile mele de la Brasov ... asa ca pas. Naspa. La striptease masculin sigur nu vin, ca nu-mi place genul ala de barbat nici sa ma impusti. M-as plictisi de moarte ...

Bea, chiar vroiam sa zic ca ti-am vazut pozele si am avut o revelatie! Hihi. Haioasa faza cu sotul tau si forumul

E bine ca incep sa apara si barbatii pe aici ... ca prea era matriarhat .

Noi suntem bine, dar prea m-am laudat cu alaptatul ... tot am ajuns la completare la bibe; e cam lenes, mai ales cand are colici; papa la tzitzi vreo 10-20 min. dupa care incepe "Cantarea Romaniei" si nu ne tace gurita pana nu primim bibe. Ata ete. Incerc macar sa-i dau cat mai des posibil si la bibe tot lapte de la san.

Fetele cu bebici voi ce experiente aveti cu pompitele de muls? Ca la mine alea nu functioneaza de nici o culoare ... Are rost sa dau bani pe una din aia scumpa? Ati folosit careva?

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Gabi, aceeasi problema am avut-o si eu cu Ines: completarea.
Sa stii ca am incercat pompe cele mai scumpe, si nu m-au ajutat.
Pana la urma ma mulgeam si puneam in sticluta.
Ce-i dai pentru colici?

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Doris, ii dau Sab Simplex. Sunt destul de satisfacuta, pare sa ii treaca in scurt timp dupa administrare.

Mamica de Licurici: incearca la Beauty Center. Au bazin acolo, dar nu stiu cat exact este de mic. Cursuri ptr copii sigur se fac, dar nu stiu daca au si program liber ptr copii. Trebuie intrebat.
Si mai este un salon nou care are si bazin: All4Body, pe langa str. Cluj. La asta am si nr. de tel.: 497555.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Salutare
Din pacate lui Matei ii cresc dintisorii, asa ca nu l-as lasa singur cu tac-su, ca sunt sigura ca m-ar suna din 5 in 5 minute sa ma intrebe tot felul. Asta este, poate data viitoare. Ma gandeam insa, daca intalnirea ramane pe vineri ora 8, p-ta Unirii, sa vin cu micutul la o plimbare si sa ne vedem. Asta daca e vreme de plimbare, binenteles.
Ana68, si eu ma gandesc la o femeie care sa vina cat suntem noi la servici, dar vroiam sa am si planul B, in cazul in care gasesc femeia si la un moment dat ma lasa balta, sa am ce sa fac cu copilul, ca neavand parinti in TM as fi in incurcaura de s-ar intampla asa ceva. Mai vedem, cred o sa dau si eu anunt in Publitim.
Dar daca auziti de cinvea, anuntati-ma.

Mergi la inceput