filmul de suflet
Raspunsuri - Pagina 4
KUKI spune:
Scenariul pentru Bridges of Madison County e absolut splendid, iar distributia...nu mai e nevoie de cuvinte.
Iulia, mama lui Cristi (13)
Unii cauta fericirea, altii o creeaza.
manupop spune:
1.Propunere Indecenta(Demi Moore si Robert Redfort)
2.Intersection(La rascruce dintre dragoste si moarte -cu Richard Gere)
IoanaM spune:
Scuzati ortografia, si puneti si cate o virgula pe unde trebuie...
DECI:
PACIENTUL ENGLEZ
Vazut de nenumarate ori. Am ajuns sa stiu replicile pe de rost...
Cred ca acum suna altfel, nu?
nushulica spune:
mi-a placut foarte mult CALEA LACTEE nu mai stiu cu cine stiu doar ca e o poveste de dragoste foarte frumoasa in general asta-i genul de filme la care ma uit dar si actiune sf si mai putin groaza la astea se uita barbatu-meu si ma uti si ei de voie de nevoie
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
cici spune:
Filme care merita vazute:
Zbor deasupra unui cuib de cuci ;-Jack Nicholson
Gara pentru doi
Doctor Jivago ;- Omar Sharif si Julie Christie
cici
adrienne12 spune:
Filmul meu de suflet la care ma uit de fiecare data cind sint plouata este "Breakfast at Tiffany's".Apoi mai citeva fixatii ca si calitate, interpretare, cinematografie. - "Amorres perros" pt. scenariu (dur film dar vi-l recomand in special daca va place lit. sud-americana). - "Russian Ark" a lui Alecsandr Sokurov pt. cinematografie. Fac o paranteza sa va spun ca Sokurov este unul dintre cei mai buni regizori in viata si ca intentionez sa-i vad toate filmele, dar de abia am inceput :-). - "Buena Vista Social Club", un documentar exceptional care m-a facut sa pling vazind cita saracie e in Cuba si cum muzica formatiei cu acelasi nume a impresionat o lume intreaga- dupa acestea ar veni ultimele filme ale lui Pedro Almodovar, "Talk to her" si "All about my Mother" si filmele lui Ingnar Bergman.- dupa asta "Bridges of madison County", "The English Patient", "Titanic".pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
Carolyne spune:
Mi-a placut f.f.ff.f.f. mult "Pisica pe acoperisul fierbinte" cu Elizabeth Taylor si Paul Newman. Extraordinar film, l-as revedea non stop. Inveti niste lectii despre viata deosebite: ce inseamna respectul in familie, dragostea, intelegerea si neintelegerea dintre parintii si copii, compasiunea, dragostea, mie mi-a placut extraordinar de mult!
Apoi ar mai fi "Pe aripile vantului", mai ales ca inati am citit cartea exact la 16 ani, cat avea eroina cand a debutat actiunea in primul volum. Nu mai spun de ce ca toata lumea a vazut filmul sau a citit cartea.
Si sunt multe filme bune, dar pe scurt astea 2 mi-au venit in cap acum.
A, ca sa nu uit: Jurnalul lui Bridget Jones - partea 1. Eram singura pe vremea cand am vazut filmul si cu putin sub 30 ani cat avea eroina in film: asa bine le zicea si atat adevar in tot filmul ala, mi-a mers la suflet!!! Oartea a doua a fost mai slabuta.
Mai a fost un film pe vremea lui ceasca "Vraciul" si ala mi-a placut mult si am citit si cartea.
Din pacate, poate sunt eu prea pretentioasa, dar pe masura ce trec anii parca filmele proaste sunt din ce in ce mai dese, iar alea bune atat de raaaare...Ca sa nu mai vorbesc de remakuri... Filme facute si refacute de 1000 de ori, cu decoruri diferite, distributie diferita, dar acelasi subiect in esenta, ma apuca plictiseala.
Carolyne
Carolyne spune:
Tot eu: a fost un film romanesc dupa 89, cu Gheorghe Dinica in rol de magnat al cersetorilor. A fost absolut SUPER BESTIAL filmul asta !!!! Hai, va rog spuneti-mi titlul ca m-a lasat memoria!
Am cautat pe internet si am gasit: FILANTROPICA !!! As revedea filmul asta de 1000 de ori!
Carolyne
adrienne12 spune:
Eu nu am vazut Filantropica dar as vrea sa-l vad. Am auzit vorbindu-se despre el. Unde? Exista pe dvd care sa mearga si in sua? Apoi am uitat sa adaug la categoria "Bridges of Madison County" filmele "The way we were" cu Redford si Streisand si "Descult in Parc" cu Fonda si Reford. Ambele sint about relationships... Caroline, imi permit sa te contrazic. Se fac filme bune in ziua de azi, numai ca sint f. putine, nu li se face reclama si fireste, nu respecta formulele comerciale ale Hollywoodului. Toate filmele numite de mine sint Oscar quality and above. Almodovar este succesorul lui Bunuel iar Sokurov al lui Tarkovsky.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos