filmul de suflet

filmul de suflet | Autor: ingerash

Link direct la acest mesaj

pentru ca tot suntem intre fete imi permit sa va intreb care sunt filmele voastre de suflet si de ce?

Oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

"pe aripile vantului" cred ca l-am vazut de 10 ori cel putin inca din copilarie margeam cu mama la cinematograf. m-a impresionat personajul principal si mi-as fi dorit sa fiu o femeie la fel de puternica ca Scarlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Mie imi plac in general filmele de dragoste cu un final trist, iar filmul preferat este Love story

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Mandrie si Prejudecata, ala vechi cu laurence olivier....pt. povestea frumoasa, conversatiile de pe timpuri, femeia puternica etc.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuta spune:

in general imi plac toate filmele lui jeremy irons dar preferatele mele sunt: "madame butterfly"-jeremy irons si "frida"-salma hayek.(MERITA VAZUTE)

in general imi plac dramele.

o zi excelenta!

ali, bodi si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

La vita e bella, cu Roberto Benigni.

L-as vedea de o mie de ori. Actorul principal joaca extraordinar de bine, mi se pare foarte interesanta ideea de a trata ceva atat de trist in felul ala optimist.

http://community.webshots.com/user/ramonam106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Imi place foarte mult si Scent of a Woman. Nu puteau gasi un actor mai bun pentru rolul principal, scenariul este foarte bine inchegat, sunt niste replici ale lui Al Pacino remarcabile, imaginea excelenta. De! film de Oscar!

Imi place la nebunie scena in care danseaza Pacino tango cu fata, melodia si dansul sunt.... divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PACIENTUL ENGLEZ. Si muzica superba.
TRENUL VIETII - parca asa se numea, da? In geneal imi plac fimele cu razbel, PIANISTUL (super film! SUPER!)

Frieda mi s-a parut cam straniu pentru gustul meu.

La filme stranii mentionez U TURN

La desene animate - LION KING + THE LAST UNICORN
La suspans - GODFATHER
La musical - SUNETUL MUZICII pe care oricand l-as revedea cu placere
La romanesti - CIULEANDRA
Din cele vechi - REBECCA

Contrar cronicilor, mie mi-a placut "Tinutul de dincolo de ape" (nu mai stiu T.O.), si tot contrar cronicilor, nu m-am dat in vant dupa "Naufragiatul" - mia placut mai tare Hanks in BIG
M-a mai impresionat la vremea aparitiei "Evadare din Absolom" si tot in acei ani, m-a distrat tare de tot HOMEALONE.
Altele: YOU'VE GOT MAIL, SLEPLESS IN SEATLE - imi place Tom Hanks si FORREST GUMP (asta da film cu substrat!)

Nu imi plac filmele cu box

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

"Pacientul englez", vazut de nenumarate ori, in prima saptamana de programare la cinema zi de zi, timp de 6 zile, apoi pe caseta, apoi in dvd...un film minunat, povestea de dragoste in sine, imaginea, calitatea dilogurilor, lumina...iar apoi cred ca orice femeie ar vrea sa fie privita cu pasiunea cu care contele Almasy o priveste pe Catherine...

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

City of Angels la care am plans 2 ore si High Fidelity la care am plans si ras in acelasi timp.
Mi-au mai placut Leaving Las Vegas si The Family Man cu Nicholas Cage.
Pai, despre desenele animate nici nu mai stiu ce sa zic... in fiecare duminica ma uit la vreun film, ultima data Madacascar am vazut si mi s-a parut haios tare (mi se pare ca gasca de pinguini parodizeaza echipa din ocean's eleven/twelve...). Dar imi place mult si South Park :)))

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Din cele mai vechi, filmul vietii mele as putea spune fara sa exagerez este " Sissi", cred ca l-am vazut de peste 50 de ori pentru ca am caseta video de cad aveam vreo 10 ani , deci de vreo 15 ani acum. Aproape ca nu se mai vede nimic pe caseta de cat de mult a fost folosita, dar ma uit cu aceeasi placere de fiecare data.

Dintre cele actuale, imi place foarte mult " Pianistul", l-am vazut de vreo 5 ori si nu ma satur. Mi se pare o poveste absolut impresionanta, cu atat mai mult cu cat stim ca asemenea povesti au erxistat intr-adevar, fac parte dintr-un trecut dureros.

Va pup

Mergi la inceput