filmul de suflet

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Categoric "Vacanta la Roma".

Dar imi mai plac si cele istorice gen "Braveheart" si "Gladiatorul"...

Iar romanesc "Morometii" l-as vedea de o suta de ori.

Cu drag

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Romanesti: Veronica si Morometii
Groaza: Casa diavolului ( din anii `80 )
Straine: S-a intamplat odata in America ( cu Robert De Niro ); Titanic ( vazut de 9 ori )

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

"Till we meet again" - Pana cand ne vom revedea

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

desene animate: Pochahontas
Film: The sixth sense!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Aripile vantului!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

I. La Vita E Bella si Iisus din Nazaret (primul loc)

II. What dreams may come - excelent film, il recomand cu toata caldura cu Robin Williams

III. Schindler's List si The Pianist (sa nu intelegeti ca ma topesc dupa evrei, insa filmele sunt chiar bune)

IV. Big blue, El Cid, Gladiatorul.

Si filmele cu Audrey Hepburn, Sofia Loren, Peter O'toole, si ar mai fi cateva insa nu-mi mai amintesc acum.

Nu-mi plac de nici o culoare filmele SF, gen dosarele XX, iar cele cu violente nici atat.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Pe primul loc clar, si fara tagada ( se vede si la semnatura mea, nu ? ) Pe aripile vantului ...stiu fiecare secunda si tot nu ma satur sa-l vad...
apoi mi-a placut ff mult Pacientul englez, ma doare inima de atata dragoste...
Apoi m-a surprins tare placut Ashton Kutcher in Butterfly effect...super filmul
daaca vreau sa rad, comediile vechi cu Birlic si preferatul sotului Pisica alba, pisica neagra a lui Kusturita
Filmele lui Guy Ritchie : Snatch, Jocuri, poturi si focuri de arma
Zilele trecute am vazut Hotel Rwanda si nu am mai fost buna de nimic ( la fel cum m-a impresionat si a 11 porunca a lui Daneliuc )
Sunt o cinefila inraita, las totul pt un film bun dar mai putin pt cele de groaza : si asa e viata plina de surprize, sa ajung sa-mi fie frica sa stau singura in casa ???

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

"Va place Brahms?" si "Mic dejun la Tiffany"
si ar mai fi, dar ajungem la 10 pagini daca incep se scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

eu cel mai mult il iubesc pe Mielu' Gibson, desi nu imi plac chiar toate filmele lui

sunt multe filme care-mi plac si pe care le "apreciez" si in functie de dispozitia pe care o am:

categoria suspans/actiune: cel mai mult si mai mult imi place Braveheart (are de toate: suspans, intriga, dragoste, prietenie, tradare, curaj) - nu-l vad prea des ca ma face sa pling; apoi LA Confidential ; toata seria Arma mortala (excelente toate, fara diferente de calitate intre ele), Maverick, Entrapment, Tomas Crown Affair, Matrix, The fifth element, Indiana Jones

filmele romantice: pe care le-au mentionat multe fete: pe primul loc When Harry met Sally; apoi Sleepless in Seattle, Undeva, cindva, Yankeii, Strada Hanovra, Pretty Woman

filme vechi: cu Audrey Hepburn (Vacanta la Roma, Sarada), Cary Grant (To catch a thief), Unora le place jazzul, Sunetul muzicii

filme romanesti: toata seria BD

f. dragut Ceai cu Mussolini, mi-a placut mult Damage cu Jeremy Irons

... m-am intins ca o placinta ...

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Filme de suflet. Nu am multe, iar majoritatea sant lacrimogene.

Bridges of Madison County

Scarlett Letter

In Bridges of Madison County ma contrariaza faptul cum pot sa fiu atat de pro pentru o femeie care isi insala barbatul, si e gata sa-si paraseasca familia . . .
In Scarlett Letter, m-a impresionat taria acestei femei si prin cate trece ea pentru EL.

Mergi la inceput