filmul de suflet
Raspunsuri - Pagina 2
ana_radu spune:
Mie mi-a placut Luna amara mi-ar face mare placere sa-l revad dar nu am auzit pe nimeni ca l-ar avea , Legendele toamnei, Titanic, Avocatul diavolului, in general imi plac filmele cu o mare putere emotionala si replici inteligente.
crista-s spune:
unul dintre filmele mele preferate ... pentru ca preferintele s-au mai schimbat odata cu virsta este Strada Hanovra ( Hanover Street ) un film pe care si-l poate aminti mai usor doar generatia mea. Un film de la ( cred ... ) inceputul anilor '80 si pe care l-am vazut de cite ori am avut ocazia. Cu Harrison Ford si Christopher Plummer.
Apoi sunt filmele romanesti: comediile lui Saizescu care vazute de cineva mai tinar, in zilele noastre, nu mai au farmecul pe care il aveau atunci .. dar mie tot imi plac .. poate sunt eu nostalgica .. si filmele pentru copii "Toate pinzele sus " si "Ciresarii" mie una imi plac si acum ... chiar si " Veronica " cu care am "luat piuitul" unui grup de prieteni romani si sasi stabiliti de multa vreme in Germania si care imi cereau filme romanesti pt copii lor, copii se uitau si nu prea dar ei nu s-au miscat din fata televizorului pina nu s.a terminat filmul .
Iar cind vreau sa rid putin am o caseta (facuta deja varza de atita rulat ) "Badaranii " cu Birlic in distributie .
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
acs spune:
Unul dintre filmele mele preferate: "Todo sobre mi madre" ("Totul despre mama mea"). Imi plac, cu predilectie, filmele triste, cele care lasa loc imaginatiei... de fapt filmele care nu ma lasa indiferenta sunt cele care-mi produc diverse trairi sufletesti (bucurie, tristete, emotie...).
Manuela
adi_dalma spune:
Offf lista
- life is beautiful;
- "As good as it gets"; "un homme et une famme", "as good as it gets""meet joe black"
si altele... imi place in ce joaca Jack Nicholson, Brad Pitt, Antony Hopkins.. Julia Roberts chiar
Delidana spune:
Luna amara, mi-a placut si mie foarte mult.
Alte filme: Great Expectations (Marile Sperante)- pentru ca imi aduce aminte de o anumita persoana, The Lord of The Rings, pentru ca imi plac "povestile" magice si The Gladiator pentru ca imi plac filmele "romane" - mi-a placut in special de Joaquin Phoenix.
MissJJ spune:
Buna!
Cel mai mult imi place City of Angels cu Meg Ryan si Nicholas Cage, la musicaluri The Sound of Music cu Julie Andrews si Mary Poppins tot cu ea, desenele animate imi plac toate mai ales de la Disney si Pixar, chiar m-am apucat de colectionat dvdurile Disney, si bineinteles clasicele Tom si Jerry.
Imi plac si filmele de groaza, de ex Ghost Ship f fain si recent am vazut la cinema The Island cu Scarlett Johansson si Ewan Mcgregor, f f faina ideea filmului.
------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
ingerash spune:
pai ma gandeam ca daca tot am postat subiectul ar trebui sa spun si eu ce filme prefer.
iubesc: Cruel Intentions cu Reese Witherspoon si Ryan Phillippe ( e o chimie extraordinara intre ei doar sunt impreuna si in viata de zi cu zi)
Pe aripile vantului... am ramas afectata dupa ce l-am vazut
Love actually l-am vazut acum cateva zile si am ramas pe ganduri, e pur si simplu dragoste.... :)
de asemea imi plac cele de groaza : Saw si The ring sunt bestiale
am avut norocul sa merg in locurile unde s-a filmat Pianistul (Babelsberg Filmpark in Germania) si il am filmul dar cineva mi l-a pove si m-am deprimat, totusi o sa ma uit
Oana
danitin spune:
Trilogia Stapanul Inelelor si, in general, filmele - poveste, cu spiridusi, dragoni, cavaleri si printese.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin