Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(37)
Raspunsuri - Pagina 10
coralia76 spune:
Neatza!
Fetelor azi am morcovul mare..s-a internat sistera mea in spital ,i s-a rupt apa la 5 dimineatza si acum asteptam vesti...e asa de greu ca e in bucuresti si eu aici..bine ca sunt telefoane si vorbim.Abia astept sa scape si sa-mi spuna ca am o nepotica sanatoasa si papacioasa
.Va tin la curent cu noutai,ea naste la Municipal.
Varsta bebelica
dienutagraviduta spune:
neata fetelor,
hai ca azi ma simt mai bine; am putut sa dorm bine azi noapte, desi m-a trezit dan ca tusea de vai de capul lui saracul, dar tot dezbracat doarme, cu chiu, cu vai am tras un tricou pe el ... si normal ca si luca s-a agitat dupa aia, ca avea si el dreptate, te trezeste omu la 2 noaptea tusind de se zguduie peretii ... basca mai suna si unu la usa, confundase intrerupatorul de lumina cu soneria noastra ...
va multumesc pentru recomandari, statul pe partea stanga l-am incercat si eu, dar in mod paradoxal il agita si mai tare; am observat ca se linisteste mai bine pe spate, si daca il mangaie tati - probabil are mana mai calda si mai grea.
coralia, neaparat sa ne tii la curent cu evolutia surorii tale, dar nu asa, cu amanunte, te rugam frumos, (de indata ce o sa le ai, binenteles); da macar zi si tu in cate saptamani e....
dienuta graviduta si bebelushul luca
coralia76 spune:
Sistera e la termen are 39 de sapt si 3 zile si deocamdata are contractii la 15 min si nu foarte dureroase,are dilatatie de 2 cm si la 4cm o sa-i faca epidurala.
Varsta bebelica
maria_alexia spune:
Cora, nastere usoara surorii tale si o fetita sanatoasa si vesela!
Cred ca sunteti tare emotionati cu totii in momentele astea, sa auzim numai de bine! 
Mirela Anca spune:
Coralia nastere usoara surorii tale .Asteptam amanunte ,dupa.
30+2
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 11 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici
Lavi spune:
Neata,
Coralia, nastere usoara si sa ai parte de o nepotica sanatoasa si sora ta de o nastere usoara!!!!
Cum te mai simti Mirela? Eu ma simt din ce in ce mai groaznic, si nu mai am chef de nimic, ma concentrez din ce in ce mai greu si fac lucrurile superficial, ma cam sperie chestia asta!
Fizic sunt aproape de epava Titanicului.
dienutagraviduta spune:
coralia, si nu esti in tren deja ?!?!?
pe bune, acum, nu vii si tu sa fii cu ea ?
speram sa aibe o nastere usoara, si o fetita frumoasa si sanatoasa...
lavi, ce-i cu tine ? tot de la anemia veche, sau e ceva nou ? eu cred ca e normal sa nu mai ai chef de nimic si sa faci lucrurile mai superficial, pentru ca noi acum ar trebui sa fim la cumparaturi pt bebe, cursuri de nastere si alte minuni, nu la serviciu.
dar ziceai ca mai ai putin, nu ?
dienuta graviduta si bebelushul luca
xandra28 spune:
neatza fetele!
aveam shi eu o intrebare: mi se intampla aproape constant, de vreo saptamana, sa am gretzuri dimineatza shi seara, dar nu ca acelea din primele luni, nu asha intense shi fara varsaturi, ci doar asha, ushoare senzatzii. vi s-a intamplat shi voua?
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
alexandrina spune:
Coralia, te sustinem la galerie. Poti sa ne tii la curent.
Eu am fost ieri in vreo 3 magazine sa-mi caut ceva de imbracat si am observat ca obosesc foarte tare la cumparaturi din cauza spatiilor inchise si a urcatului de scari. Si nici n-am gasit nimic interesant.
Ina, daca ma ingras in ritmul asta, mai am 16 saptamani x 1 kg = 16 kg, adaugate la 71, ies 87
.
Tu cu ce trebuie sa pregatesti pentru baby shower. Unde se tine, la tine sau la nasica?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Iris13 spune:
Salut fetelor, sunt o viitoare mamica, cam intarziata (cu inregistrarea pe forum) si pt inceput doar am citit mesajele.
Denisa, Ina, cand faceo o intalnire pe meleaguri canadiene? Stiu ca Ina e in Kitchiner, si va fi mai complicat, dar poate incercam.
Ce ziceti?
Mariana