Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Lavi ma simt acceptabil .Dimineata sint intepenita si nu pot sa merg .Parca ma lupt toata noaptea cu patul .Tot dimineata ,cum ma trezesc ,la prima miscare apare circelul pe gamba .Aseara m-a durut rau mijlocul (parca asteptam sa ma pocneasca ciclul )Acum sint mai bine .
Xandra ai primit mesajul meu?Eu am mai avut greturi ,cu stare de lesin .Apar cind imi este foame .In general dimineata si noaptea .Ma trezesc din somn si maninc ,apoi dispar sintomele .
Paula sanatate Alexandrei .Ce face ?cum se simte ?a operat-o ieri .Mult succes si liniste sufleteasca pentru tine .Ai grija de tine ca-l ai si pe bb 2 .Te astept cu vesti bune si ma rog pentru voi .
30 sap+2

Mirela si Cosmin 2 ani si 11 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Ce ironie .Eu care ma laudam acum 3 luni ca am o gramada de haine de gravida ,acum nu am cu ce sa ma imbrac .Am numai haine de vara .Vine toamna ,salopeta de blugi nu ma mai cuprinde si asta-i tot ce am .
Este adevarat ca eu ies mai ieftin cu inoitul ,imi fac singura toate hainele ,platesc doar materialul dar parca nu ma indur sa-mi cumpar materiale ,sa-mi fac ceva pentru 2 luni si apoi sa nasc ,sa devin iar bat si sa nu le pot purta .M-am ingrast eu 18 kg. dar o sa le dau jos pe toate si o sa revin la masura34.Am si eu probleme ,nu ma luati in serios .Cind nu ai de ce sa te plingi ,gasesti .
30 sap+2zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 11 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

oameni buni eu ma duc acasa, ca nu ma simt in apele mele, dar mai intai trec pe la o conferinta de presa.va pup tare dulce si ne "auzim "miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mirela anca, multzumesc mult, am citit shi m-am linishtit. cred ca sunt eu mai paranoica din fire, dar doar cand vine vorba de bb.

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Coralia, toate cele bune surorii tale, si sa-i fie usor si bebelusa sanatoasa!
Paula, asteptam vesti bune si multa sanatate scumpei tale. Ai grija de voi!
Fetelor, si eu mai am stari de greata cumplita, eu care am avut greturi de 2 ori cateva minute in toata sarcina! Ma apuca brusc, insa cand sunt cu stomacul gol, nu des insa e asa o greata de pana si un pahar cu apa mi se pare o grozavie.
De vreo 3-4 zile ma trezesc direct cu dureri de spate, si seara cand ma pun in pat sunt atata de obosita incat de-abia ma tin pe picioare, fara sa fi facut eforturi in ziua respectiva. Poate si pt ca am un pic de lordoza, fiind coloana mai curbata mai aiurea se disperseaza greutatea burticii.... insa nu ma plang, desi mi-as dori sa am ceva mai mult timp de relaxat. Insa cu toate problemele de acum cu renovarea sunt in priza tot timpul. Dar pt asta gasesc energie, ca am asteptat luni de zile sa ajungem aici. Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, ca tot ziceti voi de dureri de spate si respiratie dificila...
In carticica mea de sarcina zicea ca e timpul sa incep exercitiile fizice exact cu acestea: de respiratie si de postura.
Inca n-am pus si in practica, sper sa prind ceva mai mult timp in weekend, pana atunci sa ma obisnuiesc cu idea
Dar merg pe jos minim o ora (in 4 reprize de 15-20 min, asa mi-e programul).

Voi faceti ceva exerticii fizice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

maria,
si in cartea mea scrie ca trebuie sa fac miscare, dar nu prea ma omor
astept sa intru in prenatal, si preconizez sa imi fac un program care sa cuprinda si asta
dar daca vin obosita de la serviciu, parca nu imi arde de exercitii fizice ..

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uf, azi am fost cu noaptea in cap la medicul de familie...
saraca de ea... o sa aiba o zi "senila", ma uitam pe lista de programari.... eu... 26 de ani... o tanti cu 58, una cu 63... restul de 32 persoane... peste 65, pana la 92!!! io in locul ei as lua-o razna...
mi-a dat sa repet analizele, sa vad cat ma mai stoarce crocodilul mic de fier, apoi m-a lamurit ca prenatalul il iau din policlinica, de la ginecologie, si la ea doar il vizez, asa ca sa-mi fac programare acolo. macar m-am lamurit ce am de facut, mi-a zis si la cine sa ma duc...
nu stiu de ce ma simt ca o leguma si obosita... tensiunea era buna, 12/9, cum n-a mai fost de mult.... poate anemia... habar n-am.
la dentist n-am mai ajuns, ca nu ma simteam deloc bine...
dar mi-am facut un car de draci la lalorator. unde imi spune senina individa de la programari ca in a doua sapt din octombrie au ajuns cu programarile!!! sa fac criza de nervi, i-am zis ca pana acum le faceam in max o sapt, ca-s gravida si anemica si nu pot sa astept 2 luni dupa ei... varianta B... pai atunci le platiti si le faceti maine. vax... cica nu scrie urgent pe trimitere... da' scria clar sarcina si diagnostic... bun, sa-mi dea hartia si ma intorc la cabinet sa-mi scrie urgent daca asta o deranjeaza... ii spun ca eu in nov nasc, n-o duce capul, la ce-mi mai foloseste atunci analiza... na, se enerveaza si ea... se duce la sefa ei... care vine f. draguta sa ma intrebe daca am mancat, daca da, sa vin maine dim...
sa nu ziceti ca-i lumea cretina??? ca au plafon de la asigurari.. au pe dracu, ca pt urgente se face referat de justificare si se aproba... la fel ca la retete.
da' chiar imi sarise tandara, dupa ce ca nu mai primim nimic gratuit, nici analizele de rutina sa nu le putem face... ca restul oricum le platim.

Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Coralia nastere usoara surorii tale si sa ne dai cat mai curand vesti bune. Da' vad ca chiar nu ai timp sa te plictiseti vara asta: musafiri, muraturi, nasteri... sper ca nu te apuci si de renovat casa, in rand cu celelalte fete

Lavi imi pare rau sa aud ca nu ti-e bine...

Dienutza si eu am exact aceleasi probleme la culcare: statul pe stanga il deranjeaza cel mai mult si numai pe spate e accepabil, dar e mai greu pentru noi cu respiratia. Si eu m-am trezit la 5, ca facea televizorul un zgomot ciudat si imediat s-a gasit sa se trezesca si bb si sa exerseze inotul stil fluture.

Cristina felicitari ca ai luat atitudine, de obicei pe asta mizeaza si cei din sistem - pe descurajare (ca si cand ceea ce spun ei e litera de lege si batut in cuie).

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mai fetelor, in nici un caz statul pe partea stanga nu are cum sa-l linishteasca pe bb. eu shtiam de la un dr asha: daca nu-l simtzi pe bb mai mult timp intr-o zi, ca sa nu intri in panica, fa urmatorul exercitziu: te ashezi pe stanga, shi in jumatate de ora tb sa faca minim 10 mishcari, indiferent cat de lente sau de intense. deci...

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput