Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(37)
Raspunsuri - Pagina 9
dienutagraviduta spune:
fetelor,
ma bucur ca existati, si ca atunci cand sunt suparata sunt mai multe suflete care ma asculta... ma simt tare rau din cauza serviciului, nu stiu cum sa procedez; nu vreau nici sa plec asa, in conditii mai neplacute cu seful, mai ales ca intentionez sa ma intorc la aceasta companie, dar nici chestiile astea nu e mai pot inghiti ...
banuiesc ca are legatura directa cu ce s-a intamplat astazi _ bebe luca s-a agitat efectiv non-stop; acum e aproape noua seara si de la 3 de cand am ajuns acasa nu am putut sa dorm, nici sa stau intinsa, ca sa fiu sincera ma cam ingrijorez; nu s-a miscat atata niciodata si niciodata asa de violent; ma doare si burta, parca ar fi arsa de soare pe dinauntru...
of, sper sa se linisteasca, ca nu stiu ce sa fac la noapte altfel ...
dienuta graviduta si bebelushul luca
Ina869 spune:
Draga mea Lavi02, nu este neaparat vorba despre o generalizare, ci de o informare, un semnal de alarma.
Nu poti sta insensibil la o astfel de intimplare, fara sa-ti pui intrebari, fara sa fii socat, mai ales ca sintem si noi gravidutze si incercam sa facem tot ce-i omenesc posibil sa fie bine ptr. noi si bebe.
Sigur ca nu trebuie sa stam incordate si inspaimintate la gindul ca “s-ar putea intimpla” dar este mai bine sa luam in seama, decit sa ignoram.
Cazurile sint rare, intr-adevar, dar am invatat mai demult sa nu spun niciodata “ mie nu mi se poate intimpla asa ceva!” .
Si de acord cu tine, exista cutremure, si pe acestea nu le putem impiedica, dar daca ceva este in neregula cu un copil si se stie dinainte, se pot schimba multe, se poate interveni la timp ptr. a preveni o tragedie – si doar s-au intimplat cazuri de acest gen.
Denisa ii vom cumpara un dulapior cu sertarase pe care il vom folosi si pe post de changing table si un dulapior micut in care voi pune jucarii, pampersi, carticele, etc. Am un fotoliu unde o sa stau cu bebe, ii voi face o husa care sa fie in ton cu camera.
O canapea este foarte indicata in camera copilului - in cazul in care ar trebui sa stau peste noapte- dar deocamdata nu sint hotarita, in functie de cum vor evolua lucrurile, voi lua decizia daca sa cumpar sau nu; nici macar nu pot improviza,m-am gindit si la asta, cele pe care le am sint maricele (nu ar intra in camera lui bebe)le-am pus in sufragerie si in family room.
Ma duce gindul sa-mi cumpar un pat pliant sa stau acolo cit timp bebitza-scumpitza doarme, sa motai si eu linga ea sau sa citesc.
Ina si bebelina 25+
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
http://community.webshots.com/user/ina869
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Ina869 spune:
Dienutza,stresul tau s-a transmis si la bebe Luca si de aici poate starea de agitatie.
Ia incearca sa te intinzi pe partea stinga si sa stai asa, linistita,poate se va potoli si el, saracutul.Spune-ne daca merge.
Iar ptr.tine, fa-ti un dus caldut si pune-ti o muzica relaxanta, roaga-l pe sot sa-ti maseze ceafa si talpile.
Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
http://community.webshots.com/user/ina869
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Denisam spune:
Ina-da l aastfel de dulapior cum ii zici tu cu masa de schimbat on top ne-am gandit si noi si vrem sa luam, am gasit patutzul in sale si nu au acolo si dulapul tot neutral culaore cum vrem, urmeaza sa mai vedem zilele astea ceva ( eu mai mult-sotu' zice ca-n momentul final sa il iau
-sta prost cu timpul, de..)
EU deocamdata nu m-am hotarat la dulapior de jucarii, dar stiu ca al amerita luat de la ikea, o sa vad, desi cred ca vom avea si din alea destule
Maien merg la toysrus, dc vrei sa-ti spun sau sa ma uit de ceva, sa-mi zici, ca nu e problema. A si am uitat ca trebuei sa luam si un covoras noi, dar tu de unde iei dulapiorul cel cu sertare si counter de pus masuta de schimbat, ai gasit ceva fain?
La control cand mai mergi, tie ti-a zis medicu cand iti mai face eco?
Va pupic,
Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Morgano spune:
Seara buna fetelor
Ina, si eu imi fac un corp cu sertare si deasupra cumpra un burete din ala acoperit cu ceva plastic pt infasat, nu vad sensul la altceva, mai ales ca respectivul corp va ramane in domritor la noi si dupa ce mut copilul si am ce pune pe el. Dar e si o chestie de spatiu, eu chiar ma suficient, din fericire. Insa dc nu ne mutam din bloc, sincer glumeam ca punem copilul in hamac ca nu mai aveam loc de pat, si adevarul este ca dormitoarele din bloc sunt micute, slabe sanse de loc pt tarc, pt pat si pt comoda cu sertare pt infasat, asa ca ma consider norocoasa la faza asta.
Mandy, de-abia astept vesti noi despre tine si bebele tau.
Lavi, si eu sunt de acord ca circulara de cordon nu e motiv de cezariana, mai ales ca ambii mei veri s-au nascut cu circulara tripla si sunt bine mersi. Totul e ca medicul sa fie pe faza, si moasa, iar dc la ultimul eco are dubii, atunci intr-adevar sa propuna cezariana pt siguranta. Insa tot m-a dat peste cap necazul Monicai.
Dienuta, un dush caldut si mai prelungit te va relaxa complet, un ceai cu miere dupa si un nani si maine esti ca noua. Inteleg stresul cu jobul, dar oricum va invidiez pe cele care veti sta acasa cu bebelusii atata vreme, eu cand realizez ce ma asteapta, si inca nu stiu exact, cu mers la birou, chiar dc cate 1-2 ore pe zi, alaptat, lucru si acasa ca vba aia la birou nu se pot traduce chestiile grele si mari.... offff, sper doar sa rezist si sa fiu atata de tare cum ma cred.
Coralia, si eu as vrea sa pun ceva pe iarna, nu multe insa cu casa in halul in care e acuma nu pot. Sper sa mai prind macar de-o tura de gogosari murati si ardei iuti murati, niste vinete si kapia in congelator..... insa nu-mi fac iluzii, bucataria intra si ea in renovare si nu stiu dc o terminam in timp util.
Bic, welcome back, ai lipsit ceva.
Fetelor, mai stiti ceva de cele care nu au mai aparut prin zona? Amparo, Irinuca, Pumukli..... ele erau destul de active mai ales la inceput, acuma s-au dat la fund.
Si celealte fete inscrise de care nu mai stim nimic sunt ciudate - glumesc - au aparut, au intrebat, au povestit si au disparut fara sa spuna nimic. Sper ca sunt bine si bebelusii lor la fel. Sper sa mai apara cu vesti bune.
Si eu sunt happy cu netul: in sfarsit au ajuns baietii cu reteaua si la noi, ca eram departe cu casa de ei. Asa ca acum avem full time, pret super, viteza super, am reintrat in randul "lumii".
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
Siminaf spune:
Daca va scade brusc tensiunea, pina la valori destul de mici (80/50 mm Hg), ginditi-va ca bebe sufera chiar mai mult decit voi, ca si la el acolo scade perfuzia si se pot intimpla multe. Mai bine discutati posibilitatea situatiei cu doctorul vostru, sau daca se intimpla si este chiar asa de f. rau, chemati ambulanta. Pentru bebe, daca nu pentru voi...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
lavi02 spune:
Mirabilis, daca iti par cunoscuta inseamna ca ne cunoastem de undeva.... avem aceeasi varsta... I don't know. N-ai o poza?
Ce bine e sa-ti mearga iar calculatorul acasa!!!
bb_alinus spune:
Seara buna mamici,
Trec si eu sa va salut, sper ca sunteti bine si vad ca unele dintre voi intrati in concediu in curand! Eu una am reinceput serviciul azi, a fost ok, insa ma simt totusi extrem de obosita dar mai mult din cauza insomniilor. Voi cum stati cu somnul? Ca eu nu am mai dormit ca lumea de multa vreme si nu stiu ce sa mai fac. De fapt mi-e somn insa nu pot sa adorm, ba ma sufoc ca nu am aer, ba lui bb nu ii place pozitia in care stau si da cu putere - ii place doar cand stau pe spate pozitie in care nu pot sa dorm nici sa ma tai!
Mi-au mai ramas 18 zile de munca si apoi...concediu de materniatate!Yupiiiii!
Va pup pe toate ca tot nu reusesc sa va iau pe rand ( Ina, nu stiu cum faci de nu "ratezi" pe nimeni, ai o vorba buna pt fiecare!)
Alina 28+ Bebitza Amalia
http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
meems spune:
Fetelor, va invidiez ca vorbiti deja de concediu de maternitate. Eu mai am 3 luni pana sa-l incep! In State nu te lasa sa stai acasa inainte de nastere, decat daca esti in stare grava si trebuie sa stai la pat. Legal, ai voie de 4 saptamani libere inainte, dar mie la companie mi s-a spus ca daca ma simt inca bine dar totusi vreau sa-mi iau zile/saptamani libere inainte de nastere, trebuie sa-mi iau zilele de vacanta si concediul meu medical.
Imi vine sa
pentru ca deja ma simt mai obosita si fara chef, d-apai incolo prin toamna cand oi fi enorma si de-abia m-oi mai misca?? E-adevarat ca doar in 20 Dec. ar trebui sa nasc (desi am o presimtire ca se va intampla mai devreme), dar sefii tare au strambat din nas cand le-am spus ca as vrea sa raman in concediu de maternitate de la 1 Dec. Asadar, bucurati-va de timpul asta care-l puteti avea liber sa va relaxati si sa va odihniti inainte de-a naste.
Meems 23s+
Mirela Anca spune:
Xandra scuze pentru intirziere .Ti-am trimis un e-mail .
Ina astept pozele .Singura problema este ca MIhai se ocupa sa le puna pe Site iar el este ocupat astazi si miine .O sa dureze putin .Eu ma incurc in html si-mi este frica sa pun pozele singura .Din acest motiv am pus pozele de grup la mine (momentan ,pina -si face MI timp.)Astept pozele cu bucurie ,incepe sa se formeze gasca ,de cind astept eu poze de la voi.Ce dragut ,sa intaleg ca Duminica-i petrecerea pentru Bebica ta ?Super ,am eu emotii,cred ca tu esti topita .Mihai nu ma lasa inca sa cumpar nimic .De luna viitoare am liber la cumparaturi .
30 sap +2 zile
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 11 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici