Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54
Raspunsuri - Pagina 5
Laura Ioana spune:
'Neata. Maaama mia da' ce spor aveti la scris, ca abia prididesc cu cititul!
Maine dupa amiaza merg la eco sa vad ce face bobita mea. Va tin la curent cu noutatile.

pentru toate fetele, indiferent de culoarea parului![]()
Laura
9+
Puiutul meu
M Oana spune:
Nu stiu Dumnezeu ce planuri are luna asta, dar eu mi-am facut temele ca la carte, deci acum ramane ca El sa 'bage'.... copii...
Danutzo zici 'Van Helsing'? Mie imi plac scenele cu lumanari si in semiintuneric, dar bine ar fi, sa fie dintre cele romantice, ca noaptea trecuta..... Printre altele, sunt si o romantica incurabila, desi poate parea greu de crezut uneori. Sunt adepta mai multor femei intr-una singura, ca altfel nu cred ca o scoteam la capat in cei 10 ani de casnicie, plus cat mai am in zare....... Stiu sigur ca ma intelege adolescenta mea...
Carmecitoo, fara avantul tau, ramaneam in varful toboganului toata seara.... sau
ramanea in varful toboganului, tocmai in seara cea mare! Si daca cu colegii nu poti s-o pui de-o prietenie, nu schimbi macazul prin alte orizonturi mai calde?
Madana, la buruieni descantate prin mancaruri sunt experta, ca in primii 2 ani de casnicie mi-am ingrasat jumatatea cu 30 Kg, atata afrodisiac puneam in ea.
Acidul folic e recomandat cu 3 luni inainte de sarcina, si chiar si dupa, pt binele bebicului, sa nu se nasca cu nu mai stiu exact ce defect pe la coloana. Vitamina E e excelenta si ea, dar numai pana in momentul ovulatiei. Eu iau cam 10 zile pe luna. Moisica recomanda acid folic si la baietei.
Andicu, nu plec eu asa usor.... dar voi punteti sa-mi faceti avant, indiferent cat ma impotrivesc eu...
Cum a fost cu electrostimularea?
Catty, cumnatica mea a dat toate hainele de cand avea fina-mea un an, dar mai merg azi prin magazine si cumpar si pe roz, sa echilibrez situatia, dupa cumparaturile bleu de ieri. Azi am niste intalniri pana la ora 5, dar poate ajung sa aflu cum e cu Dacosul...
Si mai am niste povesti suuuper cu politai, reale de data asta, din cei 10 ani de sofat.... Asa imi place sa-mi pun mintea cu politaii....
Laura Ioana sa ne spui si noua ce ne asteapta, ca noi vrem copii, dar sunt convinsa ca nu stim exact despre ce e vorba....
Medeeea, a crescut foliculul? Sper ca nu mai pleci inca o luna? Ieri am vazut mesajul tau seara, ca iti raspundeam imediat, chiar daca ma tin de glume si glumite.....
Facem cafele????
andicu spune:
Moana,n-am inceput inca electrostimularea, ca n-am ajuns acolo.La cum vad eu lucrurile,cred ca de-abia joi ajung.
Azi ma duc la doctor sa-mi dea lista de analize ptr FIV si merg si cu vara-mea gravidutza,si abia astept sa-mi mai vad finutul dand din maini la echo !
Laura Ioana,succes la echo,sa fie bebita bine!asteptam vesti foarte bune de la tine!!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Madana spune:
MOana multumesc pentru informatii. As vrea sa merg sa iau si eu niste hainute pt. bebelul cu probleme din Pitesti, asa ca nu pune inca pachetul la Dacos si poate ne intalnim si punem amandoua, sa nu faca prea multe drumuri Catty ca sa ia mai multe pachete. Ce zici?
:Dana
catty spune:
Buna frumoaselor,
IEPURILA ti-am dat PM. Au ajuns banii. Multumesc mult. Mai am cate ceva de facut si apoi merg sa ii iau pampersi.
ANDICU si tie ti-am dat PM cu contul. Multumesc din suflet.
Vrea sa pastreze bebita. Este singura ei bucurie si oricat de greu ii va fi nu o va da nimanui.
M OANA nu face nimic. Nu mai cumpara nimic iubita. Ai cumparat destule. Ce o sa zica sotul tau ca dai atatia bani pentru copiii altora?
LAURAIOANA sa ne aduci si noua poze cu bobita ta sa o vedem si noi. Bafta multa la eco.
ANDICU sa dea Dumnezeu sa te molipseasca si pe tine verisoara ta si sa vina bebe curand.
MADANA a mers bine la BAC. Sora mea a avut media generala 9,25 si actualmente este studenta la ASE la Bucuresti. Asa ca politistul ala nu i-a mai dat amenda. 
Acum va las ca a venit seful meu si trebuie sa ma prefac ca muncesc. ![]()
Intru mai tarziu.
Va pup si sa aveti grija de voi 

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
M Oana spune:
Madana, zis si facut! Imi propusesem sa le duc maine, la Dacosul de ora 19. Dar gasim noi sincronizarea perfecta! Nici eu nu am terminat cu shopingaraia....
Miro, ai zis ca arunci toate necazurile.... Te-au prins din urma, ca daca te-au prins, venim noi sa le gonim....
andicu spune:
Catty, merci de urari,dar FIV-ul il voi face de-abia la anul prin februarie.
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
M Oana spune:
Catty, in familia mea e democratia perfecta. Cocosul incarca contul, iar femeia directioneaza...
Are incredere totala in optiunile femeii lui si nu pune niciodata la indoiala actiunile mele. Asa ca eu fac fapte de bine, ele se intorc in contul lui, iar eu directionez contul catre alte fapte de bine.
E cercul ideal!
M Oana spune:
Diciule, inainte de a inchide calculatorelul, nu pot sa nu te rog sa ierti si tu o biata fata, care a uitat sa te salute forumistic in pomelnicul de mai devreme.
Saptama trecuta am salvat o casnicie, dar acum tre' sa ma duc sa stric una, ca e jale mare in familia aia.... Dau si eu o mana de ajutor, cum pot!
Numai soare!