Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

MOana buna schema cu directionarea fondurilor familiei. Toata stima pentru tine si sotul tau.

Maine nu stiu exact cand o sa ajung pe la un calculator, avand in vedere ca azi imi fac lichidarea la servici, dar reusesc eu cumva sa-ti dau un mesaj ca sa stabilim cum si unde ne intalnim. ok?

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Madana, stai ca mai am 5 minute pana sa zbor pe usa. Vezi ca am dat la oficial mobilul meu. Da-mi un bip-bip si te sun eu. Cand vrei tu... Sau trimete-mi telefonul tau pe PM.
PA-PA.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Nu-ti face probleme M Oana...suntem asa multe fete...ca n-ai cum sa nu uiti cateva.......si oricum...ma bucur ca ai considerat ca trebuie sa ma saluti si pe mine...sunt de putin timp aici...si interventiile mele...au fost mai mult intrebari...pentru ca de abia de acum incolo incep experiente pe propria-mi piele din care pot sa va transmit si voua...
iar cat priveste cu dezlegarea si legarea casniciilor...pana la urma suma trebuie sa fie constanta nu?...a fost o gluma.....iti doresc sa nu mai fie prapad in familia ta....poate doar prapad de bucurie la aparitia de bebei...
pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna frumoaselor,
Va multumesc inca o data in numele prietenei mele pt ajutorul pe care ni-l dati. Da va dea Dumnezeu de 1000 de ori mai mult si sa va duca bebelusul pe care vi-l doriti.
Un lucru nu inteleg, MADANA mai mama tu iti faci lichidarea la serviciu, asta inseamna ca nu mai lucrezi acolo, si ne ajuti pe noi? Iubita nu vreau sa ramai fara bani din cauza noastra.
M OANA si la noi este cam la fel cu fondurile. Numai ca eu nu prea am ce sa directionez pt ca sunt destul de mici. Dar fac si eu ce pot si ajut si eu dupa posibilitati.
ANDICU, MADANA, M OANA inca o data mii de multumiri.
Va pup pe toate fetelor si sa aveti grija de voi. Intru mai tarziu
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Wow,da' harnicutze va mai are mama !!! Pai io abia mai prididesc sa va citesc de pe o zi pa alta! Dar las' ca azi am timp ca stau acasa din cauza unei raceli nasoale...Si asa de tare ma doare gatul ....dar n-am baut rece si nici inghetata nu am mancat!
Sa va spun cum se vad lucrurile "de pe margine" :
Danutza -blondutza succes cu analizele....Sigur nu esti roscatica la cat de "vulpe" ai fost cu dr.? Bine macar ca ajungi in tara cu ele facute,nu? Si bune sper...
Lumit te inteleg cu inceperea scolii dar oricat de greu ar fi dupa 3 luni de vacanta tot esti mai odihnit decat numai una....Of ce ma enerveaza ca isi bat joc de noi...Sa nu ne invidiati pe astia din sistemul particular ca-i mai nasol ca la "stat".... In rest la mine luna asta trece greu,abia astept sa se temine....
Marrina sa te auda Dumnezeu,cateodata asa am si eu impresia,ca dupa pauza asta ar fi ceva sanse dar sunt asa de satula de dezamagiri incat mai bine nu-mi fac iluzii...
Catty mi-ai dat si mie din optimismul tau,ceea ce nu prea mi se intampla des ! Multumesc! Si succes in ce faci pentru a o ajuta pe bebelina aceea...
Iepuricule ma gandesc des la tine...Sper ca esti bine...Ai grija de tine
Andicutz bravo tie ,asta da atitudine inteleapta....Of,daca as putea sa fac si eu asta ar fi cel mai bun lucru pe care l-as putea face ! In primul rand pentru mine si apoi pentru ceilalti din jurul meu....
Laura,succes la echo...Iti tin pumnii sa fie bine!

Acum va las,ma duc sa-mi fac un ceai ca nu mai pot nici sa inghit....si am capul greu ca un bolovan...
Va pupic pe toate (fara nume ca iar uit pe careva la cat sunt de ametita...)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mishule,multa sanatate la fata, ai grija de tine si bea multe ceaiuri;ai incercat cu tinctura de propolis?pune cateva picaturi in lingurita,cu zahar sau miere si o sa vezi ce repede iti trece gatul!!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Catty nu-ti fa probleme pentru mine, eu imi asigur un loc in rai, nu ti-ai dat inca seama?

Acum serios, stiu ce nu pot sa te ajut prea mult dar nu pot sa ma gandesc la o destinatie mai buna pentru disponibilitatile mele financiare actuale. Ii dau bebelului cu cea mai mare placere si bucurie ca pot ajuta, cat de putin.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Mishule!!! Sa te faci repede, repede bine. Dai cu ceaiuri, miere, apa fierbinte la picioruse, comprese calde la gatulet, fierbinte, iti mai zic si doua homeopate:Homeovox sau Homeogene ca vreau sa te faci rapid bine si ... fara sa bagi alte chimicale in tine. SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

gata am terminat examenele, maine ar fi trebuit sa merg la monitorizare ca in luna asta mi-a spus sa merg in a 8 a zi, dar Cm nu mi-a venit.Cred ca este de la stress?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, Buna seara,
Am intrat doar sa va salut si apoi plec acasa ca si azi am avut o zi grea.
MADANA multumesc din suflet. Esti o scumpa.
LAURAIOANA cum a fost la doctor?
MISHULE ma bucur din suflet daca am reusit sa iti dau si tie din optimismul meu. E bine sa stii ca reusesti sa ajuti cat de putin. Cu bebelina o sa vad eu cum o sa fac, dar nu o voi lasa in plata Domnului.
Fetelor vorbim maine, sa fiti cuminti si sa aveti moralul ridicat.
Va pupacesc pe toate, fara discriminari.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput