Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54
Raspunsuri - Pagina 4
danutza_c spune:
Carmen.cita, saru' manushitzele pentru cosmetica! Abia astept sa ma vad rasfatata...![]()
Diciu, e supergreu cu doctorii de aici si din pacate nu am obtinut decit partial din ceea ce vroiam, dar e bine si asa. Oricum, ceea ce era mai important era chestia cu Dostinesxul care a mers fara nici o problema. Asa ca sunt multumita, poate cine stie, da rezultate...
Lumit, am verificat intre timp, cu mine ai vorbit la hiperprolactinemie.
M Oana, sorry! Ai scris in acelasi timp cu mine si nu am vazut ca ai pus bancul. Ingenios, ar trebui sa tin minte data viitoare cind ma opreste politia...![]()
Sper ca ati avut o seara ca-n filme, sper ca nu ai uitat luminarile? Eu nu pot fara...
Avalon, am retinut. Poate ar trebui sa facem un capitol nou: "bancuri cu si despre blonde..." ![]()
lumit spune:
danutza, noi ne-am conversat despre adenoame,nu le-am mai avea!!!Te plangeai si tu de dureri de cap, parca.Eu sunt inca uimita cat de bine e sa nu te doara tertecuta!Abia astept sa-mi refac prolactina sa vad daca s-a dus si ea inspre valorile normale.Ziceai ca ai inceput sa iei Dostinex.Ai vreo reactie de la el?
danutza_c spune:
Da, Lumit, asa e, noi cu adenoamele. Am inceput sa iau Dostinexul de vineri, cum am iesit din farmacie l-am si inghitit si azi am luat a doua doza, ca de fapt am vrut sa il iau luni si joi (dar nu puteam astepta pina azi, iti dai seama). Pina acuma nu am avut nimic, cu toate ca azi dimineata m-a incercat asa o vaga senzatie de greata, dar a fost f.f. vaga si a trecut repede.
Si eu sper sa scada prolactina cit mai repede, doctorul mi-a spus ca are efect mult mai rapid decit Bromo iar ginecoloaga mi-a spus ca s-ar putea din cauza prolactinei mari sa fie si FSH-ul mare, asa cum am avut eu ultima oara. Asa ca pap frumos Dostinex si sper ca analizele de ziua a treia sa imi iasa mai bine macar, fata de data trecuta. Ce ma enerveaza pe mine e ca anul trecut in octombrie cind mi-au dozat FSH-ul era in limite normale si acuma e crescut. Ma intreb ce s-o fi intimplat dupa operatie ca nimeni nu e in stare sa-mi dea o explicatie.
si succes la analize!
marrina spune:
Pupicei la toate fetele 
Mishu Sa te odihnesti bine. Mai ai numai o luna si atunci sa vezi
si
.
danutza Bravo pentru Dostinex. Ai dat-o gata pe dr. ta
. De-abia astept sa te vad ducandu-te la ea
.O sa mai stie ce sa zica?
diciu si toata trupa : Toate la
. Pas alergator.
diciu spune:
Danutza...felicitari c-ai reusit s-o inmoi cat de cat pe doctorita ta....si sa-ti intre prolactina in limite normale!...si FSH-ul...
din pacate in medicina unele intrebari raman fara raspunsuri si explicatii...
mie tot nu mi-a venit kestia....dar inca n-am depasit 40 zile...sper sa-mi vina in 2-3 zile...ca altfel intru iar la neregulate....
...ca la bebe nu ma gandesc c-ar fi....refuz sa-mi mai fac sperante de genul asta...la cate cicluri am avut intarziere....am sperat ca voi avea bebe de....100 de ori?
..
marrina....asa sa fie cum zici tu...daca perseveram...vom avea bebeul nostru...
Madana spune:
Buna fetele,
wwaaaaaww suntem deja la pag. 3 a cap. 54, mama, mama ce harnicutze suntem la scris. Hai sa fim la fel de harnicutze si la 
Catty incep cu tine iubita. Te pupic dulce si peste o saptamana o sa ajunga la tine ce ti-am trimis, probleme cu contul, dar se rezolva in cateva zile. Imi pare rau pentru prietena ta dar o poveste mai incalcita eu n-am mai auzit (poate sa o puna de o telenovela). Imi pare rau mai ales pentru copil, el chiar nu are nici o vina.
Carmen.cita
eu nu am mai luat teste de sarcina de acum o luna si ceva, am zis ca sa nu mai dau banii de pomana. Si apoi mi-a intarziat CM cu o zi si eu toata noaptea am avut mancarimi in talpa sa dau o fuga la farmacie. Si apoi sti si tu cum e, dupa un timp, tot dorindu-ti sa ai simptomele de
incepi sa crezi ca le ai, si apoi apare doar o I si maaare ![]()

. Si o iau de la capat. Dar tot o sa gasesc eu testul ala "pozitiv" intr-o zi, si sa vezi atunci petrecere

.
Avalon mai vreau povesti cu politisti.
MOana cum a iesit al doilea rand de mancare? Ce mancare afrodisiaca ai facut?
Eu incep sa revin la starea mea de spirit normala, pentru ca eram cam abatuta in ultima vreme, dar in afara de problemele de servici, restul au incaput sa intre pe fagasul normal. In rest ce sa zic, sunt cam somnoroasa probabil de la vreme sau de la faptul ca m-am culcat ff tarziu azi-noapte ![]()
.
Va pup pe toate si cred ca totusi capitolul 54 sa aduca vesti bune, stiti voi de care 
Da Doamne sa ploua cu
in toamna asta.
:Dana
catty spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Ma bucur sa va gasesc in forma.
MADANA ai dreptate. Este chiar subiect de telenovela ce se intampla, dar din pacate asta este realitatea. Multumesc de ajutor si oricand va ajunge la noi va fi bine venit,
IEPURILA ti-am raspuns la PM. O sa sun acum la banca sa vad daca au ajuns.
M OANA esti o scumpa.
Ma bucur ca ai un endometru "beton". Poate luna asta se intampla minunea si o sa fii graviduta. Dumnezeu nu lasa niciodata nerasplatite faptele bune, sa u uiti asta. Prietena mea a spus ca nu are nimic faptul ca hainutele sunt pe bleu, chiar si ea cand a avut bani de hainute a luat tot bleu, numai eu ii cumpar fetitei hainute roz. Si mai vreau bancuri. Imi plac astea cu politisti.
Hai sa va spun o intamplare tare de tot.Sora mea care are 18 ani si permisul de cateva luni este blonda. In seara de dupa proba orala la romana la BAC a dus acasa un prieten cu masina pt ca bause si nu se putea urca la volan. Cand a plecat de acasa nu si-a luat actele din geanta. O opreste un politist, ii cere sa sufle in fiola si vede ca nu a baut. Apoi ii cere permisul. Asta mica incepe sa caute prin masina si dupa vreo 5 minute isis aduce aminte ca nu are actele la ea. Se intoarce catre politist si ii spune "imi cer scuze, dar actele sunt acasa. Merg sa le iau daca vreti si ma insotiti dumneavoastra". Omul ramane blocat si da sa ii scrie amenda. Raluca se uita la el cu o privire tampa si are urmatoarea reactie "va rog frumos, nu imi dati amenda, acum 2 luni am lovit masina si am mai primit una si de abia am facut rost de bani sa o platesc. Sunt obosita pt ca azi am avut BAC-ul la romana si mi-e si foame, ma doare burtica si vreau sa ajung acasa la mama". Politistul se uita la ea si o intreaba "Si ce ti-a picat la romana". Sora mea incepe sa ii spuna subiectele care au fost si apoi sa recite poezia si comentariul. Politistul o asculta, da nedumerit din cap si apoi spune "du-te acasa, mananca, mai invata si tu la celelalte materii si maine seara te astept sa imi arati permisul. Si daca nu iei BAC-ul cu nota mare sa stii ca o sa iti dau amenda".
DANUTZA_Cma bucur ca ai reusit sa iti convingi doctorita sa iti dea sa faci analizele pe care le vroiai si ca nu ai prolactina mare.
Fetelor, ma simt cam ametita. Luna asta nu vreau sa fac nici o monitorizare, nu imi iau nici temperatura si incercam sa face
din 2 in doua zile. Poate o iesi ceva. Simt nevoia ca macar o vreme sa nu mi se mai spuna ce sa fac, cum sa fac si alte astea. Ma intelegeti nu?
MISHULEodihnestete scumpa, stai linistita si sa faci doar ce ti-a spus doctorul. Si de luna viitoare va puneti iarasi pe treaba si o sa vezi ca va fi bine si minunea se va produce.
Ma simt acum ffffffffffffff optimista si incerc sa o tin tot asa.
Va pup si sa aveti grija de voi, 
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
iepurila spune:
Salutari de la Moldova,
Mi-e din ce in ce mai greu sa tin pasul cu voi.....
Va pup pe toate fara exceptie si haideti odata cu 2 liniute, ca nu mai poooot.
Eu ziua 16. De aseara am inceput UTROGESTANUL. La juma de ora am picat far sa-mi dau seama. In somn. Azi ma doare un pic burtica de parca mi-ar veni. Sper ca nu...asa repede?
Pupicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Madana spune:
Catty te pup si o pup si pe sora ta. ce a facut la BAC? banuiesc ca a fost OK. Mie imi pare sincer rau ca nu am ce trimite la bebelul prietenei dar nu am nici o hainuta, doar costumul de greiere al sotului meu de cand era in clasa I, dar si ala cred ca e prea mare. Eu tot as da o fuga pana in Pitesti numai sa-i trag o cotonogeala aluia de i-a rupt coastele prieteni tale.
Tot citesc aici pe forum ca acidul folic si vitamina E sunt f bune. Eu nu am luat niciodata si eram curioasa sa-mi spuneti cam ce efecte au, si cum trebuie luate. Poate o sa incerc si eu.
Pup toate blondele, brunetele, roscatele, satenele si ce alte noante mai sunt pe aici.

:Dana
andicu spune:
'Neata la fete!
Oana B, eu zic sa astepti 2-3 cicluri normale,pana incerci iar, mie asa mi-a zis dr dupa extrauterina.Dureaza pana se reface endometrul, in plus eu am avut si CM dereglat vreo 2 luni.
Am trecut si eu de primul CM normal,si se pare ca sunt la ovulatie sau am ovulat;ca de ieri am avut simptomele de rigoare,resp.crampe, burta cat casa... daca s-a intamplat ieri, ziua 14 ,inseamna ca CM asta ar fi cu 2 zile mai lung decat normal,adica de vreo 28 zile. Asta ma face fericita,ca poate scap de afurisitii de rushi in peiroada in care suntem in Antalya in concediu.
Danutza_c,succes cu tratamentul.
MOana, printre glume si glumite, poate te vedem
de luna asta, ca inteleg ca esti si tu la ovulatie!
Cristabb, eu am folosit teste de ovulatie,dar nu m-au lamurit cum trebuie; cel putin pe-alea, Fertiltest, nu te-as sfatui sa le cumperi,ca sunt slabute.Mai repede te-ajuta Fertilityfriend, ai mai multe batai de cap,da eu zic ca e mai practic.
Mishule,si eu sunt pe bara ca tine,dar sa stii ca am inceput sa ma obisnuiesc; sa nu mai stau stresata cu teste,sa nu mai tai zilele din calendar...parca sunt mai relaxata si ma gandesc ca dac-o vrea Dumnezeu la anul asa sa fie,daca nu,o sa mai incercam cat putem si gata! ce atata stres si chin!
Catty, trimite-mi si mie un PM cu detaliile ptr bani; vreau si eu sa ajut copilul ala amarat!conteaza mult sa aiba o viata cat de cat normala,daca maica-sa vrea sa-l pastreze si sa il creasca cum trebuie; si merita sa primeasca ajutor.
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan