Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54
Raspunsuri - Pagina 3
danutza_c spune:
Carmen.cita, vreau si eu la cosmetica cind vin, please ma duci si pe mine la prietena ta?
M Oana spune:
La 'editeaza raspuns' adica al treilea buton, maestra scumpa? Vezi ca sunt logata....
Bai, cu ochii in monitor am ars si mancarea. Tre' sa fac alta, ca azi e seara cu ovulatia si mai e un pic si-mi vine iubirea acasa....
Carmen.cita spune:
Sigur, Danutza!
Cand ajungi in Bucuresti da un semn si luam legatura, acolo se fac si impachetari cu parafango+masaj anticelulitic, salonul este in zona mihai-bravu, bucur obor.
diciu spune:
M-Oana pai daca e seara cu ovulatia...relash total...sa fii fresh cand iti vine iubirea...
eu dupa ce fac mancare...nu mai am kef de
...da deh...nu poti sa-l lasi totusi..
cu burtica goala..
Carmen.cita spune:
quote:
Originally posted by M Oana
La 'editeaza raspuns' adica al treilea buton, maestra scumpa? Vezi ca sunt logata....
Bai, cu ochii in monitor am ars si mancarea. Tre' sa fac alta, ca azi e seara cu ovulatia si mai e un pic si-mi vine iubirea acasa....
YES!
Oooo, pt mancare nu stiu, dar pt restul ma mustra constiinta! Fugi repedeee si cauta combinezonul, dupa aia... ii spui si tu sa comande ceva de mancare...
M Oana spune:
Esti mandra?
N-am corectat tot, sa fie loc de si mai bine....
Imi trimit o mana, un picior si-o bucata de creier la bucatarie.... si cu restul iti incarc constiinta si mai mult!
C-o jumatate de creier continui: combinezonul e pe pat si daca ard si a doua mancare, cu a treia face el cinste!
Avalon spune:
Fetelor, eu nu sunt la ovulatie
, dar aveam tare multa treaba , si in loc sa imi onorez obligatiile, stau si ma hlizesc aici la monitorul asta... Da, Danutza, sunt blonda
si tare imi place sa ascult bancuri cu blonde si sa fac pe proasta in fata politistilor si a altor categorii sociale!
M Oana spune:
Rapid ca se arde: cate blonde ziceti ca sunteti pana acum, carora va place sa faceti pe proastele?
Ma bagati si pe mine in categoria asta, ca tare mult visez sa fiu
blondissima...?
Carmen.cita spune:
Pai pana acum suntem 3! Si eu sunt blonda!
Gata, OANA, subiectul, forumul, de fapt toate forumurile s-au inchis pt tine, fugi pana nu umpli toata casa de miros!
lumit spune:
Mamaaa!Ce ati mai scris astazi!!!Trebuie sa o iau de la capat cu cititul ca nu mai stiu ce si cui am vrut sa-i raspund...
cristabb, eu n-am folosit teste de ovulatie dar mie mi le-au recomandat fetele pe cele de la NovaMed.
Mishu, hai ca o luna-i tot o luna!Eu chiar ma ingrozesc de cat de repede trece timpul.Peste 3 saptamani incep serviciul si taaareee greu este dupa 3 luni de vacanta.
diciu, poate de data asta semnele nu sunt de la rushi.Chiar ca e nashpa ca semnele de sarcina(despre care doar am auzit/citit)seamana cu cele de ciclu.Eu nu ma pot opri sa sper ca e bebe pana nu ma vad invadata de nesuferiti.
Medeea, acum am vazut ca ai scris si aici.Eu cred ca foliculul putea sa creasca 4 mm pana in ziua ovulatiei.Endometrul e foarte bun, nu vad de ce n-ai putea spera ca se lasa cu BB.Doamne-ajuta!Altfel ce mai faci, cum mai esti?