Sus... in Scandinavia (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaa cum asa ? nika pe la ecluza ... ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Hai ca iti dau io vesti de la ecluza. Ashadar:
Nu a plouat la mare decat intr-o singura noapte cand m-am trezit cu capu in piscinutza (noi nu aveam supracort).
Stufstocku este cea mai sigura metoda de a DISTRUGE Vama Veche forever and ever. In fiecare dimineatza ieseau camioane cu munti de gunoaie adunate de pe plaja si cand am plecat noi (luni) plaja arata ca dupa razboi. Stufstocku e un motiv ca oamenii sa se imbete pana nu mai stiu de ei si sa se pishe in tot locu, in "libertate". Bilant: corturi luate de ape (nu ale noastre), 3 morti (2 coma alcoolica +1 omorat in bataie de punkeri). Am sperat sa gasesc un loc fain, cu roacheri prietenosi si de fapt...in fine, noi ne-am distrat si a fost ok, dar ma gandesc la saracii parintii copiilor alora.
Prin urmare luni am plecat in Costinesti unde era mult mai cald si bine, dar valuri foarte mari. Bilant: 2 morti live.
In rest, ma intorc ca lupu deoarece pentru cateva momente am avut impresia ca am 16 ani si m-am rocherit cu dat din cap si alea alea.
Am citit printre randuri ce ati scris voi si am vazut si subiectul cu fratele Roger :(. Io am fost la pelerinaj in Portugalia anul trecut si a fost super. Tipul lumina pur si simplu. Incredibil ce s-a intamplat...
Va pup si va scriu maine ceva mai vesel,
A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mihaela frumoase fete ai! Sa-ti traiasca!Liris te stresezi prea tare, daca e sa fie sarcina atunci si nu-ti mai fa griji. Si eu in primele 3 sapt cind nu stiam de sarcina am tinut-o in petreceri si chiar iesiri multe in rest, puburi ..disco si am facut un bb de 4100gr sanatos tun de nota 10! Iar cremele alea daca sunt date de dr care stia ca vrei copil nu as crede ca-s asa puternice. Si pe perioada sarcinii cind mai sunt probeleme se mai recomanda unele creme sau chiar supozitoare pt vagin. Si asa stiam si eu ca in prima luna indiferent la ce supui tu corpul tau, sarcina se protejeaza singura, nu sziu niste chestii complicate de explicat acu' dar stiu sigur ca si eu numai de asta am citit 9 luniAnnie wooow..tragic ce e pe acolo Si ce amintiri frumoase am eu de la mare..offf vremurile astea..!Narnacea aha deci sa inteleg eu acum ca iti place sa maninci bine, asortezi vinutul de calitate cu mincarea, coniacuri rafinate...ahaaa de asta te-ai bagat cu nasu'n vint la subiectul cu pricinaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaaa, da de asta... hahaha daaaaaaaaaaaa de unde ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!...prima la apel pe ziua de azi...esceptand-ul pe narancea care se pare ca a facut-o lata azi noapte...asa-i mon cher?

doruletz, am sa incerc sa-mi mai dau jos din prejudecati, asa cum spuneam si in povestirea-jurnal despre amerik, in capsorul meu haladuiesc si altele...nasol de tot cu educatia cea trecuta care a lasat in multe creierase niste cip-uri care se dezactiveaza mai greu.

lilinda, poate ca sunt si romsnasi care fac asa....ca si in ro se poarta sa-ti etalezi masinile la scoli si nu cumva sa mearga odorul pe jos cand ditamai masina sta in curte.

irimell...sa-ti traiasca vertebrele aranjate si te asteptam mai des. Vacanta placuta la romanik.

annie cu ce vesti ai aparut ...cand pleci peste tari?

tzuc la voi

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Aaaaa, stiu....ati trimis ploaia la noi si voi stati la soare...

Mihaela si fetele mele

Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

Buna seara Danemarca! Nu va suparati pe mine ca am intrat si eu pe-aici pe la voi,dar vroiam doar sa va felicit pentru postarile voastre!Observ ca santeti ca o familie si va admir pentru asta!Felicitarile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ce liniste, p'aci, Mihaela doar noi mai ramaseram?

valeleu Annie, pai ce povestesti tu acolo seamana a corespondentza de razboi cu morti si raniti decat a relatare din locuri de vacantza si de distractie! .

liris, daca era vorba de Depardieu si mincinoasa de fie-sa in vacanta in Ile Maurice atunci da, ala era filmu' pe care l-am ales si io aseara! Super

lilanda, uite ca n-am intrat in amanunte d'astea cu vizitatorii, da' stai ca aflu ca am io sursele mele 'guiciste' care trebe sa fie la curent

restu' gastii... absentza pentru azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Naziua !
Atat ca n-am timp nici sa mor; e ultima saptamana inainte de vacanta.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Asa da Tata! Eu mai am 2 saptamani si merg iar la munca...dupa 2 ani jumate de "vacanta"...heheee!

doruletz azi e vesel Parisu'?

Mihaela si fetele mele

Silvia

Mergi la inceput