Sus... in Scandinavia (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua...iaca ma strinsei si io de pe drumuri :-)) Si incredibil, da' acilea iar ii soare ... cit despre ploaie, io sint mic - nu stiu nimic :-)))
ahhaaa, deci sa schimba stafeta: unii pleaca la serviciu, altii intra in concediu (era sa zic de maternitate, da' nu rimeaza cu tata lu Toma ). mihalea, ti-ai schimbat si tu serviciul ??? (chiar vroiam sa-ntreb mai demult daca s-a modificat legislatia referitoare la functionarea firmelor care lucreaza in lohn?? asa auzisem si ma intereseaza subiectul...)
annie, bine macar ca v-ati distrat voi bine...ai culoare tropicala???
Io tot zbirnii de freo doua zile la urechea lui Niels, sa mergem la concertu' de adio a lui PavarotTi, da' consortu' ramine surd.... mai cu seama dupa ce a vazut pretu' la bilete!!! :-))) Si vaz ca nici varianta "stersul mucilor pe linga stadion" (copirait rayu) nu merge!!! Acu' incerc sa persuasez o colega, sper sa tina!!!!
doruletz, asa: pune tu absente, ca vaz ca duamna profesoara trage chiulul si ea!!!
narancea, distractie placuta...paraca azi ziceai ca ai chef,nu?? sper sa rezisti, ca vaz ca te-ai desteptat odata cu cocosul de pe Kremlin!!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da, ala era filmul.

o fata de la Cta, membra DC si ea, a pierdut ieri copilul; nascuse fetita anul asta pe 30 apr, au fost toti membrii familiei implicati intr-un accident de masina si copilusul a murit la spital. saraca mama. groaznic.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna dimineata si de la mine (pe un ton de pseudo cafea ca ma lasai si de sportul asta)...

Lilanda...hmmm ...Pavaroti Ce-as vrea sa fiu si eu pe acolo...

Tata Lu' Toma...Sint geloasa rau. Eu mi-am "mincat" vacanta pe anul asta. Mai trag asa cite-o zi, doua de "boala" ca simt ca o iau razna...

Narancea...imi face pohte de coniac si n-am voie vreo 2 saptamini....

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Ana Maria sunt de calitate hainele de la Nordstrom?

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Liris....sa fiu foarte sincera nu cumpar decit daca stiu de la ce firma. Cele mai necunoscute tind sa fie foarte "babesti" materialele...gen poliester ieftinut. Este un magazin relativ bun, dar poti avea surprize.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

am inteles.
mie-mi placusera astia si haina asta .

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fetele si baiatul cel cu broscutze si motor,

iata ca m-am invrednicit si eu sa apar pe la un net-cafe, ca ma dau greu dusa in astfel de locuri, aici rezist cu stoicism, mi-am terminat vizitele de rigoare si ma topesc de cald...romanika e la fel cum o stiam, poate doar eu ce am inceput sa ma mai schimb, cred, ca nu mai sunt asa entuziasta, vreau acasica, dar inca n-am rezolvat chiar tot ce mai aveam pe aici de rezolvat, dar in 2 saptamani sunt acasica in holandika la racoare...deja cred ca incepe sa-mi placa la frigider

Freya nu va pot spune ce a inceput sa-si dea drumul la tot felul de cuvintele, in romana, biensure...asa ca veselie mare pe ea aici, ca mai toti pretenii mei au kinderasi, deci e cu scandal in fiecare zi de berica ...am facut si poze la toate vacile colorate de prin bucuresti, asa ca va pun poze cand revin in noua mea casutza.

va pup pe toti si ma duc sa citesc din urma ca sunt pe dinafara,
Lena + T-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

lensky balensky ! how how how are you ?

ohhhhhhhh ce zi am avut, acu am ajuns de la treaba, nu mai ma duc nicaieri nene, sunt mort. de la zviozdny boulevard pina la parc la gorki am facut o ora jumate, asa trafic cacacios. si de la birou cind sa vin pina la hotel alta ora jumate, azi e fost un trafic, ca daca eram destept si mergeam pe jos faceam mai multe hahahaha vreau acasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na ziua Poienitza!!
io am fost cica la plaja,soare era,nimic de zis,da batea un alizeu rece,de am stat cu pulover de lina pe mine ,iar in jur suiedezii erau in costume de baie si se aruncau in cap in apa,si m-am gindit ca totusi io-s romanca si ei suiedezi,adicatalea pentru ei era cald,soare,chestii,iar io ,infofolita pina la urechi ,erau undeva intr-o toamna tirzie,diferenta de perspectiva ,nenicule!
Pupici la lena balena,mi-a fost dor de tine!
restu poienitzei ,pupaturi mai pe seara!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

duceam si haleam si intorceam la o vorba, aveam si-o foame...

Mergi la inceput