Miresele anului 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor............usurellllll....
Nu vreau sa iau partea nimanui, poate Olguttza a cam exagerat cu "atatea fitze si figuri si neplaceri si nedumeriri si ne.... ", hai fetelor,dyadya si raza , fiti realiste..........nu puteti avea super nunti cu un buget "mititel"!

E logic, ca luxul si pretentiile se paltesc oriunde in lumea asta......iar daca bugetul nu iti permite atunci exact asa cum bugetul s-a redus direct proportional ar trebui sa reducem si pretentiile!........si fara sa va supar as vrea sa va reamintesc o "vorba" pe care o folosesc evreii "Suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine!"....... si credeti-ma ca nu stau extraordinar cu banii, in conditiile in care iuby al meu acu e in cautarea unui loc de munca!

Raspundeti sincer, oare nu plecam in cautare cu o gramada de pretentii.....cum sa fie sala, cate intrari , parcare, meniu ieftin dar bun ba chiar culorile pe care sa le aiba....hai sa ne gandim altfel si in momentul in care am gasit un restaurant care ne place eu cred ca nu mai conteaza daca e albastru sau rosu.....

Restaurantul unde vom face noi nunta e pe alb cu portocaliu....ei credeti-ma pe cuvand ca daca m-ati fi intrebat inainte ce culori imi doresc.......portocaliul era pe ultimul loc! Niciodata nu vom gasi ceva care sa corespunda 100%........sa fie in nu stiu ce loc, sa aiba parcare, da aiba terasa etc.......faceti o lista de prioritati ca sa zic asa.....lista calitatilor pe care trebuie sa le indeplineasca restaurantul si vedeti ce e mai important oare culoare sau parcarea, mancarea sau intrarea ......si alegeti in fucntie de asta!

........si veti avea toate nunti de vis, pe care peste ani vi le veti aminti cu placere.......iar de aceste incidente veti rade din toata inima!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Gio, ma bucur sa aud ca bebe e ok si ca toate merg asa cum trebuie. Sa vezi ca baietel frumos si sanatos o sa ai .
Apropo, am o nepotica de 3 ani, te intereseaza pt bebe? E adevarat ca ea e mai maricica, dar asta nu poate sa fie decat de bine, pentru ca are "mai multa experienta de viata"

Dyadya, nu cred ca Olguttza a avut intentia s-o jigneasca pe Raza de Soare, cred doar ca vroia sa-i atraga atentia sa nu le jigneasca ea pe celelate mirese care n-au facut decat sa-si dea cu parerea. Nu intotdeauna gusturile si parerile coincid, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai spunem nimic, de-asta suntem aici, sa ne ajutam si sa ne sustinem in momente mai grele. Hai, nu va certati ca nu sta bine unei viitoare miresici si unei (deja) doamne, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Ooana, !
Se vede ca ardelenii nu-s asha iutzi ca mine, de exemplu !
Mercic mult ca ai reformulat!

Tigrutz, ! Pentru ca ai inteles exact! Si pentru...compliment! ala cu "doamna" !

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

[quote]Originally posted by olguttza
cred ca esti prima (si singura!) care are atatea fitze si figuri si neplaceri si nedumeriri si ne.... Daca tu (si asta, parca, ti-am mai spus-o) vrei super locatie, dar, daca se poate, sa fie moka, asta e cu totul alta poveste....
[quote]

Pacat ca gandesti asa...

1. Nu am fite ! Ar trebui sa ma cunosti personal, ca sa ai dreptul sa ma cataloghezi, ceea ce, evident, nu e cazul !
2. Nu vreau nimic gratuit ! M-ai auzit spunand ceva de genul acesta ? Nu cred...
3. Imi doresc un restaurant cu culori alb-rosu sau alb, sala mare, spatiu de dans in aceeasi sala... si atat... Daca stii un asemenea loc, esti invitata mea sa-l dezvalui.
4. Problema pretului meniului este doar a mea, nu si a ta !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Olguttza, nu musca! Eu am inteles perfect sensul mesajului tau asa cum am inteles si mesajul Razei. Insa ce am vrut sa preintampin a fost o cearta in toata regula intre femei!
Nu-i iau aparare Razei dar o cred ca e frustrant sa mergi in 'nspe locuri pe care altii le-au prezentat ca fiind minunate si sa descoperi ca nu-i asa deloc!Nu-i asa conform gusturilor tale, dar asta este alta poveste: ceea ce mie mi se pare minunat altuia poate sa-i repugne numai cand aude!Raza a fost suparata pe faptul ca nu a gasit nimic, a pierdut o seara intreaga pe ploaie, cu un iubi iritat langa ea dar vina nu a fost a forumului!
Cat despre mustrarile tale la adresa ei, este foarte usor ca dintr-o chestie de asta pe un forum sa se ajunga la injurii. Si din cate stiu eu regulile oricarui forum sunt sa nu atentezi la integritatea morala a persoanei. Fiecare e liber sa-si exprime 10 000 de opinii dar cu conditia sa nu-i jigneasca pe ceilalti. Ea a gresit ca a aruncat o umbra de indoila asupra bunei-credinte a celorlalte participante, tu ai gresit ca ai taxat-o dur. Haide sa ne oprim aici ca poate ne inchide cineva subiectul! Si mie imi place acest subiect. PACE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Iata ca in timp ce imi compuneam eu mesajul, cearta a si inceput!
Si eu sunt de acord ca la un mom dat va trebui sa mai renuntam la pretentii( nu de alta dar asta-i singura optiune-bugetul nuntii nu avem cum sa-l marim). Dar nu sunt de acord sa renuntam din prima. Si asta implica multe zile pierdute in cautarea locului ideal: si asa cum ne dorim noi si accesibil. Unii au noroc: la un mom dat dau peste locul ala din intamplare, altii nu, si atunci reformuleaza. raza abia a inceput sa caute si nervii ei sunt inerenti. Dupa cateva saptamani de alergatura n-o sa mai aiba puterea de a se enerva. O sa aceepte totul asa cum e. Si pana la urma o sa gaseasca si localul perfect. Asa cum a gasit toata lumea. dar putini sunt cei norocosi care l-au gasit din prima si n-au mai apucat sa intre in faza de nervi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana
[,dyadya si raza , fiti realiste..........nu puteti avea super nunti cu un buget "mititel"!

Ba ne vom sfatui, asa, ca fetele si vom avea nunti frumoase ! Punem pariu ?
Cat despre bugetul “ mititel “… ma, sa stii ca eu nu-s vreo nepoata de-a lui Fane Spoitoru, ca 5000 euro sa mi se para, asa… de-o ciunga… dimpotriva, am mai spus-o, sunt un om normal, iar pt mine suma aceasta inseamna mult. Pt ca nu-i am. Si chiar daca i-as avea, tot mult ar insemna si nu mi-as bate joc de ei. Lucrul asta il invata cei care muncesc cinstit…

Raza de soare

Mergi la inceput

Eu nu ma cert cu nimeni, dar nici nu accept sa fiu clasificata drept ceva ce nu sunt !

Olguta... te rog ceva... citeste in Top lauda pt rest. Bucegi, de ex, citeste si realitatea pe care au vazut-o ochii mei si mergi pana acolo ( si mananca, eventual ). Apoi vino si spune daca am sau nu dreptate in privinta unor ( atentie, unor ! ) recomandari...

Si cu asta eu pun capat acestei discutii, care chiar nu isi avea rostul... iar celor care au inteles exact ce am vrut sa spun...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by ooana
[,dyadya si raza , fiti realiste..........nu puteti avea super nunti cu un buget "mititel"!

Ba ne vom sfatui, asa, ca fetele si vom avea nunti frumoase ! Punem pariu ?
Cat despre bugetul “ mititel “… ma, sa stii ca eu nu-s vreo nepoata de-a lui Fane Spoitoru, ca 5000 euro sa mi se para, asa… de-o ciunga… dimpotriva, am mai spus-o, sunt un om normal, iar pt mine suma aceasta inseamna mult. Pt ca nu-i am. Si chiar daca i-as avea, tot mult ar insemna si nu mi-as bate joc de ei. Lucrul asta il invata cei care muncesc cinstit…

Raza de soare

Eu una am incercat sa explic un principiu..........ba chiar am precizat ca nu stau extraordinar cu banii.........nu stiu daca trebuia sa imi raspunzi asa......oricum iti doresc sa iti iasa totul asa cum vrei tu cu bugetul pe care l-ai stabilit!

Daca te-ai simtit jignita de bugetul "mititel" ......... poti vedea ca asa se organizeaza o nunta in functie de buget si asta e realitatea...........posibilitatile sunt in functie de ce are fiecare, nicidecum nu as fi dorit sa zic ca esti nepoata lui Fane Spoitorul, iar pariuri nu pun din principiu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Raza de Soare, iubitzica, copilash drag, nu te supara asa tare, Olguttza n-a facut decat sa-si spuna parerea. Ei i s-a parut ca ceea ce ai spus tu a fost o jignire la adresa celorlalte miresici care au dat recomandari pentru anumite restaurante.
Spuneai ceva de rest Bucegi (eu una nu am auzit pana acum de el, de vazut nici nu poate fi vorba)...poate persoana care a dat acea recomandare chiar a fost incantata de localul respectiv si, asa cum am mai spus, gusturile si parerile sunt de multe ori contradictorii. Bine ca ai fost si te-ai convins singurica cum e.....
Sa nu te mai vad suparata, ca te vede si actual a ta sefa (cat de curand fosta) si ii dai o mare satisfactie, ok?
Uite o si un de la mine sa fiu eu sigura ca-ti trece.

Mergi la inceput