Miresele anului 2006 (16)
![](images/user_woman.png)
MIRESICI 2006
27.05. BlueEyes, Complex Severus, Zalau
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Bucuresti
17.06. piggy, Casa Bucur, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15
01.07 ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. ralu_trancu, restaurant Intim, Calarasi
22.07. tigrutz, restaurant Casa Ardeleneasca, biserica Gradina Icoanei, Bucuresti
19/26.08. Andita, Bucuresti
19.08. cris-papureanu, restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia
??.08. Ioana-Cristina, Bucuresti
26.08. krelia, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
09.09. enderbaby, Rest. Recital, Iasi
??.??. anamariame, Botosani
??.??. madutza_1978, Bucuresti
??.??. mexxa, Iasi
daii - te asteptam sa revii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517&whichpage=1" target="_blank">(15)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936&whichpage=1" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963&whichpage=1" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273&whichpage=1" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484&whichpage=1" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834&whichpage=1" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)
Gata!! am primit confirmarea: pe 13 sept. plecam spre creta de pe Otopeni la un hotel de 4*.
abia asteptam. de 3 ani nu am mai avut un concediu!!!
asa ca.... in 12 sept. suntem in Bucuresti, o punem de-o intalneala?
![](foto.gif)
gio
![](gravida.gif)
Raspunsuri
Ioana-Cristina spune:
Bravo , Giova ! "Dixtractie" placuta ! daca n-oi fi la Tirgu Ocna sa vad ce e cu restaurantul , o punem de-o intalneala , clar !
Da nu ti-e frica de avion , mai ales cu bebitzu ?
Ioana-Cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tigrutz spune:
Giova, ai si tu dreptate si eu stiu chestia asta, dar totusi am sa merg cu ea prin magazine, daca gasim ceva foarte misto, luam, daca nu....
Apropo, tu cum te mai simti cu Bebica mic? Te lasa sa dormi sau e cam nazdravan?
Ioana, ai putea sa mergi prin oras sa vezi ce gasesti, nu cred ca sunt foarte scumpe paharele alea si te scutesc si de o munca in plus.
Eu nu cred ca-mi voi cumpara pahare speciale pt noi, nu sunt mare fan, dar daca gasesc ceva care-mi place foarte tare, am sa iau ]
tigrutz spune:
Giova, stiai tu cumva ca pe 12 septembrie e ziua mea? Adica s-o punem de-o intalneala ca sa faca fata cinste?
Ioana-Cristina spune:
Am vazut la www.angelsday.ro pahare. Au 2 modele iar mie mi-a placut primul.Faza e ca le-am scris sa-mi trimita o oferta de pretzuri dar nu mi-au raspuns. O sa ma uit pe a magazinele cu accesorii pentru nuntzi. Mie imi plac cee finutze nu modelele aea cu ditamai funda ....
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina spune:
Fetelor , ziceti voi ca postez cam mult...Dar asa sunt din fire...mai vorbareatza...
In plus , de maine nu ne mai vedem o saptamana si si-asa o sa-mi fie dor de voi...
Hai , nu ma certatzi ! Va roooog !
Ioana-Cristina "Simt ca traiesc , deci exist !"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
GIO, bravo fetita.........ma bucur pentru tine! Sunt convinsa ca vei avea un concediu super!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
IOANA........nu te cearta nimeni, sesizam ca esti cea mai activa dintre noi ........ de asta te intrebam daca esti in vacanta, ca noi cele care suntem la servici nu avem cum sa postam atat nici daca am vrea!
Cu paharele, imi place ideea dar, restaurantul la care am facut noi rezervarea, ne da din partea casei 2 pahare de sampanie pe care le spargem dupa ce intram in restaurant asa ca .... poate voi mai cumpara 2 pahare pentru sampania de la tort!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
BlueEyes spune:
Noi vrem pahare personalizate...cu numele nostru incadrat in inimioare....cu funditza care sa aiba la mijloc logo-ul nostru... Sper sa reusim sa facem ... sau sa gasim de cumparat. Insa....noi vrem sa le shi pastarm...asha ca o sa facem probabil 2 perechi....una o spargem...shi celalta probabil o folosim la sampanie....shi apoi o ducem acasa
Nunta noastra
Logo
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Ioana-Cristina spune:
Sunt in vacanta ! Stai mai ca gumeam si eu a faza cu certatul !
Doar nu crezi ca m-am suparat !
Ioana-Cristina spune:
Ooana , bine ca mi-ai spus ! Ca sa nu ma puna astia sa sparg paharee mele ca mor ! Cred ca si eu o sa le foosesc la tort in cazul ca e obiceiu asta...