Miresele anului 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
ralnied1 spune:
Ooana, nu-i asa ca e misto Clujul???
Iar in ceea ce priveste inundatiile, majoritatea pozelor sunt facute din balcon, sau de pe treptele din fata blocului, adica de la ceva inaltime... Deci mare lucru nu se intelege... Sa fi vazut cum era la fata locului... Nu credeam ca o sa ajung sa vad asa ceva in Pascani, dar acum...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Doamne, ce mandra mi-s!!! V-am dat poze, sa va clatiti ochisorii!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Ce dragutze-s pozele...acuma-s nostalgica... Shi ce frumos era pe vremea aceea
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Iuuuui....am primit shi eu stelutza Prima
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Raza de soare spune:
Miresici, sunt trista… De ce nu intelege nimeni ca vreau restaurant, ca vreau sa dau avansul, ca vreau… acum ?!
Speram ca plimbarea pe ploaia de aseara sa merite… deloc !
Am mers la Elite, unde, in primele 5 min nu am vazut pe nimeni, doar un numar de mobil, lipit pe usa. Noroc ca a iesit o tanti de la cantina de jos si am cerut informatii. Ne-a indrumat spre un domn Nae… Am revazut sala in care anul trecut am fost invitati la o nunta. Ni s-a parut mai mica si… mai urata. Sigur, atunci era aranjata, luminile erau aprinse, dar… acum nu era deloc aranjata, semn ca acolo doar se organizeaza petreceri, nu si mese de zi cu zi. Primul lucru pe care l-am aflat… data de 3 iunie, e data « la niste cunostinte, cu contract « . Mi s-a strans stomacul. Am realizat ca nu va fi singurul care ne va spune acest lucru… 15 minute mai tarziu, mi se confirmau banuielile. Macar pot spune ca am avut satisfactia ( halal satisfactie ! ) ca-i pot spune puiului ca nu e prea devreme sa cautam restaurant si ca dimpotriva, e ff posibil sa nu gasim nici data pe care o vrem. Acum chiar aveam argumente.
Ne-am urcat in masina si am mers la Laguna Blu. Am refuzat tripla invitatie a unui ospatar de a ne aseza la o masa si spre disperarea lui, ne-am plimbat in voie prin restaurant. A venit o tanti, careia la sfarsit, in sufletul meu, tare-mi doream sa-i scot ochii… Tot timpul cat am stat acolo, i-a zambit puiului… practic, eu intrebam si ea lui ii raspundea, eu parca nici nu existam in peisaj… Din nou am aflat ca data de 3 iunie e « aproape rezervata… dar daca aveti noroc si veniti cu banii inaintea celor care ar vrea aceeasi data… “. Mda, am inteles ideea…
Daca ne hotaram acolo si nu vin toti invitatii, un salonas mai mic, care are legatura cu salonul mare, va fi liber pt clienti, in general pt cei de la ambasada, care, am aflat, uita de bunul simt si intra peste nuntasi… lucru care il fac si cei de pe terasa, daca vad vreo bruneta / blonda, cu care si-ar da intalnire… iar pe terasa nuntasii nu au voie decat dupa ora 1 noaptea… adica, pana atunci au voie doar sa iasa, nu sa si stea la mese… Pai cum sa-i spun eu invitatului sa nu stea ?
Una peste alta, nu ne-a incantat…
Am mers la Yda Club ( fosta baza a sindicatelor ). Dupa ce am asteptat 48 de minute, pt ca seful era ocupat cu ultimele detalii pt o nunta ce va avea loc sambata, am aflat, in mai putin de 30 de secunde, ca nu discuta decat de la 1 ianuarie pt 2006, ca meniul e acum 33 euro, fara bautura si ca il va scumpi. Pai ce ma intereseaza ca imi ofera el mancare si jardiniere ? E scump ! Asa ca am plecat, indurand, pe buna dreptate, dojana puiului, referitoare la recomandarile de pe forum. Cat am incercat sa il conving ca nu e vina mea ca sunt alte mirese care recomanda ceva ce de fapt nu exista… are perfecta dreptate cand spune ca la recomandarea unora, carora, probabil ceva nu le-a convenit / au relatii la nivel inalt si atunci se schimba treaba, batem drumul de pomana…
Infometati, plouati si nervosi, am mers la Herastrau ( unde am aflat ca am avea niste pile… adica ne putem face singuri meniul )… Un nene, ceva cu escu la sfarsit, ne-a aratat de la usa ( ca era o petrecere ) sala pe care am cerut sa o vedem. Una mare, dar joasa, cu mocheta rosie… si cam atat am reusit sa vedem… Nu mi-a placut deloc faptul ca sunt multe sali pe etaj si un hol comun, iar ala, desigur, cu mese pt clienti… adica, vii la nunta si treci printre cei care nu au treaba cu tine si nici tu cu ei… si mai vezi si alte cateva mirese… pt 2006, discuta de pe 7-8 septembrie ; acum meniul e 26-28 euro, fara bautura, dar se va mari si vor avea bautura obligatoriu de la ei. Mai vedem…
Am mai mers, la nimereala, intr-un restaurant care nu merita luat in calcul pt organizat nunti, pt ca e mic si pe deasupra, e si pe 2 niveluri. Or intra 150 de persoane acolo, dar nu…In primul rand, nu e deloc loc de dans, apoi, e prea incarcat cu flori, artificiale si naturale, lei, lemn… intr-un cuvant : kitch. E bun pt o masa normala, insa atat…
D-zeule, nu mi-am imaginat vreodata, ca va fi atat de greu… in loc sa te bucuri de pregatiri, te alegi cu dureri de cap… si teama de o posibila amanare a datei… si reprosuri…
Vom merge sambata, din nou, la rest. care v-am spus ca ne-a placut, sa discutam direct cu sefu’. Eu de acolo nu ma misc pana nu imi da ok-ul… si vom merge si la Intermacedonia, dar banuiesc ca mergem degeaba… si mai mergem la… nici nu mai am curaj sa spun puiului la cate restaurante as vrea sa mergem…
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
tigrutz spune:
Raza, te inteleg perfect. Acelasi tur de forta l-am facut si noi cand am cautat restaurante. Evident, am trecut si prin astea la care ai fost si tu aseara.
Cineva de pe forum (scuze, dar nu-mi amintesc cine) mi-a spus ca la Elite, daca dai ceva spaga, ai data asigurata, chiar daca ei spun ca e ocupata de acum. Apropo, de asta, si mie mi-au spus ca 22 iulie e deja ocupat (noi am fost in jur de 12 iulie acolo).
Herastraul mi-a lasat si mie aceeasi impresie, multe sali, pot fi foarte bine mai multe nunti, dar ce conteaza daca lor le iese banul?
La Yda, noua ne-au spus ca anul asta e 40 E meniul (probabil pe voi v-au placut mai mult, de au mai lasat la pret ) si tot asa dupa 1 ianuarie.
Hai puiule, nu dispera, ai sa vezi ca pana la urma o sa fie bine si ai sa gasesti restaurantul potrivit pt nunta voastra. Hai, sa vad un zambet de la tine....asa, foarte bine
ooana spune:
Raza..........imi pare rau ca e atat de greu.......dar cand vad cate probleme ai....abia acum am realizat cat de usor mi-a fost mie.... am mers direct la restaurantul favorit, furmos, elegant, 4****......in prealabim un telefon la pila unei colege de servici.....stabilit data pe care am o doream....refuzat avans pe motiv ca "am fost asigurati ca sunteti oameni seriosi!" ...... meniul anul asta intre 17-20 euro, bautura o ducem noi si punct....toate rezolvat in 3 ore sambata!
......si totusi am mai avut ceva de comentat......de ce e asa de iefitn meniul.......si cand am vazut ce inseamna meniu de 20 de euro m-am gandit ..... doamne cata mancare!
Am avut noroc....dar pana acum nu am realizat!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Miresici, sunt trista… De ce nu intelege nimeni ca vreau restaurant, ca vreau sa dau avansul, ca vreau… acum ?!
Draga mea raza...de soare (?!), nimic pe lumea asta nu se face "acum", chit ca eu "vreau" asta! Ar fi trebuit sa stii, cred...
quote:
Asa ca am plecat, indurand, pe buna dreptate, dojana puiului, referitoare la recomandarile de pe forum. Cat am incercat sa il conving ca nu e vina mea ca sunt alte mirese care recomanda ceva ce de fapt nu exista… are perfecta dreptate cand spune ca la recomandarea unora, carora, probabil ceva nu le-a convenit / au relatii la nivel inalt si atunci se schimba treaba, batem drumul de pomana…
Daca toate ar fi asa simple cum am vrea, nu ar mai fi nici o agitatie pentru nunta, nu?!
In primul rand, observ ca ai conturat deja parerea despre forum si, implicit, despre cei/cele care il "frecventeaza"... De un an de cand intru eu aici, cred ca esti prima (si singura!) care are atatea fitze si figuri si neplaceri si nedumeriri si ne.... Majoritatea celor care am fost si vom fi miresele anului asta, 2005, am urmat recomandarile de pe acest forum, fiecare selectandu-si preferintele mai ales in functie de bugetul alocat nuntii si, nu in ultimul rand, evident, de gusturile fiecaruia. Daca tu (si asta, parca, ti-am mai spus-o) vrei super locatie, dar, daca se poate, sa fie moka, asta e cu totul alta poveste....
quote:
D-zeule, nu mi-am imaginat vreodata, ca va fi atat de greu… in loc sa te bucuri de pregatiri, te alegi cu dureri de cap… si teama de o posibila amanare a datei… si reprosuri…
Vom merge sambata, din nou, la rest. care v-am spus ca ne-a placut, sa discutam direct cu sefu’. Eu de acolo nu ma misc pana nu imi da ok-ul… si vom merge si la Intermacedonia, dar banuiesc ca mergem degeaba… si mai mergem la… nici nu mai am curaj sa spun puiului la cate restaurante as vrea sa mergem…
Pentru linistea ta, pot sa-ti spun asa: sunt restaurante care discuta preturile pentru anul urmator incepand din ultimele luni ale anului in curs, dar sunt si localuri unde se accepta avansul pentru ziua dorita din anul urmator cu un an inainte! Unul din aceste ultime localuri e si Casa Universitarilor, lucru pe care noi l-am aflat tarziu, adica pe 5 ianuarie 2005, cand ni s-a spus ca pana in octombrie nu mai au nici o sambata libera, toate fiind luate (a se intelege platite) incepand cu luna mai a anului 2004! Iar pentru noi, octombrie iesea clar din discutie!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dyadya spune:
Raza, mama, ma disperi!Pai tu ma incurajai pe mine si acum ce citesc?! Vrei sa ma omori?Desera am vrea sa mergem si noi la Herastrau...sa mai mergem? Mergem! Nici mie nu-mi place ideea de 100 de saloane la un loc dar presupun ca atunci cand sunt mai multe nunti nu "comunica " intre ele. Vreau la Herastrau pt ca am auzit multe despre el, pt ca am trecut odata pe acolo si mi-a placut zona(lac, alea alea) si pt ca vreau sa-l scot odata de pe lista: ori e laie ori e balaie!
In privinta pretentiilor eu te inteleg foarte bine, de altfel ai vazut cum am debutat eu pe forum: vreau nunta de vis dar n-am bani! Si tu mi-ai zis ca ne descurcam! Deci, la lupta!
Cu tot respectul, Olguttza,faptul ca cineva incearca sa-si faca nunta intr-un anume fel nu inseamna ca are "atatea fitze si figuri si neplaceri si nedumeriri si ne.... ". Pt unii este mai usor: au posibilitati/n-au pretentii deosebite/se hotarasc repede/ etc pentru marea majoritate reprezentata de ceilalti nu este deloc usor sa vezi ca timpul trece si nu gasesti nimic pe gustul tau. De aici se produce si o stare de iritare pe care noi femeile o punem in practica intr-un singur mod: muscam! Dar credeam ca forumul asta are si rolul de a ne ajuta reciproc, de a ne calma una pe cealalta cand o luam pe aratura..etc Nu cred ca ar tb sa ajungem la faze de genul: "esti plina de fitze, lasa-ne!" Si asa auzim acasa mult prea des fraze de genul: " auzi da' tu ceva care sa se gaseasca nu-ti doresti?!"
Giova spune:
Am venit de la eco.
Tot baiat este, acum s-a vazut bine putulica si ousoarele.
Ce sa va zic: inima, stomac, vezica, coloana sunt prezente.Toate oasele craniului bine formate. Ochii, nasul, mainile, picioarele fiecare cu cate 5 degete.
Greutate 382 gr. fetelor e un grasun!!!!
Femurul= 32,6 mm.
Circumferinta capului= 49,7 mm
Circumferinta abdominala= 156,4 mm.
Bataile inimii= 149b/m
Placenta, colul sunt ok.
ce am uitat sa-l intreb este lungimea, dar Marco al nostru este din nou mai mare cu 3 zile. A mai scazut cu o zi DPN-ul: este 9 ian.
Dr. mi-a zis ca el de fiecare data face eco morfologica, ca nu e bine sa controleze cu mana ca se pot produce avorturi.
Asta cam asa e, ca eu stiam de fiecare data chestiile astea.
In concluzie e totul ok, putem pleca in concediu, mi-a zis ca daca vrem sa fie tata la nastere, rezolvam cumva, il facem un student, care e in practica, dar el nu recomanda, ca multi barbati lesina.
Si Clau meu a cam dat inapoi, trebuie sa se mai gandeasca.
Poza nu mi-a dat, dar am un filmuletz pe CD de 12 min.
poze
gio si bb 19+
olguttza spune:
Nu stiu cum e cu mushcatul, dar vad ca cea mai buna aparare e atacul: sunt alte mirese care recomanda ceva ce de fapt nu exista…, recomandarea unora, carora, probabil ceva nu le-a convenit / au relatii la nivel inalt si atunci se schimba treaba, batem drumul de pomana…. Intr-adevar, scopul forumului este acela a ne sfatui, de a ne spune problemele, de a ne ajuta reciproc. Ok! Mergandu-se insa pe premisa ca toate cele care postam aici suntem de buna credinta si sincere in ceea ce scriem si afirmam, nu cred ca n femei de-aici au relatii la nu stiu ce nivel ca sa-si faca nunta pe care si-o doresc! Or, in mesajul initial, nu pot sa nu vad clar indignarea/revolta starnite de sinceritatea celor care scriem si impartasim cu lux de amanunte experientele noastre. Dovada ca nu mushc si vreau sa fiu, daca se poate, cumva de folos, este ultima parte a mesajului meu anterior, in care incerc sa explic, din proprie-mi experienta, ce se intampla cu restaurantele din bucuresti. Iar faptul ca recomand CUB este pentru ca este si un local aratos, si ieftin - asta daca 800.000/tacam nu vi se pare o avere!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.