Romanii din Marea Britanie (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabitza P. spune:
Criss, ma bucur ca baiatul tau e bine! Si eu am fost la doctor , acum pe 15, si m-a trimis acasa fara nici o mamografie, doar o palpare si o lectie: cancerul la san=galme si nu durere simpla fara ca tu sa ai vreo galma
Si tot vorbe bune am si eu despre spitalul la care am fost, rupt parca din filmele SF.Fostul spital este chiar langa si arata ca si cele din Romania, dar cel nou este absolut superb!!!!
Da, motanik a inteles bine, concil tax-ul mi-a venit 700 si mi-au impartit pe 5 luni, (la noi a fost un delay din cauza unui concil tax neplatit inaintea noastra )dar cred ca se putea plati si lunar.
De platit, se plateste simplu. Cand iti vine facutra cu sumele si datele stabilite de ei, ai mai multe posibilitati: direct debit, cec, pay point....
Eu ma duc la o alimentara peste strada (Londis) care are Pay Point, cu Account Number-ul + banii si primesc inapoi o chitanta. E simplu, ma gandeam cat de mult este usurat sistemul aici si cat va mai dura pana vom ajunge si noi asa!?!?!
Motanik, spor la treaba si noroc la noua casa!!!!!!
Mada, tu e ai mai facut? Stiam ca ai programare tocmai in Decembrie, dar esti bine? Pupici si da un semn de viata!
pup you all si va urez de pe acum un weekend placut!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe net dar am avut o perioada destul de grea. Bunicul meu a tot stat prin spitale si mi-a zis mama ca l-au diagnosticat cu neo bronho pulmonar (cancer la plamani insa in stare incipienta) si medicii au zis ca este destul de bine sa mearga acasa. Si parintii mei i-au zis ca vin in romania, plec luni si ma intorc pe 2 dec. Si lunea asta care a trecut ma sunat tata sa-mi zica, ca bunicul meu a murit. Nu am mai apucat sa il mai vad si i-am promis ca vin sa il vad, nu a mai rezistat inca o saptamana, s-a dus.
Ieri a fost inmormantarea si nu imi venea sa cred ca il vor inmormanta si eu nu am sa il mai vad niciodata. Eu sunt foarte atasata de el pentru ca a fost singurul meu bunic celalalt bunic a murit inainte de a ma naste. Si bunicul meu drag care acum nu mai este printre noi a fost primul care ma tinut in brate cand m-am nascut.
Asa ca merg acasa dar cu durere in suflet si nu stiu cum va fi cand voi merge la mormant.
Va multumesc ca ati mai intrebat de mine, eu inca nu stiu nimic despre analizele mele pana pe 8 dec. Cu sanatatea stau cam la fel tot aceleasi probleme asa ca... Dar oricum nu prea conteaza acu. Acu vreau sa merg sa imi vad familia.
Va pup pe toate si am sa mai intru dupa ce revin din ro.
Multa sanatate la toata lumea!
------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
lena spune:
Fetelor dau si io buzna cu o intrebare intrebatoare: ca ccc cetatean roman rezident in alta tara, imi trebuie viza sa vin in UK...vreau sa vin la un concert??!!
sarumana in avans,
Lena si Freyozaura
motanik spune:
Lena, ce concert, ce concert?
Bon Jovi pe 11 iunie pe Wembley?
La ala mergem noi!
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
lena spune:
motanika...nu...desi bon jovi suna bine si el...este A-ha pe 7 decembrie tot pe Wembley, dar daca e complication o las balta si merg in germanika ca e fara viza
sunt fana infocata a norvegienilor astia dragutzi
Mirupati spune:
Care Wembley frate, ca astia inca dau cu bidineaua la stadion, numai macarale sint pe-acolo, nu e gata multe luni de-acum incolo !!! Sau o fi vreo sala linga ?
Salutari la toata lumea !
Mada, imi pare tare rau de bunicul tau, condoleante ...
Si Cristina, ne-am bucurat ca Cristi e ok, Doamne-ajuta !
Ce frig a dat peste noi, a trebuit sa ne luam calorifer electric, nu se mai putea...
Ce faceti de Craciun si Revelion ??? Cred ca noi stam pe-aici de data asta ...
CryssUK spune:
Oameni buni si noi tot pe aici se pare ca stam de sarbatori, asa ca mai bine sa facem o claca ca sa plangem impreuna :((
As fi vrut sa mergem undeva la munte, in Scotia poate , dar nu cred ca va fi posibil anul asta , dat fiind ca avem multe cheltuieli cu scoala, plus mutat.
Simt ca imi lipseste ceva , insa cred ca ne vom descurca cu brio , dat fiind ca -probabil- va fi primul dintr-un lung sir de sarbatori de iarna departe de tara.
Cel mai tare imi lipseste atmosfera aia superba de sarbatoare sfanta, zgomotul strazii,colindele si petrecerile care se sfarseau in zori!
Miruna, daca tot stati in Londra poate ne vedem, dat fiind ca vom fi liberi din toate punctele de vedere ;)
Keep in touch!
Cristina
iriale spune:
Miruna Mirunel, foarte bine ca ai cumparat calorifer eletric, nu de alta dar eu sunt taaaaareeeee friguroasa de felul meu, asa ca mai pune unul si in patutul meu, ca sa nu mor congelata!
Noi avem azi dimineata 9 grade, brrrrrr....
Te pup!
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
motanik spune:
Mada, condoleante!
Miru, da da, pe Wembley e concertul...www.getmetickets.net/tickets/viewtickets?eventId=6527" target="_blank">Detalii
Va pup, saptamana frumoasa! Nu am net cel putin o saptamana...nici fix..
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!