Romanii din Marea Britanie (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabitza P. spune:
Mada, imi pare tare rau......sincer te inteleg, mi-a fost si mie greu cu bunica asta-vara si m-am plans si pe aici....
Acum, un bunic a fost diagnosticat cu alzeihmer...dar ia tratament si e OK. Doamne ajuta!
Eu in feb. fac 2 ani de cand nu am fost acasa si am toti cei patru bunici in viata, Doamne ajuta sa fie sanatosi ca eu tot stau cu spaima ca nu apuc sa-i mai vad, saracii...
Mada, mi-e greu sa-ti dau sfaturi despre cum a treci cat mai repede peste pierderea suferita pt.ca nu am trecut prin asa ceva si vorbele mi-ar fi de proisos.....
Oricum, curaj si sanatate!
Motanik, nu stiu sigur, dar cred ca aceste concerte se tin in Wembley Arena( o sala mare chiar langa stadion )nu pe stadionul propriu-zis...
Spun asta, pt. ca initial si eu am crezut ca se tin direct pe stadion , dar aproape ninge si muncitorii lucrau de zor chiar si aseara, dar s-a intamplat , anul trecut,ca in drumul spre munca sa o iau pe acolo si am vazut Arena. By the way, acolo are loc si preselectia pt. cei din Londra la X FACTOR.
Pt fetele interesate, stiu ca autobuzul 182 si 297 duc la Wembley, iar daca mergeti cu metroul si coborati la Wembley Park Station, intrebati de Wembley Arena( trebuie sa fie tot la vale pe partea stanga)
Oricum, va urez distractie placuta, fetelor si dati-i un bacio lui nenea Bon Jovi din partea mea!
CryssUK spune:
''La multi ani,Andra!''
sanatate,noroc la bani,bucurii si un pe la anu ...asa ca sa intregiti cercul implinirilor
Cristi&Cristina
orchid spune:
Am si eu o intrebare - se post schimba pounds in Romania si care este cursul de schimg?
Multumesc
Tina_Welsh spune:
Salutare fetelor.Vad ca ati scris nu gluma.EU n-am mai dat pe-aici ca ultima data cand am dat si-am verificat...ce-i drept acum nu stiu cat timp...tot la 5 pagini eram.Anyway.Multumesc pentru linkul cu gradinitele ca mi-e de mare ajutor.Uite ca am gasit si cat costa un baby-sitter daca vreau sa ma apuc de munca!Cel mai mic pret este 400 de lire!
Cryss daca vrei Scotia,eu sunt in Scotia.Muntii nu sunt departe de mine asa ca te astept cu mare placere!
Va pup si numai bine!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
motanik spune:
M-am gandit sa va scriu si voua ce am aflat ca poate va intereseaza. Am luat legatura pt council tax cu London borough of Waltham Forest (asta e pe zona mea) si am descoperit cu stupoare ca platim 84 lire pe luna, pt studio flat, in conditiile in care cand am stat in 3 bedroom flat costa 96 pt toti…Si am cerut lamuriri.
Council tax nu se calculeaza in fctie de nr de persoane, zona sau nr de camere…ci in fctie de valoarea proprietatii. Valoare stabilita de catre Inland Revenue si restabilita la cativa ani (caci, desigur, creste valoarea in timp).
In fctie de evaluare, fiecare proprietate intra intr-un band. Bandurile sunt de la A la H dupa cum urmeaza:
A Up to and including £40,000
£869.75
B £40,001 - £52,000
£1,014.70
C £52,001 - £68,000
£1,159.66
D £68,001 - £88,000
£1,304.62
E £88,001 - £120,000
£1,594.54
F £120,001 - £160,000
£1,884.45
G £160,001 - £320,000
£2,174.37
H More than £320,000
£2,609.24
Asadar la mine valoarea flatului este intre 40 si 52mii lire, ceea ce il situeaza in band B pt care council taxul este de 1,014.70 pe luna.
Sper sa va foloseasca info. Puteti afla in ce band se incadreaza o proprietate la www.voa.gov.uk si de acolo e simplu, caci v-am scris cat e council taxul pt fiecare band in parte.
Orchid, lira este cam 51mii lei in .ro si desigur ca se poate schimba.
Cris, multumesc mult pt urari!
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
motanik spune:
Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63019" target="_blank">un nou capitol!
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
ovidiu22 spune:
Buna, as dori sa va prezint un forum, spatiu virtua al romanilor din Marea Britanie si nu numai, un loc in constructie dar si in dezvoltare.Cine doreste sa de a o mana de ajutor la hranirea spirituaa a romanasilor de aici este binevenit.Coordonate de acces http://diasporaonline.ro multumesc ;)
kjmami spune:
buna fetelor
V-am cautat rau de tot si am gasit f greu subiectul. stiam eu ca il voi gasi pe undeva
Eu sunt Gabbi, locuiesc in welwyn garden city de aprox 7 luni .
exista vreo fata care locuieste prin zona?
hatfield, stevanage, hartford, hemel hampstead, st albans, harpenden sau pe langa?
Vrea cineva sa bea un suc cu mine?:)))
motanik spune:
KJ Mami, nu stiu cum ai descoperit capitolul asta fara lacatel, suntem la capitolul 17 deja, te asteptam acolo. Bun venit!
p.s. Rog un moderator sa inchid aici.
--------------------
Andra