Romanii din Marea Britanie (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cryss, sanatate lui Cristi, sper sa nu fie nimic grav!

Ce mai face restul lumii?
Miru, Roxana, Cecilia, Mada? O garmada de fete care nu au mai scris pe aici...

Noi ne mutam saptamana viitoare. Abia asteptam. Am gasit un studio flat in Leytonstone (eu si muncesc aici asa ca deja am un avantaj) cu 100 pe saptamana si include apa si caldura. Avem de platit separat council tax (am inteles ca e in jur de 75-85 pe luna) si electricul care e pe meter, cu moneda de o lira.
E la mansarda unei vile, curat, spatios, are pe tavan in partea unde e lasat in jos doua termopane mari deci e foarte luminat. Am avut noroc sa il gasim si am avut noroc ca agentia care se ocupa de studio a trimis oameni la reparatii, vopsit peretii, spalat covoarele, inlocuit chestii...

In rest...nu am mai ieist decat prin Stratford si atat ca sa strangem bani pt vacanta, caci acum e decembrie...ce mai e?

Voi? Unde petreceti sarbatorile, ce faceti deosebit?

Va pup, o zi buna...ca frumoasa e, cer senin, soare!

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza P. spune:

CryssUK, sper ca nu este nimic grav, bine ca l-a programat repede, eu anul trecut am asteptat mai bine de trei luni pentru un ultrasound si msa dusesem de urgenta la GP!
Sper ca au schimbat putin politica! Oricum succes si stai linistita, nu-ti mai face griji, nu pune raul inainte! Pupici si mult noroc!
un weekend frumos tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza P. spune:

aaaa , am uitat! Motanik, ati gasit bine de tot studio flat-ul! Zici ca e la mansarda? Visul meu !Si mai are si caldura inclusa in cei 100 pe sapt? E bine, bine! ati avut noroc!
Noi dam 480/luna, plus ca platim acum si concil tax-ul( 140*5 luni, plus ca avem incalzirea si aragazul pe electric si platim separat, masina de spalat in fata blocului, dar cu fise neica -4 pounds spalatul, 2 pounds uscatul!!!!!)
Eu ma gandesc cu teama la primavara cand vrem sa ne mutam, pt ca dupa doi ani de stat in vagauna asta de studio flat, avem pretentii: masina de spalat, gradina si sa-mi dea voie cu catel si pisica!
Sa vezi atunci ce la scor o sa se ridice, dar mai e pana-n mai,sa vedem!
Oricum , felicitari pentru captura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Salutare!

Joi am fost cu Cristi la Guy's Hospital si ne-am pierdut pe acolo.
E imeeeeeens , intins pe vreo cateva bucati de strazi,impecabil de curat si cu spatii verzi de interior(cu bolti mari de sticla deasupra).Probabil vor trece decenii pana sa avem si noi in Romania unul la fel :(
Receptionista s-a purtat excelent cu noi si dr la fel si pana la urma nu e cancer si nici nu are sanse sa se transforme...e doar o papila gustativa dezvolata exacerbat din cauza unui virus banal.Au lasat la latitudinea lui Cristi daca sa o taie sau nu si o sa il ''opereze'' curand.Dureaza cateva minute si e ceva banal zic ei .
Eu m-am linistit acum si ma bucur ca puiutul meu e sanatos.
In rest,ne pregatim material si sufleteste pt mutare,am gasit fata in loc pt fam mea si incerc sa intaresc rel cu familia lui Cristi. Azi ne-au invitat la lunch si a fost o mancare fff buna,dat fiind ca ea e o buna bucatareasa!
Sambata am vrut sa mergem in Ochiul Londrei, dat fiind ca e reducere 2 for 1 pt cei care au Oyster pt transportul in comun. Probabil o sa mergem sapt viitoare pt ca acum timpul a fost scurt si ne-am razgandit.

Gabriela, spuneai ca platesti 140lire/luna council tax , sau nu am inteles eu bine...ca mi se paree enorm
Eu inca nu am reusit sa ma lamuresc cum se calculeaza council tax si daca ma puteti lamuri, v-as fi recunoscatoare.

Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna seara fetelor!
Imi cer scuze ca intervin aici,dar as avea o rugaminte,daca puteti sa intrati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61592
Silviu,acest copil al comunitatii noastre are nevoie de noi!

Sper ca n-am deranjat pe nimeni si va multumesc ca ati citit!

Nicole,mami de pici cu lipici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61592" target="_blank">UN CRACIUN FERICIT PENTRU SILVIU

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ma bucur ca nu e nimic grav cu Cristi.

Gabi, intr-adevar e bun studioul gasit. Succes si voua, totul e sa cauti bine ca si noi am vazut niste vagauni...vai Doamne, nu stiu ce tupeu au unii agentii sa duca posibili chiriasi in niste mizerii de apartamente..of...

Cris, eu am inteles ca Gabi plateste 140 lire numai pt 5 luni din an? Sau nu?
Eu stiu ca se calculeaza council tax la casa...si zona.
In zona 1 desigur va fi mult mai mult decat in zona 5 sau 6 de ex.
Cand noi stateam in casa cu ai nostri cumnati, Cris tu stii, dadeam 115 pe luna iar cei de deasupra care aveau one bedroom (deci noi aveam 3 bedroom flat) plateau la fel ca noi..

In fine...poimaine incepem mutatul, ne mutam in mai multe zile ca sa nu lipsim de la munca, asa ca mutam numai seara..

Cam atat. Ce frig e azi, brrr...a venit iarna..

O saptamana usoara!

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Buna
imi spuneti si mie va rog cum se poate suna mai ieftin din Londra in Ro?

Merci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Porumbita ,
poti suna pe fix in Rom asa:
cu 7 pi/min suni la nr 0871.77.20.720 dupa care un robot iti spune sa introd nr (ex 0040232.11.11.11 urmat de tasta diez) si gata
E testat si chiar e doar 7pi min , nici o taxa suplimentara daca suni de pe fix pe fix.

Pt mobil :
25 p/min , suni intai la 0911.20.90.120 so apoi formezi nr plus diez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Porumbita, eu folosesc firma asta http://www.just-dial.com/pages/result.asp?destination=Romania&Access_number_set=

Cryss, am vazut celalalt subiect! Sa va fie intr-un ceas bun shi mult succes!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, scuze de deranj, dar am si eu o mare rugaminte la voi. Stiu ca exista in UK de vanzare tigari fara tutun si nicotina, herbal cigarettes, care te ajuta sa te lasi de fumat. Aici in Ro nu se gasesc. Ma refer la marca de aici: http://www.herbalcigarettes.co.uk/products.html

Ar putea cineva sa-mi trimita in Ro astfel de tigari? Nu sunt supuse interdictiilor vamale, nefiind produse din tutun, adica stiu ca se pot trimite (spre deosebire de tigarile obisnuite!) Evident, trimit banii in avans!
Nu-i asa ca ajutati o mamica vicioasa, care nu mai stie ce sa incerce ,sa se lase de tutun?

Va multumesc mult!

Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput