Cum e prima zi de gradi? Cum ne pregatim?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Salve !

Noi avem deja un an esperienta...dar am sa va spun cum a fost anul trecut...De intrat la gradi' am cam intrat cu pile ! Motivul : pe cand m-am trezit eu, in iulie.., am aflat ca trebuia sa-mi caut gradi inca de anul precedent !!! ..una bunicica , me refer...In fine , cu telefonul ROSU, am rezolvat...Cu o saptamana inainte am inceput antrenamentul : trezirea la 6.30, imbracarea...si drumul la gradinita. Acolo stateam 5-10 minute .,.ne uitam ce fac ceilalti copii si..ne intorceam la mamaika acasa..Dupa-masa repetam : din nou imbracat, drum la gradi, etc...Bieninteels ca in primele 5-10 zile a plans ( miorlait...) de fiecare data...dar primele 2 luni l-am "teleportat" eu...care's mai "rau" de felul meu....a.i. incet-incet s-a obisnuit.

Insa nici acum, dupa un an de gradi', nu e incantat ca tre' sa mearga din nou "pe zona"...

D.p.d.v. al dokumentelo, anul acesta se cere, tuturor, :adeverinta de venit al ambilor parinti si fisa epidemilogica, eliberata cu max. o zi inainte ( duminika ????? ) care sa aiba pe spate trecute vaccinarile...

Sper sa nu va fi plictisit,

Cu respect,

SaSuKe

P.S. Petruta : va tin pumnii la debut !!!

Mergi la inceput