Cum e prima zi de gradi? Cum ne pregatim?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Si noi incepem gradi din aceasta toamna, la 207, program prelungit, grupa mica.
Gradinita incepe pe 12 septembrie ( atunci incepe anul scolar ).
Grupele au fost deja afisate la gradi si ce educatoare vor fi, inca din luna iunie.
In legatura cu fisa medicala : am primit o fisa tip, completata cu datele parintilor, dupa care am mers la medicul de familie unde a trecut vaccinarile facute copilului. I-am facut si un examen coproparazitologic, iar rezultatul si fisa medicala le-am depus la cabinetul medical al gradinitei acum o luna. Ni s-a comunicat ca de anul acesta nu este nevoie sa facem si noi parintii analize, pentru ca parintii oricum fac control anual conform legii, prevazut de medicina muncii.
In prima zi de gradi, trebuie sa avem avizul epidemiologic, luat de la medicul de familie, aviz ce se elibereaza cel mult cu 24 ore inainte ( teoretic).
Ca indicatie primita de la medicul gradinitei, fiind la programul lung, sa ducem pijamalute, incaltaminte de interior, eventual un schimb, un sapunel, un sul hirtie igienica, prosopel, saculet.
In rest astept sedinta cu parintii pe care fiecare educatoare o va organiza unde vom afla mai multe.
Oricum mai dau o tura pe la gradi dupa 1 septembrie, pentru a afla noutati.
Nu va spun ce emotii am. Sper sa ne descurcam.
Apropo, mai are careva copilul inscris la aceasta gradi ?

Succes tuturor !

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florica visan spune:

fiecare gradinita are o fisa mecical tip. fisa pe care am primit-o eu are coproparazitologic, exudat faringian, IDR pentru copil. deasemenea sunt rubrici cu avizul epidemiologic, vaccinuri si antecedente patologice ale copiilului. parinti au ex. pulmonar, RBW.cred ca e bine sa ceri inca o fisa de la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Petruta, 207 - pe Lamotesti, este o supergradinita din sectorul 4. Au si formatie proprie de muzica populara cu care castiga o gramada de premii si scot anual un album (editat in studio!!!). Mare norc ai avut ca ai reusit sa intrii. La ce doamna esti? Directoarea e de nota 20 si educatoarele la fel. Majoritatea au multi ani de experienta in spate, dotarea gradinitei este foarte buna iar cursurile optionale (stiu sigur de dans calculatoare si engleza) se desfasoara super dragut.

Pentru miha! Gradinita este de fapt 178, nu e asa? Sa stii ca directoarea are dreptate, gradinita respectiva este o gradinita modernizata in Bucuresti si foarte bine cotata dar este cea mai aglomerata (din ce stiu eu anul trecut aveau si cate 36 prezenti la grupa!!!, este mosntruos pentru toata lumea, incluzand aici copiii). Clasele sunt destul de mici totusi pentru numarul asta de copii si stiu ca directoarea se zbate sa optina ceva aprobari pentru a mai construi un corp de cladire. Dar asta va fi candva, odata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Da, Radu este vorba de gradi 178, m-am grabit si am gresit cand am scris. Stiu ca este f. aglomerat, dar fiindca directoarea cantareste bine de ochi parintii, cred ca nu rezista tentatiilor...
Eu am ales gradi asta, ptr ca doamna care imi va lua fetita de la gradi m-a rugat sa nu fie departe de casa si cum e la cateva blocuri de mine, mi s-ar fi parut tare ciudat sa o dau in alta parte.
Eu sper sa conving sa-mi tina fetita pana la 16.00 acolo, ca nu am rezolvat sa o ia cineva mai devreme.
Off, e tare greu, pana acuma parintii mei s-au ocupat de cea mica (in ce priveste gradi) si a fost in provincie, unde a fost super ok, si unde si directoarea si educatoarele aveau totusi ...... bun simt si nu se uitau in sacosa ( si multe alte diferente)....... dar sper sa ne descurcam

Mergi la inceput

Radu, gradinita o ochisem de un an, mi s-a parut singura din zona ok, am avut bafta cred,avind pentru anul acesta disponibile doar 60 de locuri, prioritate avind cei mari. Au o singura grupa mica,cu 24 de copii, al meu fiind cel mai mic din aceasta grupa, iar educatoare se pare ca una din ele va fi dna. Elena Marinescu (sper ca am retinut numele bine).
De optionale, doamna directoare mi-a spus ca vorbim dupa ce incepem gradi.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Petruta, te-ai scos!!! Domna Elena Marinescu este cea care coordoneaza trupa de dansuri populare. Este o super educatoare!!! Ai avut noroc cu caru'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Am fost azi dim. la gradi. Noi incepem pe 5 septembrie.
Avem nevoie doar de vaccinarile facute pana acum si avizul epidemiologic.
Abia astept sa vad cum se comporta Ancuta mea la o gradi noua cu colegi noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fete,
Lamariti-ma, va rog, saculetul acela pt. lucrusoare al copilului ce trebuie dus la cresa, se gaseste in comert sau trebuie confectionat (genul acela pe care-l aveam noi cand eram mici)? sau pur si simplu cumparam un rucsacel pt. copii?
vedeti ce "problema" majora am???

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Cristina, cred ca nu conteaza prea mult, daca ii faci un saculet, sau iei un rucsacel. Noi am primit cadou pentru Mihai un saculet-rucsac din pinza, si il vom insemna ( o sa coasem numele pe el ).

Apropo, de data inceperii, vad ca mai multe gradi incep pe 5 septembrie. Miine dau si eu o raita la gradi ca sa aflu data exacta, si promit ca ma interesez si de saculet.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi incepem oficial gradi pe 12 sept, dar directorul ne-a spus sa venm cu o sapt inainte si sa stam cu ei la gradi pt acomodare...
Fara lectii, doar joaca...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput