cresa
Raspunsuri - Pagina 4
irina.c. spune:
quote:MT,cel mai bine e sa faca totul legal,in special cand e vorba de copii.Are dreptate sa ii fie teama:iti dai seama ce-o sa aiba de tras daca se intampla ceva cu unul din copii sau daca pur si simplu este descoperita?Eu una n-as indrazni de asa ceva fara sa am totul pus la punct pana in cel mai mic amanunt.Plus ca ce parinte si-ar da copilul la o cresa neautorizata?Nici la cele cu autorizatie nu stai chiar linistit.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Originally posted by Freiaquote:
Originally posted by mt
fetelor,am o vecina care vrea sa-si deschida o cresa. din pacate nu a reusit pana acum din cauza birocratiei.eu i-am spus sa inceapa fara autorizatie, sa nu mai astepte....insa ii este teama...daca sunteti interesate, contactati-ma si va dau mai multe detalii.zona: 1 Mai
Tu realizezi implicatiile actiunii prietenei tale? stie ce inseamna sa deschida o cresa fara autorizatia ministerelor si restul partilor implicate? dpdv legal in primul rand. io i-as sugera sa fie f atenta la ce face.Freia siAlexa
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
irina.c. spune:
quote:MT,cel mai bine e sa faca totul legal,in special cand e vorba de copii.Are dreptate sa ii fie teama:iti dai seama ce-o sa aiba de tras daca se intampla ceva cu unul din copii sau daca pur si simplu este descoperita?Eu una n-as indrazni de asa ceva fara sa am totul pus la punct pana in cel mai mic amanunt.Plus ca ce parinte si-ar da copilul la o cresa neautorizata?Nici la cele cu autorizatie nu stai chiar linistit.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Originally posted by Freiaquote:
Originally posted by mt
fetelor,am o vecina care vrea sa-si deschida o cresa. din pacate nu a reusit pana acum din cauza birocratiei.eu i-am spus sa inceapa fara autorizatie, sa nu mai astepte....insa ii este teama...daca sunteti interesate, contactati-ma si va dau mai multe detalii.zona: 1 Mai
Tu realizezi implicatiile actiunii prietenei tale? stie ce inseamna sa deschida o cresa fara autorizatia ministerelor si restul partilor implicate? dpdv legal in primul rand. io i-as sugera sa fie f atenta la ce face.Freia siAlexa
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
mt spune:
ai dreptate!
"Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul" - acum l-am vazut si mi-a placut foarte mult...
teodora
acris spune:
Multumesc pentru raspuns.
Intre timp am mai aflat cate ceva si e diferit de ce se cere in Bucuresti...offf
Asa e: "Traim in Romania....."
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
boeru spune:
Vreau sa stiu mai multe detalii. Eu am o bona acum care,din pacate, nu cred ca mai poate veni mai mult de 1 luna si sunt disperata. Crese de stat nu vreau si sa aduc pe alcineva in casa nu stiu. Am aflat asta acum 2 zile si de atunci caut crese particulare pe net. Am gasit ceva, primesc de la aprox. 2 ani, dar la niste preturi...
quote:
Originally posted by mt
fetelor,
am o vecina care vrea sa-si deschida o cresa. din pacate nu a reusit pana acum din cauza birocratiei.
eu i-am spus sa inceapa fara autorizatie, sa nu mai astepte....insa ii este teama...
daca sunteti interesate, contactati-ma si va dau mai multe detalii.
zona: 1 Mai
Lory_k spune:
BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA! Am si eu o intrebare:IN CRESELE DIN ROMANIA SE POATE LASA COPILUL 3-4 ORE PE ZI,SAU OBLIGATORIU DE DIMINEATA PANA SEARA? Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
Freia spune:
in general iti sugereaza ca e mai bine pt copil sa il lasi si un somn acolo. depinde de cresa si personal.
Freia si
Alexa
MamideIngeras spune:
Freia, ma poti ajuta si pe mine cu niste informatii?
Sunt mamica unui baietel de 9 luni care locuieste in sectorul 4 si nu stiu cum sa procedez sa pot inscrie copilul la cresa Ciobanasului.
Fac mutatie la cineva in sectorul 2? Daca ma duc acolo de acum cu ceva crezi ca am sanse?
Multumesc mult
danyboy spune:
recunosc ca sunteti foarte curajoase feletor....cele care aveti bebei mititei si ii dati la cresa....eu una nu as putea...si, din pacate, fac parte din categoria celor care nu au nici bunici si nici matusi care sa stea cu copilul...acum fi-miu e mare si la o adica sta si singur in casa...hmmmm....urmeaza partea a doua cand o vom lua de la capat ....
dar asta e...vom vedea cum ne vom descurca si de data asta...noi sa fim sanatosi...
va pup