cresa
este o solutie pentru un copilas de 7 luni?
sau e prea mic? de la cat se poate da la cresa?
am auzit multe lucruri negative despre crese, personalul de acolo, etc.
daca ati fost in situatia de a va duce copilul la cresa, cum v/ati descurcat? cat v/a costat, unde?
macar sa stiu si eu ce si cum..
Raspunsuri
symaco spune:
Si as fi vrut sa o duc,din motive financiare..dar pana la urma am rezolvat altcumva.
nu mi-as duce copilul la cresa doar dc sunt´´stransa cu usa´´si nu as avea de ales!
clauditzadennis spune:
Si eu sunt de parere ca varianta cresa ar trebui sa fie ultima solutie. Chiar daca exista si exceptii, de regula cresele lasa mult de dorit. Incearca sa-i gasesti pe cineva, pentru ca mai exista si femei care ingrijesc copii pe bani mai putini...Incearca prin cunostinte, poate ai noroc. Succese!
gangurici_licurici spune:
Din pacate cresele din Romania nu prea sunt locul unde sa-ti lasi bebele si sa stai linistit ca e bine ingrijit. Cu siguranta exista siexceptii, adica crese curate, cu personal binevoitor. Daca stii una, din recomandari, care sa corespunda, atunci poti sa incerci, dar daca nu esti sigura ca puiul tau e bine ingrijit, mai bine cauta pe cineva care sa stea cu el.
irina.c. spune:
Am auzit ca pe Oitelor este o cresa buna,cineva si-a dus acolo baietelul de 9 luni si era multumita.Din pacate nu stiu mai multe amanunte.Si eu va trebui sa-mi dau fetita la cresa,probabil in toamna,dar e mai mare ,ar avea atunci peste 1,5 ani.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
Freia spune:
cresa Ciobanasului jos palaria, fimea e acolo si e happy. iar fimea a stat mereu numai cu mine de cand se stie si nu prea simpatiza pe multa lume, acum e mai maleabila de cand cu cresa si e indragostita de 2 asistente.
Freia si
Alexa
Siminaf spune:
Stiu si de o cresa + gradinita (deci copii de la cei mai mici pina la prescolari) pe aproape de intersectia Mihai Bravu cu Baba Novac. Fratele meu acolo l-a dus pe piciul lui si a fost f.f.f. multumit. Si zice ca a aruncat un oki si pe la alte grupe si era f. curat si frumos, si doamnele f. amabile...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
irina.c. spune:
Freia,ai putea sa dai mai multe amanunte,te rog?care e programul,cat costa,etc.?Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
Kitty spune:
Eu l-am dus pe Raul la cresa, e drept ca de la 2 ani, dar prietenii nostrii au dus-o pe fetita lor de la un an si au fost multumiti si si eu am fost foarte multumita, a fost mai bine decat cu femeile care l-au ingrijit pana atunci!
E drept ca am avut noroc ca Raul a fost rezistent si nu s-a prea imbolnavit.
Pentru ca erau putini copii si le era frica sa nu li se desfiinteze posturile, ingrijitoarele erau foarte amabile si dragute, copiii le iubeau, au facut si o serbare cu copii de 2-3 ani, mult mai reusita decat cea de la camin. Eu am fost incantata de cresa si apoi, prin comparatie foarte dezamagita de camin. Drept pentru care l-am mutat la un alt camin de care sunt multumita!
alessia105 spune:
Nu prea stiu din ce localitate esti dar ptr Bucuresti ti-am selectat cateva adrese si nr de tel:
l CRESA BERCENI III serviciul contabilitate si cabinetul medical
Adresa: Secuilor, Nr. 1a, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 4, 4, 41511, Telefon: 021.4610030
l CRESA BERCENI IV cabinet medical director asistenta sefa camera de
Adresa: Racovita Emil, Nr. 2b, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 4, 4, 41756, Telefon: 021.4610400
l CRESA CERCELUS
Adresa: Cercelus, Nr. 10-11, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 3, 3, 31407, Telefon: 021.3237228
l CRESA DE COPII NR. 32
Adresa: Prevederii, Nr. 6, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 3, 3, 32302, Telefon: 021.3483565
l CRESA DRUMUL TABEREI
Adresa: Al Compozitorilor, Nr. 18, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 6, 6, 61606, Telefon: 021.4133015
l CRESA DUDESTI
Adresa: Bd Pallady Theodor, Nr. 88, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 3, 3, 32266, Telefon: 021.3484360
l CRESA GIURGIULUI
Adresa: Militaru Stoian, Nr. 84, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 4, 4, 40718, Telefon: 021.3358846
l CRESA GRADINITA VITAN
Adresa: Bd Energeticienilor, Nr. 1, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 3, 3, 32091, Telefon: 021.3462994
l CRESA INTERMED IMOB S.R.L.
Adresa: Bd Cantemir Dimitrie, Nr. 15, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 4, 4, 40234, Telefon: 021.3365968
l CRESA JIULUI
Adresa: Pajurei, Nr. 15a, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 1, 1, 13153, Telefon: 021.6674585
Sebi a fost la cresa de la 1 an si 1 luna si i-a fost fff bine ..a fost la CRESA JIULUI ma rog la inceput a fost la alta care s-a desfintat ptr ca sediul a fost dat C.A.S.M.B Ilfov ...(pe langa Expozitie)si au fost transferati pe Jiului...in fine...
Poti sa te duci sa vizitezi cresa si sa soliciti sa vezi si personalul la lucru ...
Acum 7 ani regula era ca bb sa fie intarcat ..nu conta varsta..costul era cam acelasi ca la gradi dar daca iti spun cat dadeam e irelevant ...Ptr noi a fost f bine si un pas inainte![]()
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
KSorana spune:
KAra nu ne-ai spus daca bb are epilepsie sau nu.Pentru ca altfel stau lucrurile daca intradevar e bolnav.
(acum citva timp erai speriata ca bb s-ar putea sa aiba epilespie,mai are sau nu?).
Si ca sa raspund la subiectul tau.Un bb de 7 luni nu e mic dar ti-l primeste mai greu la cresa.Si nu stiu ce sa zic de ingrijire.Nemincat ,neschimbat nu cred ca-l lasa.Poate sa plinga ,da.