Copilasi de aug-sept 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mih - aici am cazut pe spate: http://community.webshots.com/photo/429861919/429880319DslunC
Si aici:
http://community.webshots.com/photo/429861919/429879686tvlvBJ
Dar aiiiiiiici......
http://community.webshots.com/photo/429861919/429880571FDEvAf
Are niste carlionti baiatul asta... mai ceva ca o fata!

Dana_Ene - ce burtica, mai! Parca ieri ne-ai dat vestea ca vine bebedoi! repede mai trece timpul.
A VENIT SEFAAAA!!! Revin

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata! Am vazut si pozele cu burtica...esti frumoasa!
L-am vazut si pe Andreiutzu Nicoletei, pe Stefan la mare...frumosi copii, frumoase mamici!

Am mai pus si eu cateva poze in albumul Silviei.

iuliana ce mai faceti? S-a mai domolit caldura la voi? Ati reusit cu Emma sa doarma la ea in pat? Diana e tot la fel de cuminte?
Va pup pe toate!

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, mai, fetelor, am burta mare. La Oana abia incepuse sa se observe burtica pe la 16 saptamani, acum e ditamai burtoiul. Pana la final ma fac atata .

Anka, pai are cu cine sa semene Matei asa frumos, n-ai vazut-o pe mami ?

Chiar, Iuliana, ce mai e cu voi ?

Mihaela, mi se pare mie sau tu ai slabit destul de mult ?

FETELOR, MA PREGATESC SA PLEC LA ECOGRAF !

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

La multi ani pentru puiutii: Petra, Raluca Maria si Adrian!
Dragele mele, eu am inceput serviciul in tromba.
Nici nu am apucat sa va citesc pe indelete.....

Ma dau pe spate fetele vorbarete. Manca-le-ar mama de istete!
Pai al meu nene e puturos rau. Nu vrea sa repete dupa noi. Daca cumva "se scapa" si repeta dupa noi cand il mai punem nu mai vrea si pace. E si incapatanat rau.

Am reusit sa vad o parte din poze. Imi place tare de Silvioara cat de cuminte sta ea la masa si isi papa iaurtelul.
E o frumoasa si o cumintica!

L-am admirat si pe Stefanutz in pozele de la mare, pe Oana scumpa si pe mamica ei (Danutza ai o burtica tare frumoasa), pe Andreiutz...
Mai cresc copiii astia ca din apa. Ceva de speriat! Sunt toti frumosi foc.

Ankutza tu nu mai pui poze cu mandretea mika, isteatza si vorbareata?

Multumesc frumos pentru complimente! O sa ma umflu in pene acum!
Carliontzii i-a mostenit de la amndoi. Si mami si tati sunt carliontati. La tati nu se mai vad ca se tunde f. scurt.

Noi pe 3 septembrie avem motz. Am sa-l tund apoi dar nu f. scurt ca mi-e mila de carliontzii lui. Am sa-i iau bretonelul si ceva din chica.

Va pupic!

Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei

Mergi la inceput

Am venit de la eco.
Bebe e bine, mai maricel decat varsta sarcinii.
E totul ok si sunt fericita.

Mih, pai care va sa zica, vom petrece in aceeasi zi (pe 3 septembrie). Si noi avem chef - mare chef.

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dana... si sexul?? nu a vazut?? ca mie mi-a zis la 15 sapt jumate!!! sau ne tii in suspans??
si lasa, ca nu ajungi !!! da mai in urma, sa vezi ce ziceau fetele cand ma vaitam eu... ca asa se vede la bb2, mai repede. apropo, n-a miscat inca??

fetele, n-am prins eu firul, apropo de pizza la intalnire. am vazut ca se opteaza pt pizza comandata acolo?? k. atunci nu mai e nevoie sa ma duc eu in carrf... adica nu e nevoie sa vina sa ma ia cineva doar pt cateva farfurii si pahare.
cu pateurile n-am inteles pana la urma cum a ramas. ultima data in carff era oferta slabuta, adica n-am avut ce lua (ca faceam ziua lu tati la servici). si de-acolo am luat niste fursecuri, +2kg asortate de la fornetti.
asadar... dati variante!!!
ca ziua de 3 acusica soseste.
cu bautura ramane cum am stabilit? adica ia fiecare o sticla de ce prefera??
tortul????? pana acum nici eu n-am inteles de care, n-o mai intreb pe tigresa, care se duce dupa el... 3kg vi se pare suficient?? si ce va scrie pe el?? in afara de un mare 2... "copilasi de aug-sept 2003" sau "nazdravani de aug sept 2003"?

Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dana-ene, bravo pentru burtica ccc care merge bine!
Eu sunt pe aceleasi dimensiuni cam de un an, acum in concediu am pus ceva pe mine-nici nu ma mir la ce mancaruri au americanii si la cat am bagat in mine...dar nu mai mult de 2-3 kg. Am simtit asta pe o pereche de pantaloni pe care i-am luat dupa vreo 3 saptamani pe mine si simteam ca ma strang. Insa acum am revenit le regimul alimentar normal, nu mai e nici un pericol.

Mih, am vazut si pozele cu carliontatul Meteiutz, pupam obrajorii scumpi, sa nu-i tai prea mult din bucle!

Mihaela si fetele mele

Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Cristina, nu mi-a spus nimic de sex. Ti-am spus eu ca nu am mari sanse sa vad ceva, ecografele noastre nu-s la nivelul celor din capitala.
Pana la urma sunt multumita ca-i bine bebe.

Mihaela, nu se vad kg in plus. Ba chiar deloc !

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

DANA_ENE poate ar fi bine sa vii si in Bucuresti pentru o ecografie d-aia mai smeckera, ma gandesc ca daca zici tu ca in Buzau nu-s cine stie ce ecografe merita un drum pana aici ca sa il vezi pe bb mai bine. Ce zici?

Noi suntem pe ultima suta de metri cu zugraveala, maine scap de muncitori si ma apuc de curatenie.

Nu stiu sigur daca pe 3 sept vom fi prezenti la intalnire ptr ca weekendul asta vom fi in Bucuresti si este posibil sa plecam exact atunci. Asa ca eu sunt cu semnul intrebarii si tocmai de aceea nici nu imi pot da cu parerea referitor la tort, mancare, bautura.

Mergi la inceput