Copilasi de aug-sept 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna fetelor si pupici la copilasi!

Am fost in delegatie o perioada si am ratat ceva aniversari de aceea spunem si noi LA MULTI ANI pentru toti copilasii care au implinit 2 anisori, sa creasca mari si sanatosi si norocosi!

cristinamh: poate mai pui o data listuta pentru petrecere sa vedem cam cite persoane o sa fim;

Pentru tort, eu ma supun majoritatii,ca nu am o preferinta anume, si mi-ar place sa scrie fraza cu nazdravani.
Pentru ora, ramine pentru 10,00- 10,30?

Revin cu adresa si amanunte pentru parcarea masinilor mai aproape de 3, ca sa fie mai proaspata infomatia.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

listutza am lasat-o pe prima pagina... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55586&whichpage=1" target="_blank">AICI, am zis sa nu mai ocup mereu spatiul cu ea.

ora ramane dimineata, e cea mai buna varianta...

Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Am dat si eu o tura prin albume:

Dana_ene : frumoasa burtica si frumoasa mamica!!!!Ma bucur ca totul e bine! Chiar asa, ptr. o clipa am crezut ca ne spui si sexul.Pupici ptr. dulceata de Oana!

Anka: Super pozele cu Eliza!!! Bine ca a avut si un partener la mare.Si Horia a fost cu baietelul nasilor, care are 5 ani jumate; se inteleg f. bine si se iubesc mult. Au fost amandoi in culmea fericirii.
Si ce fraze mai spune...pai acum, ai cu cine sa pui de o mica barfa, gata !

Mih : I-a placut pustiului in telegondole??? Horia a fost pur si simplu extaziat.....

Mihaela : frumoase pozele cu Silvi! Cele din state mi-au placut mult, si ma fac sa ma gandesc la vacanta care a trecut asa de repede.....!!!!Ufff. Noroc ca o sa dam o tura pe la munte in septembrie.

Pupici multi!
Am pus si noi poze de la mare cu Horia pe site. Sunt puse cu furca deocamdata, dar o sa le mai pigulim, si urmeaza si cele de la ziua lui...

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hai salutari de prin departari!
Intru si eu doar de o prezenta (sa nu cumva sa ma uitati )
Noi suntem in continuare de acord cu intalnirea pe 3 septembrie, cu maaare parere de rau ca unele fete din grup nu pot fi, si sper sa reziste Reby marelui asalt
Nu am apucat sa citesc ce scrieti voi de papa bun dar sunt de acord, cu ce-o fi, in principiu nu cred ca apucam si noi si copilasii sa papam prea mare lucru. Ma gandesc ca in fond, ne intalnim ca sa marcam momentul, sa ne mai vedem live si sa ne simtim bine. Mincarea are cea mai mica importanta. Ma rog, mai putin pt mamicile burticoase nr 2
Noi venim in Bucuresti simbata si plecam la tara la Raduc sa-l re-capitalizam duminica. Asa ca de Luni incolo sper sa pot reveni cu scrisul
Va pupez si sa ne revedem sanatosi!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Bai, ma repet: o sarja de pateuri am sa iau eu, am in cartier o cofetarie faina, fac si pateuri sarate si ministrudele cu branza si mere, foarte bune... singura problema e ca noi reusim sa intarziem de fiecare data, asa ca e bine sa aveti si un plan B pentru foame urgenta.
Pana la urma cand a ramas, la ce ora? Pe noi ne va aduce tati (sau cel putin asa sper), insa nu cred ca o sa ramana si el pana la sfarsit, asa incat o sa vin fara Irinuca (pe care sper sa o pot lasa la maica-mea). Sa vedem, poate gasesc o alta solutie...

Hai ca aud miorlait, revin.

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

E clar ! Am imbatranit... sau m-am ramolit... nu stiu ce sa zic.
Am plans cand m-am uitat la pozele de la aniversarea de 2 ani a lui Horia. M-am emotionat rau de tot... Ce-o sa ma fac la ziua Oanei ?
S-au facut mari...

Ieri Oana mi-a spus poezia TICA-TICA. A sunat cam asa:

TITA-TITA-TITA (Tica-Tica-Tica)
MAMI (M-a batut mamica)
AAAUUUU (C-a mancat pisica (Miau))
.... (Toata mancarica)
VAVOOOO ! (Bravo !)

Anny, probabil ca o sa ajung si prin Bucuresti la un ecograf dar inca nu stiu cand.
Acum sunt in pana de bani (ziua Oanei, ne-am mai pus un calorifer pe fostul balcon, urmeaza cateva zile la munte...).
Probabil prin octombrie.

--------------------------
In dimineata asta am avut o experienta foarte neplacuta.
Eu lucrez la consiliul judetean. In dimineata aceasta a avut loc o sedinta a consiliului. Noi, cei de la serviciul informatica, filmam sedintele (transparenta informatiei publice). In general eu filmez.
Dar azi am avut o cadere de calciu. In timp ce eram in mijlocul salii si filmam, am simtit ca imi pierd cunostinta, am realizat ce mi se intampla, n-am mai vazut nimic, am inceput sa transpir abundent si mi-era teama ca o sa cad jos.
M-am tinut de trepied si timp de cateva secunde-minute (nu stiu...) am fost dusa.
Noroc ca mi-am revenit si ca sedinta era pe sfarsite.
Acum sunt bine, am mancat niste zahar, dar asta inseamna ca neaparat trebuie sa iau niste suplimente de calciu.
Am mai patit asa ceva si cand eram insarcinata cu Oana, dar atunci eram prin luna a 7-a.

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ELIZA!!!!
HORIA si MArtin!

danat, asa zici mei... pai oricum cu burtica o sa fiu eu si flori... si din pacate nu prea mai e loc prea mult de balotat.

roisin... hai mei, cum fara irinuca... imi "intram si eu in mana" pentru vreo ora... sa ma reobisnuiesc cu dimensiunea de bb mic.
daca zici tu ca iei ceva sarat, atunci ramane sa iau eu ceva dulce?? si lasa, ca n-o da foamea in noi pana ajungeti si voi.

dana incepi si tu cu lesinatul?? vezi poate nu e neaparat de la calciu...

Cristina 26+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

ELIZA !!!!!!!!!!!!!!!

Gemenilor HORIA si MARTIN !!!!!!!!!!!!!!!

---------------------------------
Cristina, eu asa cred, ca-i de la calciu fiindca m-au apucat si carceii .

Anka, si care va sa zica asa, doamna, aflu de la Ileana ca vii la 14 Scaune. Pai chiar nu poti sa vii odata cu noi ????

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI ELIZA!

LA MULTI ANI HORIA! LA MULTI ANI MARTIN!

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati mereu parintii!

Am vazut si eu pozele cu frumosul Horia! E un scump!

tigresa - nu l-am luat cu noi pe Matei cand am fost cu telegondola pentru ca dormea. L-am lasat in camera cu bunica-sa.
Am uitat sa va spun fetelor ca am fost la mare cu soakra!

Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

LA MULTI ANI pentru:
ELIZA !!!!
HORIA & MARTIN!!!

Gata fetele, avem si poze de la aniversarea lui Horia de 2 ani!!!! Si pe langa flacau, apare si tortul cu tractoras....

Dana_ene: Si eu am fost tare emotionata la ziua lui Horia, ca in fiecare an de altfel, si ca la fiecare eveniment de genul asta.
Ai grija de tine si de burtica, asta e cel mai important acum.

Rosin: Pai chiar asa, cum mai fara Irinuca ?? Sa nu vedem si noi un bb mic?

Cu tortul cum ramane, v-ati mai gandit? Il iau eu ?? Si de care vreti? Eu zic ca un tort de 3kg e suficient. Si cum sa fie ornat? Cu trandafirasi pe margine si scris ceva in mijloc ar fi frumos? (vedeti tortul de la ziua lui Horia de 1 an daca va place)

Pupici!!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput