Copilasi de aug-sept 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

LA MULTI ANI PETRA!!!!

anka, pupam pe Eliza scumpa si vorbareatza

rodica, zidul chinezesc o sa-l vad doar de pe Luna
Da, a fost si Diana cu noi, a fost foarte fericita, i-a placut enorm de mult, ne tot ruga sa ramanem acolo, sa nu mai venim acasa...

Silvia recunoaste mai multe culori: ab=alb, oshu=roshu, roz si portocaliu sunt tot roshu, gamen=galben, abastu=albastru, mob=mov. Are preferinte la haine, in general sa fie rosii si rochitze...azi a plouat dimineata si cand ne-am imbracat sa iesim nu voia decat BAC CHITZA NOUA(ma imbrac cu rochita noua), pana am dus munca de lamurire cu ea ca ploua si nu poate sa se imbrace decat in pantaloni...am asortat lamurirea cu adidasii noi de care e indragostita si uite asa am reusit!
In schimb e foarte salbatica, nu stiu cum se va comporta la camin, din 5 septembrie o duc si eu...cum vede un copil nici nu mai trebuie sa se apropie de ea ca incepe sa strige...NUUU, PILU NUUU, NU PACE PILU(sau IATU sau TITZA, depinde...), NU IA MINE SISI(adica sa nu-i ia papusa din mana, dar copilul nu avea o astfel de intentie...). Imi tot aduce papusile care sunt ale Dianei si cu care se joaca in lipsa ei si-mi spune: ATA TAAA, NU DIA(asta-i a ta-a ei-nu a lui Dia). Deja face pe mamica cu papusile, le culca, le tine in brate si le da bibi in gurita sa nu planga-TZIN BATZE NU PANGA, le da sa manance-AI PAPA SI SISI(sisi sunt toate papusile, a ramas de cand am fost la Viena de la Printzesa Sisi).

Merg sa pun si eu cateva poze cu ea, facute ieri.

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Gata si pozele cu Silvia:
http://community.webshots.com/user/silvia_petra

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

La multi ani pentru dovlecica noastra, PETRA!!!!

Pupici si pentru vorbaretele de Eliza si Silvia!
Ce tare a fost aia cu "coiect e cooo-pi ma mami"!

Joi o astept si eu pe Alexandra sa vina, e tare nazdravana si vorbareata cica. Abia astept sa ma conving.

Va pup
Flori (33+) si fetita Alexandra (22 septembrie)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

LA MULTI ANI , PETRA!!!!

SI NOI PE-AICI...
mei, am niste emotii... am primit un cosulet de rachita pt bebe... maine dau o tura prin obor sa-i iau material si fundulitze roz sa-l aranjez.. abia astept!!!
asa ca irisuca mea o sa stea 2 luni in cosulet... mai amanam achizitia de patut... numai ca acum ma gandesc ca in cosulet ii va fi foarte "accesibila" lui andrei...

ce ziceti?? strategii?? cum e mai bine???

Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sa pupam noi Silvi! Pai cum sa nu vrea mai cu rochita, cand are asa rochite frumoase fata!
Am mai vazut din poze - frumos Niagara - mi-au mai placut mastile si ELANUL pe care il aveai!
Am mai vazut si poze de la mare cu StefanDaniel si lui. Mi-a placut bandana lui alba si cum se balacea la mal, si mi-a mai placut la BUBURUZE.
Ma duc sa ma mai uit

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!! pentru Raluca Maria, Petra si Adrian

Mihaela - am vazut poze cu Silvia, e tare draguta si a crescut mult. Abia astept sa le vad si pe celelalte.
Acum ma uit la cateva.

Dana-Ene mi-a placut site-ul de mamici 2006.

Andrei spune ci la cinci (cand il intreb la ce apartament stam - nr.) E un inceput

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

M-am uitat si eu la pozele puisorilor.
Silvia e asa de domnisoara... Mihaela, cand au ajuns fetele noastre asa maricele ?
Si ce comentarii face! Pupici ca-i f.f.f.f. scumpa.

Pozele lui Stefan sunt tare haioase. Cum conduce el buburuza cu papa in gura . Iar, tu, doamna Rodica, arati trasnet .

Cristina, oricum Andrei trebuie supravegheat non-stop, o sa invete ca nu are voie sa-i faca ceva surioarei, eu cred ca sunt mult mai intelepti decat banuim noi.
Mai bine in cosulet, ca sa aveti si voi spatiu mai mare.

Anka, am ramas PAF la discutiile pe care le porti cu Eliza. E foarte isteatza !

Am pus si eu cateva poze noi cu Oana, facute aseara.
Uitati-le aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_ene/my_photos

------------------------

Eu am inceput sa ma agit cu cresa. O sa inceapa la 1 septembrie, asa ca mai avem putin.
Am de cumparat inca ceva lucrusoare (pijamale, olitza, botosei) si mai avem de scos cateva hartii de la medicul pediatru.
Of ! Ce emotii am !

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Cristina tu stii cit e de cuminte Andrei, daca ar fi vorba de Stefan sigur nu m-as incumeta sa ii pun un cosulet cu bb la indemina.

Anka si Dana multumim si voua.

si pt Silvia papaciaosa de iaurt!
Dana super tablita cu litere acum inteleg cum a invatat Oana literele! Vad ca ti-ai facut album yahoo ai si ID pe YM?
Am vazut si pozele de la mare ale lui Mateiutz, salutam marinerul!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

dana-ene, pupam pe Oana cea scumpa, acum ma uit la pozele voastre...in asta in tabloul de pe perete esti tu??? Seamana foarte bine cu Oana, dar vad ca scrie "amintire de la gradinitza...tu trebuie sa fii!
Poze cu burtica nu ai?

iuliana76, am citit acum din urma si am vazut ca treci prin SM...nu stiu daca mai intri pe net, uite mobilul meu 0740038118, astept un semn daca poti. Mi-ar placea sa ne cunoastem.

Nicoleta, pupici lui Andreiutzu.

Merg sa mai pun niste poze cu Silvia si sa mai vad copilasi.

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, da, eu sunt in poza aceea. Este in camera mea din apartamentul alor mei. De fapt acum e camera Oanei. Oana spune ca acolo, in fotografie, e DANA .

Am facut si un album cu burtica mea la 16 saptamani (facute acum cateva zile) si cateva poze din camera Oanei (am testat si noi aparatul...). Iata aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_ene/album?.dir=/be52

Rodica, da, asa e a invatat usor literele cu tablitza aceea. Pana si pe Q il stie acum, il si pronuntza tare bine.

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput