Copilasi de aug-sept 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sarbatoriti de azi...:
RALUCA MARIA!!!
ADRIAN!!!

fetele, am reusit sa trec peste we... vineri n-am avut de lucru, si am facut niste combinatii alimentare de te lua durerea de cap... apoi, am mai dormit si dezvelita, ca de, era cald, si m-a luat o raceala... de m-am imprietenit brusc cu buda. asadar am avut un we in "doi", eu si ea...
mai rau era ca, dupa juma de zi cu ceai de menta, am constatat eu brusc ca "ma simt mai bine", si cum la cuvantul pepene nu rezist, dar minte la a-l vedea in frigider... (si rece), am luat-o de la capat...
iar bebelina a fost deranjata de context, probabil in urechile ei se petreceau toate... si m-a caftit doua zile ca niciodata! e putin spus, daca o mai tine 3 luni cu lovituri la ficat... o sa fie o distractie de nu se poate!!!

si pt imbunatatirea starii... am mai citit si lista de torturi, am mai intart si pe situl cofetariei dat de tigresa... m-a apucat o pofta nebuna, pana a intervenit tati. ca sirop si crema de prajituri imi mai trebuie, si poate ne petrecem we la spital. asa ca mi s-a taiat portia....

pana una alta, poate azi aveti timp sa faceti o alegere. cum vad eu lucrurile: cine nu se pronunta e de acord cu majoritatea, care decide ce se ia. de asemenea, inca o , cate kg credeti ca trb sa aiba tortul??? eu ma gandeam la taierea lui (de-asta ar fi de preferat sa aiba o forma tapana pe verticala...), cel mai practic e sa-l "casapim" in bucati=nr de bebei, iar mami "administreaza" portia intregii familii... asa n-ar dura nici prea mult operatiunea, ca banuiesc ca termitele noastre mici si pofticioase nu vor intelege ce inseamna "ai rabdare".
comentariu de la tati cu privire la lumanari: "daca nici un pitic nu are chef sa sufle... de ce nu va puneti voi si coifuri (ca putin probabil sa stea ei cu ele pe cap) sa suflati in lumanari si sa faceti poza... ca pe copii tot nu-i faceti voi sa intepeneasca intr-un loc." una peste alta, cred ca o sa luam piticii in brate... lumanari punem asa, de efect... si o sa suflam tot noi.

tot ce sper eu e ca poza de grup sa fie mai usor de facut decat cea din herastrau... si sa avem totusi copii zambitori

Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

RALUCA si ADRIAN !!!!!!!!!!!

Distractie placuta si cadouri multe, multe !

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Multumim mult pentru urari.

Uram si noi la multi ani sarbatoritilor de azi :

RALUCA MARIA si ADRIAN!!!
Sa creasca mari si sanatosi.

Vin cu o rectificare la ce am scris acum 2 zile : kg de tort costa 210.000 (si nu 250.000).
Cand am platit tortul lui Horia ne-am edificat.

Horia a avut ieri un tort cu jucarele deasupra, aranjamentul s-a chemat "ferma", l-am ales ptr. ca includea si un tractoras (pasiunea mai noua a lui Horia ) + remorca, + semanatoare... Imaginati-va cand l-a vazut : "tatou, tatou" (tractor in sus, tractor in jos).
Cand a suflat in lumanari s-a mai linistit, a fost prins de eveniment, dar apoi, dupa ce i-am cantat LMA, s-a repezit si si-a luat obiectul care-l interesa cel mai mult de pe tort: tractorul bineinteles . Si a inceput sa pape frisca de pe el..

Pozele in episodul urmator!!! Inca nu le-am prelucrat.

Pupici!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si ultimul site cu poze:
http://community.webshots.com/user/calatorii3
Sunt si pozele de la Iuliana acolo.

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Buna fetelor!
Am revenit si noi din concediu!

In primul rand vreau sa urez tuturor puiutilor care au implinit zilele astea 2 anisori LA MULTI ANI, MULTAAAAA, MULTAAAAA SANATATE, FERICIRE SI NOROC IN VIATZA! SA FIE ASCULTATORI SI CUMINTEI!

Dragele mele, am avut o vacantza pe cinste! A fost vreme buna, Matei s-a simtit f. bine, ar fi stat numai in apa daca l-am fi lasat. A fost super!
Mai vreauuuuu!
Ne-am intors sambata dupa amiaza si azi am inceput serviciul!
Am un chef....
Uffffff!

Hai ca acum ma apuc sa va citesc ca am cam mult de recuperat!
Va pupic!

P.S. Avem si noi poze de la mare aici http://community.webshots.com/user/bogux1973b

Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare dragelor!

Si eu am inceput astazi serviciul! Gata concediul!
La multi ani tuturor sarbatoritilor care au implinit 2 ani cit timp am lipsit de pe forum Stefania si Daniel, Fabio, Sara Andreea, Alehandru Mihael, Asli, Sasha, Alexa Capsunica, Horia Stefan, si celor de astazi Raluca Maria si Adrian!

In concediu am fost la mare vremea a fost superba, insa Stefan mi-a facut probleme cu lipsa poftei de mincare si cu o stare subfebrila fara vreo cauza aparenta, dar care nu l-au impiedicat sa se balaceasca toata ziua. Toate astea au disparut imediat ce am ajuns acasa.
Nu i-a fost deloc frica de apa, dar nici nu l-am incurajat sa intre mai mult de genunchi, nu a vrut sub nici o forma sa stea in barcuta sau in colacel, in schimb le-a tarit pe toata plaja "tingur". In fiecare dimineata ne dadea trezirea si incepea sa stige ca vrea la mare, la apa si nisip.
In rest s-a jucat cu valurile adica se ducea pina unde se retragea apa dupa care cind venea valul fugea razand si strigind ca l-a prins, am facut castele, am darimat castelele altor copii, avea grija sa plesneasca lumea ca doar erau dezbracati nu?
Sa traiasca cei care au inventat piscina gonflabila, lopetelele si formele de nisip, ca asa am mai apucat si eu pe ici pe colo 20 de minute de stat intinsa pe saltea, insa nu a contat prea mult asa ca sunt doar putin bronzata.
Stefi in concediul asta s-a lipit foarte tare de mine, el pina acum nu era genul care sa plinga cind plec de acasa sau daca il adorme altcineva, si pot sa va spun ca nici la buda nu puteam sa ma duc ca urla la usa.
In fine, aseara am sarbatorit ziua lui nastere, cu invitati copii si s-a simtit foarte bine numai un moment mai dur a fost cind a lovit in frunte o fetita de 3 ani cu o masinuta de saracuta a plecat cu cucui. La plecare insa a pupat-o si i-a spus iarta-ma! Le-am aranjat camera cu jucarii baloane si am avut un set festiv pentru masa cu pahare si farfurii din carton, coifuri, servetele si un soi de gornita nu stiu cum ii zice, plus o fata de masa asortata, am sevit aperitive, paleuri, cozonac si tort, meniu special pentru copii. Tortul a fost exotic adica blat crema si multe fructe si a fost cel mai bun tort pe care l-am mincat pina acum. Invitatii au venit la 5 si au stat cam 3 ore. Noi ne-am intins si la un gratar mai pe seara.

Inca nu stiu sigur daca venim la intilnire dar in mod sigur vom veni in formatie de 3. Optam pentru tort mare si restul ce s-o gasi numa sa nu fie scump ca sunt pe minus cu finantele.

Dialog de azi dimineata!
Stefan (pe ton de comanda): desene!
Eu: merg la calculator il deschid si il intreb ce vrea sa vada
Stefan: (se uita la mine parca nu ar intelege ce il intreb)
Eu: il intreb inca o data "ce desene vrei sa vezi?"
Stefan: desene!
Eu: bine, ii zic, dar de care desene
Stefan: animate!

Am fugit sa va citesc din urma si sa pun poze nu am multe ca in majoritatea e gol!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritei de azi Petra !

Mihaela superbe pozele, cascada Niagara e unul din lucrurile pe care as vrea enorm de mult sa le vad si eu! Pina la urma ati plecat si cu Diana, nu stiam, dar ma bucur mult sa aflu asta. Pe cind mergi sa vezi zidul chinezesc?

Stefan a invatat sa numere pina la 3 inclusiv sa imi dea 1,2 sau 3 lucruri, depinde ce-i cer. Vorbeste din ce in ce mai bine pronuntind mai bine cuvintele pe care inainte le intelegeam numai eu.
Odata cu ziua lui a invatat si sa zica "a multi ani" si acum tortul si baloanele scrise sunt toate la multi ani. In plus i-a placut foarte mult coiful de carton.
Ieri voia din nou la mare, eu am ramas putin in suspans ca nu stiam ce sa-i mai raspund si el m-a surprins completand "taziu" (adica mergem mai tarziu)!
Poate pronunta foarte multe culori pe care insa nu le nimereste doar alba, nengu si uneori gambena ii iasa. Sunt curioasa daca mai face vreun copil asa!

PS Ce le dati sa scrie ca pe mine m-a innebunit sa scrie... creioane cerate, acuarele, tablite, altceva...

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA multi ani, PETRA !!!!!!!!!!

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor ce e cu linistea asta aici? A plecat toata lumea in vacanta?

Am uitat sa va dau linkul cu pozele de la mare!
http://community.webshots.com/album/429876474sblkZj

Cristina te rog frumos ca pe listuta sa treci si albumul meu http://community.webshots.com/user/stefandaniel11 si sa il stergi pe cel de la Yahoo.

Rodica si Stefan-Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

SALUTARE! HOP SI NOI! MULTI ANI TUTUROR PITICUTILOR CARE AU FACUT DEJA DOI ANI!!!
Am lipsit tot din cauza de concediu, cum se stie. Mic, putin, rar, in rest, bunicel concediu...

N-am reusit sa citesc tot din urma, dar revin eu.

Pentru party - o sa imi dau cu parerea - NU pentru tarta, dar tot NU si pentru un tort prea mare. Nu ne trebuie un tort cat alte zece, ca nu se vor manca cate zece portii. Consumul mediu e de 150 gr la persoana adulta. Deci inmultim in functie de prezente. DA pentru un 2 mare scris pe tort. Inclin sa cred ca ar fi recomandat sa sarim peste suflat, asta daca nu tine altcineva neaparat. Mi se pare ok ceva cu frisca, eu n-am nimic contra nici ciocolatei. La gradinita s-a inlocuit suflatul in lumanari cu degustatul cu degetul. Asa s-au pus copiii in jurul torului, si avem poza de grup cu toate degetele in glazura sau in gurita. DA pentru comandatul de pizza de acolo, nu de alta dar ar fi bine sa fie toate la fel, asa zic eu. DA si pentru niste sampanie. Cam asta zic...
Oricum, ne mai auzim, ca la mine a aparut un mic semn de intrebare asupra prezentei din motive subiective, recunosc, da' nu dau cu parul, oricum anunt din timp si sper sa nu incurcam pe nimeni. Probabil vom presta cu tati cu tot si cu masina cu tot, numa' ca noi stam prost cu spatiul, insa putem pescui de exemplu o gravidoasa de Cristina cu bebe Andrei.

Avem si Eliza acasa. Conversatii - Eliza vorbeste bine si mult, sunt multe cuvinte pe care nu le mai scurteaza, nu mai prea poceste - decat cateva litere, dupa cum veti vedea - R, V, grupuri de consoane STR, SC, etc... Iti raspunde la intrebari, concluzioneaza, purtam cu ea conversatii de copil.

- Eliza mergem la plaja?
- Megem la plaja (zice chiar PLAJA). Luam bacuta cu motou.
- La Marea Neagra
- Nu Neaga! BLU
- Se numeste Marea Neagra, mai ELiza
- Nu neaga mai mami. BLU am zis!
- Ce ai vazut tu in apa, Eliza?
- Petzi, age i coitzi.

- Eliza mergem in parc la TOPII?
- Nu TOPII ma mami, COOOO - PII! Copii!
- Corect este TOPII
- NU! Coiect e COOO - PI ma mami! Copii!
- Sigur?
- Da, tigul!
- Atunci spune COPAC.
- TOO PAC! NU TOPAC! COOO-PAC. Copac e coiect!

Mamaia de la Comanesti o pupa tare tare si cu zgomot. Ei nu-i place. Mamaia ii prinde mana si TZOC. Eliza se scutura pe brat cu cealalta mana:
- Dam pupuceala gios! Dam gios pupuceala!

- Tataie! Unde ezti? Tze papa oitzele? IABA - raspunde tot ea. Mamiii, tataia muge taca maie.
- Mulge vaca mica, Eliza.
- Nu mica, ma, mami, taca maie.
Asta era adevarat, ca vaca mica e o vitica si inca nu da lapte. deci pe cea mare o mulgea tataie, care e totusi o vaca mica de inaltime....

O provoc din nou seara, in timp ce papa cu bibe lapte:
- Eliza bei lapte de la vaca mica?
Scoate bibe, inghite si incruntata spune:
- Nu ma, mami, de la taca maie!

Cainele latra in curte. Eliza se intinde si ii striga:
- 'Tai cuminte ma Dick
Il cheama Dick, asa e. Oricum, asta demonstreaza ca fata mea stie ce inseamna a sta cuminte, dar asta nu o obgliga sa si STEA EA cuminte. Macar cunoaste semnificatia!

Se tavaleste pe jos.
-Mamiii, iubeste-l, ma!
Adica sa ma duc si sa o iubesc pe ea, adica sa o tin in brate, sa o pup. Cobor din pat si ma execut, IL iubesc pe copilul meu. Pe perete mamaia are o rapire din serai, ca la tara. Ea, peste umarul meu de mama care IL iubeste zice privind rapirea in desfasurare:
- Si nenea o ubeshte pe tanti. O 'tange taie in batze.
S-a gandit ea ca daca o strange tare in brate, o iubeste, asta e clar. Nu ca o rapeste, evident.

- Mamii, deau totolata.
- Nu se mai poate mami, e seara. E tarziu
- Atuncea... atuncea.... UNA TI GATA!
- Mai Eliza, e tarziu, nu mai papa fata ciocolata acuma.
- Atuncea... atuncea deau boboana. UNA TI GATA!
Ii dau bomboana cu fructe - mai precis jumate de MOAM. Ea, molfaind
- Deja e teaua (seara)

Punem sa mancam.
-Mananca ti Eliza (desi ar trebui sa faca deja nani).
Imi e.... Imi e.... FFFFOAME. Pe F nu il spune cum ar trebui, cu dintii lipiti de buza de jos, ci sufla ceva mai tare printre dinti, dar iese F.
Mananca deci putin. Il ia pe tati de mana:
- Hai tati, acuma a pat la nani.
Eu ma bucur ca ma lasa sa mananc. Trecand pe langa scaunul meu
- Hai mami ti tu la nani.

Vine in vizita un var, miron si el, pe care il vedem cam rar. Eliza trage de ceai din bibe. Demonstratie:
- Pe tine cum te cheama?
- ??? - are treaba cu bibe
- CUm te cheama? Eliza
- ??? - are treaba cu biberonul.
Ii spun eu:
- Uite, mami, pe Marian il cheama tot Miron
Scoate bibe si incruntata spune:
- NU MION. Eliza e MION. Si Eliza si Maiia. Si tati. Si mami.
- Pe tati cum il cheama?
- Odidiu si MION.
- Si mami?
- ANCA si MION.
In consecinta, te striga: MAMMIIIIII. Daca mami nu zice nimic, incepe: AAAANCAAAAAA!
Tatiiii.. Odidiuuuuuu!!!

Iar diminetile plange ca noi plecam la servici si ca ea sta acasa, cere si ea la servici. Aseara venind din parc, m-a instiintat ca s-a intors de la servici!
E mama la noi pana pe 5 sept cand reincepem gradinita. Ei, si v-oi mai povesti eu mai pe seara, ca s-o dus pauza de masa.... Poate reusesc sa pun si poze, ca ma facut vreo 900 de bucati!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput