Romance in Danemarca!
Sint romanca, "Boboaca" in Danemarca...
Avind in vedere ca sint la inceput de drum aici , cine imi poate da ceva sfaturi ?
Raspunsuri
Rayuela spune:
dana ,esti bine venita la noi,la scandinavi!!Intra la subiectul "Sus..in Scandinavia"
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
eeeeeeee e bine venita la scandinavi, repede. nu vezi ca fata vrea sfaturi, noi nu avem sfaturi la scandinavi. asa ceva........
Rayuela spune:
naranceo,fi si tu mami ospitalier,ca doar asa sintem noi,nordicii!
narancea spune:
rayu nu pune problema asa, ca stii tu bine ca nu de ospitalitate e vorba, dar sfaturi nu avem nici pentru noi, la scandinavi. daca asa avea unul, tzi l-as da tzie mama, dar nu avem. daca ai tu sfaturi de dat, atunci da-mi-le mie, nu le da asa prin straini ....
my god ! i am full of
Rayuela spune:
naranceo,asta imi place mie la matale,ca stii sa-ti faci autocritica!
hai sa lasam subiectu fetei in pace,eu am facut invitatia la scandinavi,poate trece si Lilutza p'aci sa ii ureze bun venit,io ma retrag in poienitza ca am ceva treaba
narancea spune:
danutza nu te lasa indusa in eroare, louisea nu este daneza hahahahaha e romanca !!!!!!!!!!!!!
dana210773 spune:
Multumesc tuturor nordicilor ! In mod special lui Narancea !
Eu stau in Bramming linga Esbjerg! Simbata am cununia civila (20.08)si ...miercuri pe 24 trebuie sa ma intorc in Romania! Si asta pentru ca trebuie sa imi rezolv acolo cu actele!Stie cineva cam care sint legile in legatura cu asta?Legile romanesti...Am auzit tot soiul de variante...
P S. Pt Narancea
Am peste 18 ani , deci pot bea si chiar fuma!
narancea spune:
nu tebuie sa ne zici unde stai ca stim noi bine.
casa de piatra si sa itzi mearga bine, l-am intilnit pe barbatiu la un revelion si parea de treba. hehehe lumea e mai mica decit crezi.
poate ne intilnim cind revii pe la tavi si monica ! ciao bao si well come in the club !
narancea spune:
louisea cred ca te poate ajuta cel mai bine cu informatziile astea, ea le stie ca un om mare ! si mai e lilanda de la sus in scandinavia, hai inchide aici si intra acolo la gramada, suntem oameni buni, rai de gura dar avem niste suflete sa le pui la rana.