Romance in Danemarca!
Raspunsuri - Pagina 2

pashosha spune:
Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!

dana210773 spune:
1.Chestia cu permisul de sedere am aflat-o ieri de la politie
2.Naranceo, vad ca stii mai multe despre mine.Devine interesant!
De unde ii stii pe Tavi si pe Mona?Ei sint "nasii"nostrii...
3.Chiar ca lumea este mica !

dana210773 spune:
Naranceo,
DE cind iti spui asa mai Virgilica??????????
Oi fi crezut tu ca mi-s blonda....dar NU !
Asa sint bucurestenii...SHMECHERI !!!

lilanda spune:
Dana, felicitari pentru eveniment si casa de piatra
Acum vad si eu subiectul, destul de tirziu, insa nu atit de tirziu pentru a-ti da urmatorul sfat: NU PLECA IN ROMANIA!!! Si asta, pentru ca odata ce ai plecat de aici, nu mai poti aplica pentru obtinerea permisului de sedere decit din Romania, iar perioada de procesare a documentelor dureaza intre 5 si 9 luni, timp in care nu ai voie sa vii in Danemarca (de altfel, nu vei avea nici pasaport, pentru ca trebuie trimis impreuna cu actele). Daca aplici insa din Danemarca in perioada celor trei luni in care poti sta legal aici, atunci situatia e ceva mai simpla in sensul ca esti alaturi de sotul tau.
Obtinerea permisului de sedere este o procedura stufoasa si foarte complicata, iar aplicantii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii specificate de lege (de pilda, ambii soti trebuie sa aiba peste 24 de ani, cel care locuieste in Danemarca trebuie sa aiba cetatenie daneza de cel putin 27 de ani, sa aiba legaturi strinse cu Danemarca, sa aiba conditii materiale si de spatiu locativ pentru intretinerea partenerului etc). In fine, nu vreau sa te sperii, dar nu e deloc usor...insa nici imposibil. Prevederile legii privind reunificarea familiei, le gasesti aici: http://www.udlst.dk/english/Family+Reunification/Default.htm
Daca indepliniti toate conditiile, atunci nu-ti mai ramine decit rabdare si tutiun...mult succes :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

narancea spune:
eeeeeeee doamna nou venita, tre sa te scapi de o bere aici la vecinu tau, ca tzi-am facut conectzia cu expertele in chestii daneze hahahaha my god ce trag berile astea la mine...

narancea spune:
valeuuuuuu danutzoooo, trebuie sa ma tzin departe de tine, esti din alea care dai in vileag, aici la gramada ! wouuuu si iara wouuuuu
madam iaaaa ia matale codul bunelor maniere pe forumuri si ceteste un pic la ele ....... asa ceva... pe unde umblu eu, pentru chestii din astea se taie capete

dana210773 spune:
Multzam fain pentru sfaturi!
Am ajuns deja in Romanica , dar ma intorc repede in Dk, pt ca nu vreau sa stau departe de sot atita timp...
Sper totusi sa ma incadrez in cele 3 luni de sedere legale...
Scuze Narancica...
Nu-mi taia capu', ca am nevoie de el!Eu sint femeie , am doar unu'...!

narancea spune:
haiiiiiiiii am scapat de tine ? uuuffffff
ok da vino inapoi, ca deja ne e dor de tine
vezi ce faci acolo, trage sforile, bine ?

lilanda spune:
quote:
Originally posted by dana210773
Multzam fain pentru sfaturi!
Am ajuns deja in Romanica , dar ma intorc repede in Dk, pt ca nu vreau sa stau departe de sot atita timp...
Sper totusi sa ma incadrez in cele 3 luni de sedere legale...
Tare ma tem ca n-o sa poti aplica de aici pentru permisul de rezidenta (atunci cind o sa te-ntorci din nou ca turist), din moment ce ai viza de intrare in Romania, dupa data casatoriei!!! Cred ca, inainte de a reveni in DK, cel mai bine ar fi sa informezi la Ambasada Danemarcei de la Bucuresti, asta ca sa nu ai surpriza sa fii intoarasa acasa dupa ce aplici pentru permisul de rezidenta!!!
louisea, chiar ca ai fost norocoasa...numai 2 luni!!! wow!!! io am asteptat 5, insa ce-i drept, am prins si perioada concediilor de vara, cind astia au o scuza sa nu faca nimicuta!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet