Cartile copilariei- vi le amintiti? (2)
Raspunsuri - Pagina 10
zana spune:
[
quote:
Originally posted by krelia
Vrei sa fii prietena meaaaaaaaa??????
.....sau, o cumpar eu de-aici http://www.carti.info/cautare.php?action=cauta&titlu=Luna+Betiluna+si+Dora+MInodora&autor=&e_id=0&ca_id=0&cond_an=%3C&an=
[/quote]
Vreau, dar eu am parul rosu, da' nu ne certam
Din pacate s-a stricat aparatu' altfel as face rapid niste poze.
Daca exemplarul are coperta eu zic sa comanzi, merita.
zana
krelia spune:
quote:
Originally posted by zana
Vreau, dar eu am parul rosu, da' nu ne certam
Din pacate s-a stricat aparatu' altfel as face rapid niste poze.
Daca exemplarul are coperta eu zic sa comanzi, merita.
zana
Las' ca si io l-am avut roshu...asa ca stiu cum e!
Am fost acolo, deocamdata n-o mai au, cica ar fi in stare excelenta, 39.000...am lasat mail sa ma anunte cand o au.....o veni anu' asta?
Mersic pt PM.
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ML spune:
Va amintiti povestea de mai jos? Care era titlul in romana?
http://www.darsie.net/talesofwonder/centraleurope/pot.html
vrabiuta spune:
mi-am regasit si eu preferatele printre cartile de aici.
luna betiluna si dora minodora, habarnam, colectia jules verne... cate amintiri!!!
o carte pe care nu am vazut-o mentionata aici si pe care din pacate nu a citit-o nici unul dintre prietenii mei este cartea despre furnicel. am imprumutat-o in scoala generala de la o prietena, imi amintesc ca nu avea prima coperta si ca am citit-o noaptea sub plapuma sa nu ma prinda ai mei (care imi pusesera interdictie la citit noaptea, ca sa mai si dorm ). trebuia sa o dau inapoi a doua zi si am citit-o pe nerasuflate. o stie cineva?
cele mai frumoase
Luckyme spune:
quote:
Originally posted by ML
Va amintiti povestea de mai jos? Care era titlul in romana?
http://www.darsie.net/talesofwonder/centraleurope/pot.html
Hmm, am avut diafilm odata... Cred ca era ceva de genul "Ulcica nu-stiu-cum"...
ML spune:
Si mai ai Diaskopul? Merge inca? Al meu s-a stricat (lupa) si nu am habar pe unde sa-l repar. Mai ca l-as lua aici...
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Bic spune:
quote:
Originally posted by crini
M-am intors si eu din tara, unde am facut sapaturi printre cartile copilariei si am gasit:
Tara celor o mie si una de mendre - Andre Maurois
Osul de peste fermecat - Charles Dickens
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Cred ca e mai mult de un an de zile de cind incerc sa-mi amiintesc de titlul asta, daca ma uit prin arhive cred ca am si scris de el. Multumesc mult. Imi aduc aminte si acum cum incepea povestea, parafrazez: A fost odata un rege sarac care se intorcea de la slujba. [...]Tinea sub brat o bucata de peste - mai dinspre coada - invelita in ziar.
Tin minte exact imaginea cu regele roscat si cu pestele sub brat, iar pe ultima pagina tortul de nunta rooooz si imens.
Daca le-as mai gasi undeva pe asta si Tara celor o mie de mendre ar fi absolut fabulos!
Piticul Cinabru e de E.T.A. Hoffman.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
giulianne spune:
Alexandre Dumas-Pierrot si alte povestiri
Pius Branzeu-Cei 2 frati gemeni si balaurul
si mi-a mai placut si
Ulita copilariei in casa bunicilor-I.TEODOREANU
Bic spune:
crini, daca mai citesti..
Dupa o cercetare mai amanuntita, cred ca povestea pe care ai mentionat-o tu e alta decit cea la care ma gindeam eu.....:-(
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
J G spune:
Gandacelu+, si eu ziceam de Baietii din strada Pal dar nu o gasesc... tu o mai ai? As da orice sa o citesc!
Edit: am gasit-o!! pentru cine o mai cauta e aici:
http://www.librarienet.ro/carti/41458/Baietii-din-strada-Pal-Molnar-Ferenc
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)