Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 9
veronici spune:
Buna,
Da, am facut inseminarea chiar de ziua mea,surprinzator luna asta pt.ca pana acum ovulam si faceam inseminarea in ziua 14 si in ziua 26,maxim ziua 28 veneau rushii. Acum am ovulat si facut inseminare in ziua 17 si in ziua 28 nu au venit rushii. Am sunat-o pe d-na dr. si mi-a spus sa fac un test. L-am facut in ziua 29 si era negativ.Acum sunt in ziua 32 si nimik. Ce-o fi? Dereglare?
Va pup,pa
MRL spune:
veronici, o veste de la tine! Sper din suflet sa fie in cele din urma testul pozitiv. Poate ca la tine se pozitiveaza mai tarzior. Dar nu poti face un test din sange ca sa fi sigura? Alte semne nu ai?
Tu iei cumva Utrogestan? Eu am patit sa am intarziere de la el, dupa ce l-am intrerupt mi-a venit dupa 3 zile.
Te pup dulce si asteptam vestea buna de la tine, sa nu ne fierbi prea mult....
Avalon spune:
Buna, fetelor!
Am intrat si eu aici ca sa va pun cateva intrebari 'tehnice', sper sa ma ajutati
... As vrea sa fac o inseminare la dr.Moisa Anca... Stiu ca dumneaei este numai martea dupa-amiaza la cabinet, dar dupa calculele mele eu ar trebui sa fac inseminarea luni, si cateva eco inainte. Mentionez ca am fost la dr.Moisa o singura data acum cateva luni, cand s-a uitat pe analizele mele si ale sotului si am facut TPC care a iesit negativ, drept pt care mi-a recomandat inseminare. Ecografiile de monitorizare le face si la spital? Cum sa procedez?
Inca ceva: am citit tot aici ca in urma tratamentului de stimulare cu clomifen se prescrie ceva pe baza de estrogen, pt atenuarea efectelor acestuia (endometru subtire, uscaciune vaginala, etc) dar nu mai tin minte ce anume... Ma puteti ajuta? Va multumesc mult!
Veronici, iti tin pumnii sa fie bebe, eu cred ca era prea devreme sa se pozitiveze testul in ziua 11 de la inseminare, de ce nu mai repeti testul?
dandana spune:
mrl, esti draguta dar inseminarea o face doctora mea, asta stiu sigur pt ca am discutat asta. d-na moisa ar trebui sa faca doar pregatirea
imi dai si mie un pm cu cat ai fost tu pregatita la inseminarila facute de moisa si ma orientez si eu ![]()
thea_m spune:
Buna fetele!
Veronici mai este speranta!
hai cu testul pozitiv! Cred ca o urmati la mamici pe Indy: tu, Liliana, Amely.
Ralu ce mai faci?
Avalon da, face eco pentru monitorizari si la spital. O suni in prealabil si ii spui ca esti...si vrei sa mergi la monitorizare. Poate ne intalnim vineri pe acolo. Eu o sun joi sa vad daca ma primeste vineri la eco, la spital. De obicei, pe la ora 9, 9 si 30 mi-a zis sa merg de fiecare data. Inseminare face si la spital, depinde de eco.
Liliana, Amely nimic nou la orizont?
pentru fete dragute!
Teodora
Poze
Avalon spune:
Thea,
multumesc mult pt raspuns, eu ma gandeam sa merg luni sa fac eco la spital si daca se impune, si inseminarea, dar mai am cateva intrebari, te rog mult sper ca nu te plictisesc: ai spus ca momentul inseminarii depinde de eco, inseamna ca se face dupa ce foliculii s-au spart, sau cand sunt pe cale sa se sparga? La voi cum a fost? Liliana sigur poate sa-mi raspunda...
M-ati uitat cu cealalta intrebare
, ce supliment estrogenic va prescrie d-na dr. dupa clomifen?
Multi pupici la toate moisicile 
MRL spune:
Avalon, Teo are dreptate. Inseminarea se face im momentul in care urmeaza sa aiba loc spargearea foliculului. Eu una am facut in toate stadiile posibile. Am facut cand aveam folicul in curs de eclatare si dupa. Am facut si inseminare dubla, adica 2 zile la rand (inainte de spargere si dupa) si nu s-a intamplat nimic. Depinde foarte mult de organismul fiecareia dintre noi. La tine poate merge din prima si scapi de stresul lunar. Mult curaj si mult noroc.
La cealalta intrebare nu stiu ce sa iti raspund pentru ca nu am avut nevoie de asa ceva. Pana acum am avut numai ovulatie naturala fara ajutorul medicamentelor.
Pupicei dulci pentru toate fetele
Inca nu stiu ce sa spun despre mine. Nu simt nimic, sanii nu ma dor decat foarte rar, mai simt cate o fierbinteala dar trecatoare, iar burta ma doare ca la ciclul dar tot asa sporadic. La inceput eram mai entuziasmata ca poate, poate dar pe zi ce trece ma pregatesc sa imi intampini nelipsitii musafiri lunari dupa care din nou pe baricade pentru urmatoarea inseminare.
Pupici dulci pentru toate-toate fetele
veronici spune:
Da Lili,cred ca o urmez pe Indy la mamici dar prin adoptie. Au intarziat rushii 5 zile si cand au venit au invadat rau.....
Asta e,nu mai fac nimik pt.a ramane insarcinata,o sa duc la bun sfarsit dosarul de adoptie.Poate D-zeu are alte planuri cu noi!!
Va sarut si va doresc mult,mult succes!
Paaaaaa
Amely spune:
Din pacate nimic nou, sunt abia z. 23 (cred!), pt. ca, dupa cum v-am zis, luna asta nu prea m-am stresat cu numaratoarea. Sanii sunt grei si durerosi, dar poate fi de la CM...
Teo, ce draguta esti! mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau... ma crezi ca am exact aceeasi stare din decembrie, cand mi-a iesit testul +, dar am si racit imediat... si am pierdut sarcina. poate de aici si faptul ca sunt putin speriata. E clar ca de la "mansarda" se trage...![]()
Desi nu sunt motive serioase, ca luna asta am prestat alan-dala...
Veronici,
sunt sigura ca ai ales cea mai buna solutie si ca totul va fi bine, si, cine stie, s-ar putea ca dupa aceea sa apara si bb-ul vostru (natural), tocmai cand lasati garda jos!
Pupici pentru voi toate!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."