Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetelor!
Bine ai revenit, Aileene scumpica! ... sa stii ca ne-ai lipsit, mi-a fost tare dor de tine! imi pare rau pentru problemele de sanatate, asa se intampla, cand ti-e lumea mai draga! sper sa se rezolve cat mai repede, ca tare e rau cand esti bolnavior... nu-ti arde de nimic!
Eu de o saptamana zac din cauza unei raceli, nici pe forum n-am mai fost in stare sa intru, am avut si febra...
Sunt plouata rau. Nici nu mai stiu a cata zi de CM sunt... pe de alta parte ma ingrozeste gandul ca as putea fi insarcinata luna asta, dupa cata medicatie am luat... ar insemna sa se repete cosmarul din iarna, cand am pierdut sarcina din cauza racelii...
Colac peste pupaza maine am si audit, sunt sef de echipa, iar eu abia ma tin pe picioare...sper sa treaca cu bine. Vorba mamei: "cate sunt pe lume rele toate-n c... babii mele!"
Roxee, te pup dulce, si iti tin pumnii sa fie bb luna asta, chiar daca n-ai monitorizat temperatura! poate chiar ai fost mai relaxata asa!
Teo, cand faci inseminarea? ma rog pentru tine, sa fie cu noroc si sa te vedem la gravidute!
Liliana, ma rog si pentru tine scumpa mea, sa fie cu okisori (ce culoare vrei tu!) luna asta!
Betty, sa dea Dumnezeu sa se rezolve si problemele tale, stiu ca esti pregatita sa faci fata si o sa treci cu bine si de incercarea asta! pup fata curajoasa!
Indy, tu cum te simti? ce face ghemotocul mic?
Fetelor, mi-e dor de Cata! stie cineva, e in concediu?
Chi, Musete, Anca, Ilenya, Alina, Madalina - cate un dulce pentru fiecare dintre voi (si pentru toate cele pe care le-am uitat...)...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Amely , multam fain de urare !
Imi pare rau ca ai fost bolnavioara. Sper si eu sa nu patesti ca azi iarna. Da' n-are sa se-ntample acum asa, sigur nu!
Tu, iti tin pumnii cu auditu' ala, sa termini repede!
toate-toate fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup dulce pe toate!
Amely, insanatosire grabnica si sa treci cat mai repede si cat mai usor prin audit. Daca ar fi sa fie ceva de data asta mi-as dori fata sau baiat (nu conteaza, bb sa fie) dar sa aiba ochii sotului - albastri foarte bine conturati. Te pup si ai grija de tine.
Aileene, nu pandesc foarte tare ziua "z", acum ma preocupa casuta de la tara care este aproape gata si ma framanta bine o nunta la care o sa mergem in Germania - dar de nunta, tinuta de zi si de seara, etc. Asa ca am la ce sa ma gandesc, dar.... pot eu sa nu imi fac unele mici sperante? va pupices dulce pe amandoi!
Roxee, poate o sa ai o surpiza placuta luna asta si iti intarzie atat cat sa ti in brate un puiut mic. Ce zici, ne faci o surpiza?
Pentru toate fetele

Fetele, am deschis un subiect la "discutii generale" intitulat "nunta Germania", poate va aruncati un ochisor pe acolo si imi dati si mie cateva indicatii. Poate aveti cunostinte care au mai fost pe la nunti in Germania si ma sfatuiti si pe mine ce obiceiuri sunt pe acolo si cam ce se poarta. Aici nu as vrea sa discutam ca sa nu fim off topic si sa fim certate.

Mergi la inceput

Saru'mana de incurajari, fetelor: Roxee dulce fata, si pe tine Liliana - cu ochii albastri ca marea sa fie!
Va icesc pe TOATE!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am revenit din circuitul facut la munte: Sighisoara, Vatra Dornei, Sucevita, Moldovita, Putna, Voronet, Borsa, Sapinta, Curmatura Stezii - Sibiu,Poiana Brasov...a fost super...bebelina a fost cumintica...de cind am revenit a inceput sa-mi traga iar picioare...am intrat in luna a5-a...sapt. viitoare merg la a2-a eco la Iosup...

Am pus poze in album la cafeluta, in albumul:"munte 2005" Bine v-am regasit!

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Cata, bine ai revenit, am fost gand la gand, chiar intrebasem de tine, daca mai esti in concediu... apropo, superbe poze! ma bucur ca tu si bebelina sunteti bine, sa mai intri sa ne povestesti ce "nazbatii" face Biencuta, ca mi-e tare drag de voi!
...si succes la eco saptamana viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetelor! ma bag si eu la voi din motive de moisa

sunt pe cale sa fac prima inseminare la giulesti si moisa ar trebui sa prepare sperma. stiti cumva cum sa fiu atenta fata de ea daca altcineva imi face inseminarea? adica cat si cand, ca nu prea inteleg cand ma vad cu ea in toata procedura

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Multumesc pentru urari fete dragi!
Ralu nu se stie niciodata, poate tocmai pentru ca nu ai fost prea consecventa cu monitorizarea vei avea o surpriza.
Amely las' ca bb mic e puternic si nu-i fac rau medicamentele. Asteptam o veste...buna, bineinteles.
Liliana nu prea cred eu ca va fi ultima la mine, nici eu nu stiu de unde sentimentul asta, dar la tine sa fie chiar ultima!
Bety bravo fata!
Cata frumoase poze! Dar Biencuta nici nu se vede.Unde-i burtica? Doamne ce trece timpul! Parca ieri ne-am intalnit pe strada si erai dezamagita ca nu mai vine minunea si uite acum! Ai intrat in luna a 5-a. Sa ne pui poze cu Bianca dupa ce vii de la eco. Bafta!
Mit ai facut FIV?
Iulia cum mai e cu tiroida?
Veronici pe unde umbla fata? Ai facut inseminarea?
Pup fetele pe toate-toate!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata si Bianca mica, doua pimbarete. De mica o inveti sa fie gata oricand pentru distractie, bravo tie! Bine ai revenit din concediu si asteptam poze noi cu papusica ta micuta. Frumoase poze.
Teo, sper si iar sper intr-o minune. Dar cine stie? Ramane de vazut. Iti tin pumnii la inseminare. Ai inceput deja monitorizarile?
dandana, inseminarea o sa ti-o faca Moisa, nu altcineva. Daca ai stabilit cu ea ziua in care o sa faci inseminarea treaba decuge destul de normal. La ora stabilita de ea o sa te duci cu borcanelul de gigei recoltati de acasa sau vine sotul cu tine si doneaza gigeii la fata locului. O sa primesti 2 supozitoare pentru dupa care vei astepta. Intre timp o sa iti pregateasca gigeii (tuns, frezat, inviorat, imbaiat - tot tacamul). La momentul potrivit (numai ea poate sa decida cand) te pofteste in camaruta si te vei pregati pentru inseminare. Treaba nu dureaza foarte mult dupa care o sa stai putin acolo si gata, liber spre casa sau unde vrei tu sa mergi. In momentul procedurii (inseminarii) la spital o sa mai aiba o asistenta care o sa te aseze ea pe masa aia buclucasa (eu am prins acolo doua asistente - una tanara si foarte draguta si una mai batrana dar destul de experimentata). Dupa procedura o sa te cheme ea intr-un birou alaturat unde o sa prestezi cu banii si o sa iti spuna ea daca o sa fie nevoie sa ie ceva medicamente sau nu. Sper ca te-am lamurit cat de cat. Iti tin pumnii sa fie intr-un ceas bun.
Pentru fiecarefata cate un pupic special de la mine. Poate ne mai scriu si fetele care nu au mai dat de multttt timp un semn ca sunt bine.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liliana nu, nu am inceput. Am sa merg vineri, in ziua 11, ma bazez pe faptul ca in ultimele 4 luni am avut CM de 27 de zile si ovulatia in ziua 12-13, mai probabil in 13, dupa simptome pentru ca monitorizare am facut doar o luna.
Dandana bafta la inseminare. Cu cine o faci? Si cand? Din pacate nu pot sa te ajut, nu stiu cu cat se pregateau fetele care faceau inseminare cu altcineva si Moisa doar prepara sperma.

Teodora

Poze

Mergi la inceput