Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna fetelor , dragelor !
Am revenit si eu , Betty ti-am promis c-am s-o fac, chiar daca "anti" imi da mereu de furca cu tensiunea si am ameteli !
Noi ne-am intors din vacanta din Italia (la prietenii nostrii) , mai devreme decat s-a prevazut , din cauza ca nu eram bine si din cauza asta nimeni n-a putut sa profite din plin , decat Alexandre ca si-a regasit niste prieteni de aceeasi varsta si s-a amuzat bine in compania lor ! Oricum ptr noi vacanta cea mai buna a fost croaziera pe Rhin si sejurul la "Europa Park"...!Restul n-are importanta ! Iar de Craciun vom pleca in ROMANIA s-o vedem pe mama YOUPIIIII...si pe mos craciun romanesc ca n-am avut inca ocazia sa-l vedem ...intotdeauna am fost plecati vara la buni !
Abea astept sa treaca timpul si sa fie totul ok , mai ales ca pe timpul acela nu voi mai avea nevoie de anti SPER , ca m-am saturat de el , nu stiam ca e atat de greu sa-l iei si ca nu se suporta orice fel ! Trebuia s-o incerc si pe asta , altfel nu se putea ...!
Acum ne concentram si ne adunam puterile , ca vom incepe cls a-1-a si suntem tare fericiti ca am crescut si am devenit baiat mare ! Totul e pregatit , nu ne ramane decat sa ciulim bine urechile ca s-auzim clopotelul , care ne va chema pe fiecare sa intram in clasele noastre si sa ne asezam in bancutele noastre , cu miros parca de nou ! Avem emotii , ce mai ?
Indy frumoasa titulatura , felicitari si sper sa ne contaminam toate cu un balonas nazdravan si cu cateva kg buuuuune-n + !!! Un special ptr mamicutele in devenire INDY CROSCUS CATA si cate unul special bb-icilor vostrii si sarcina usoara in continuare dar mai ales , va doresc sa profitati de aceste momente unice !
Am citit cu atentie mesajele voastre , in care am simtit asa o...disperare si o nedumerire , din partea ta draga BETTY ! Te inteleg perfect si stiu ce-i in inima ta si as vrea sa te ajut , dar cum spunea si Liliana , decizia asta iti apartine pe intregul , chiar daca noi suntem aici sa intindem o ureche acolo unde este necesar si de ce nu , o mana de ajutor , cu o idee sau un sfat care poate este bine venit si care ar putea sa te ajute , tu esti libera s-alegi ideea cea mai buna care ti-ar conveni cel mai bine ! Stiu si-mi dau seama ca ti-e greu singura , mai ales in decizii de acest gen , nu e deloc usor , dar tu esti o fata tare (asa cum ar spune oricine de aici) si hai da-ti si tu un sfat bun , nu numai tu sa dai celorlalti , imagineaza-ti ca tu esti o alta persoana , pe care ai vrea s-o ajuti sa ia decizia cea mai buna ! CE AI FACE PENTRU EA ? Ce sfat i-ai da , daca s-ar gasi in situatia TA ?
Gata cu filozofia , incerc si eu sa vezi "viata" altfel , mai cu incredere si sa gasesti raspuns la intrebarile tale ! Si eu am facut o laparo (coelioscopie) cu anestezie si o histeroscopie fara , care sincera sa fiu , m-a durut ingrozitor ! Dar toate astea n-au ajutat decat , asa cum spui tu , sa se observe uterul si starea lui . Nu stiu de ce F.I.V.-ul va da atat de gandit si de ce va e frica ? Eu am 6 inseminari si 2 F.I.V.-uri la activ , dintre care ultimul a functionat cu "brio" , nu ma mai asteptam , pierdusem orice speranta , incepusem chiar sa-mi imaginez , ca sunt batrana fara un copil care sa-mi bata la usa , am ajuns la rascrucea vietii mele , si-mi puneam o sumedenie de intrebari ! Viata ptr mine nu mai avea rost , dar cand am ajuns pe fundul oceanului creat din lacrimile mele , m-am ridicat si mai puternica si aveam mai multa putere sa ma bat si asta am si facut , nu m-am lasat , am muscat viata din toate puterile mele ! Asta ar trebui sa faci si tu ! Tu ai o sansa , poate mai multe dar nu le stii , noi nu puteam congela ca erau chipurile...delicati ni s-a spus ca decongelarea lor i-ar distruge , n-ar suporta schimbarea temperaturii ! Tu ai aceasta sansa , sunt la dispozitia ta , te asteapta cu bratele deschise acolo in rezerva ta si nu steapta decat sa-si indeplineasca misiunea si sa fie pusi in actiune ! Hai curaj , si du-te cu incredere la laparo , curata terenul si pregateste-te de F.I.V. care sper din suflet sa fie cea BUNA din prima ! Nu mai sta pe ganduri , ce mai astepti , da-i bataie ! Fa-i o surpriza pe cinste marinarului tau , da-i satisfactie ca bucatica din el ce-a lasat-o aici si-a facut datoria , surprinde-l si-n acelasi timp , bucura-te de ceea ce esti capabila sa faci ! Chiar daca el este departe grauntelul este aproape si nu cere decat caldura pantecului tau ! Sunt sigura ca totul va fi ok si ca vestea cea buna nu va intarzia s-apara cat de curand ! Te cu mult drag si-ti doresc mult curaj ptr decizia ta care sa fie cea mai potrivita ! Numai bine draga Betty , uite o care sa te inveseleasca si acre sa-ti poarte NOROC
Dragelor cucuietelor , LILIANA tin pumnii stransi...tare , tare de tot...sa fie +++ cu cele 2 liniute mult visate si asteptate de atata timp , am inteles ca esti in ziua a-10-a dupa inseminare nu ? Hai , sa fie-ntr-un ceas BUUUUUUUUUUN Te dulce si o
THEA draga , mama lor de rushi , las ca-i voi prinde eu si le voi suci gatul de le va piere pofta sa mai dea tarcoale pe la fete frumoase si cumintele care vor bb-ici , nu gluma ! Rushii pot s-apara dupa vreo 9 luni , nu e nici o problema , dar pana atunci...sa n-auzim de ei , hm ?
ALINA draguta si tie-ti spun mult curaj si...de la capat , c-odata intrati in hora , greu ne mai putem lasa , pana n-avem un rezultat bun !
ILENYA ROXEE MADALINA CHI MUSETE ANCA si un la fiecare !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Aileene, bine ca existi ca sa ne mai ridici moralul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Chi

Aileene, bine ca existi ca sa ne mai ridici moralul!

Niciodata sa nu spui niciodata.
D.a.

In orice caz asta a fost intentia mea , sa ridic moralul si sa dau aripi sperantei care a cazut pe pamant si se zbate ca si atunci cand viata ar parasi-o ! Nu se poate lasa sa moara , ea exista si poate sa faca miracole , sansele se sesizeaza atunci cand ele se prezinta si trebuie sa profitam imediat de ele ! Nu sa ne lasam dusi pe apele letargiei si a disperarii ! Totul e posibil cu incredere si curaj ! dulci si lipiciosi la toate fetele , unul special tie CHI
A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Aileene bine ai revenit din concediu! Vad ca va pregatiti intens pentru prima zi de scoala. Nu te intrebi cand a trecut timpul si a crescut Alexandre? Sper sa nu mai fii nevoita sa iei ACO si sa vina bb2 cat mai repede, daca se poate natural. VIzitatorii rosii au plecat, acum ne pregatim de inseminare, la sfarsitul saptamanii.
Chi mai faci laparoscopie?
Liliana cum te simti?
Mai fetelor, mie chiar mi s-a facut dor de Moisica noastra! N-am mai vazut-o de mult, de vreo 2 luni. Sau 3? Sper sa fie de bun augur viitoarea intalnire.
Pupici tuturor!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

fetele toate acum, pe seara.
Aileene!!!!! - mie nu mi-e frica de FIV, ca oricum il fac...dar numai cu proaspeti (asta nu mi-o scoate nimeni din cap)...eu ma kk de frica pe mine de a 3a laparo...ca operatia e un fleac, dar eu am tras-o rau dupa...
Eu mi-s tare ca otelu' dar "pisicul" cand isi aduce aminte de cele 3 saptamani de dupa... uite asa imi vine.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup dulce pe toate!
Aileene, bine ai revenit din concediu! Ce mandru cred ca este Alexandre ca incepe scoala si ca este baiat mare de acum... Abia astept sa ne povestesti prima lui zi la scoala. Sper ca bb2 sa apara cat mai repede. Va pupicesc dulce pe amandoi.
Bety, vad ca te-ai hotarat ce vei face in continuare. Iti tin pumnii si te rog sa fi curajoasa, sigur nu vei avea probleme cu mica operatie.
Teo, hai ca se apropie ziua pentru inseminare. Sper sa fie si ultima la tine si bb mic sa apara
Eu sunt in ziua 10 de la inseminare si nu stiu ce sa spun. Nu vreau sa imi fac ganduri prea mari dar eu sper. Pana nu apar rushii eu trebuie sa sper. Semne prevestitoare (de ciclu) am inceput sa am deja. Mai am de asteptat macar pana la sfarsitul saptamanii, luni cel tarziu o sa stim care este rezultatul.
Pupicei dulci pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetele!
Aileene, bine-ai revenit din concediu! Se vede ca esti odihnita, esti optimista si mai insufli si altora din optimismul tau . Succes lui Alexandre la scoala!
Thea, succes la inseminare! Sper din tot sufletul sa fie cu folos si sa aveti la anul un bb!
Liliana, mai ai putin de asteptat. Doamne-Ajuta!
Eu sunt in ziua 22 a cm. Nu mi-am mai monitorizat temperatura de vreo cateva zile. Nu stiu, mi-am cam pierdut din "seriozitatea" care o manifestam inainte vis-a-vis de monitorizarea temperaturii. Sunt curioasa sa vad luna asta la cate zile vor veni rusii. Luna trecuta a fost la 29 de zile.
Cam atat despre mine fetelor.
Anca, Amely, Chi, Indy, Cata, Bety si tuturor fetelor din , si

Mergi la inceput

Buna dimineata la fete frumoase ! Va multumesc ptr cuvintele de primire , sper ca si voi ati avut o vacanta minunata si ca sunteti in forma buna de-a ataca din nou treaba...de-a face bb bineinteles !
THEA intr-adevar , nu stiu cum a zburat timpul asta atat de repede..., eu care inca ma comport cu Alexandre de parc-ar fi inca un bb , el a crescut si stie ce vrea , isi alege singur lucrusoarele in magazin , parfumul , sapunul dar si samponul , pasta de dinti si periuta ,ce sa mai spun de rechizitele scolare ?! Eu ma fac mica de tot si nu fac altceva decat sa platesc cand ajung la "casa" , nu c-ar face mofturi , dar domnisorul isi arata "preferintele" ! Iar eu respect asta , ii dau cuvantul sa se exprime si sa aleaga dupa gust . Cred c-ar fi cazul sa intorc o pagina si sa ma pun la "zi" s-accept ca el e mare , nu mai e un bb ! Mai ales ca soricelul va trece in curand ca ar avea un dintisor de oferit si e tare mandru , stie ca soricelul va veni noaptea sa-i ia dintisorul de sub perna si va pune bani in locul lui !!! Sunt fericita !
Cand imi doream un bb , parca in subconstientul meu , nu stiu de ce , acesta nu crestea ci ramanea mereu mic , si avea mereu nevoie de mine , de bratele si de mangaierea mea ! Dar din fericire , treburile nu stau asa si cu atat mai bine ! Este un copil caruia-i place sa se descurce singur , de parca ar trebui sa-si dovedeasca ca e in stare sa faca totul , ma bucur ca e asa !
Tu THEA sa tinem pumnii stransi tare de tot sa fie cea buna de data asta , mama lor de rushi sa nu mai vina ci sa-l lase pe bb s-apara...si eu te !!! Tin pumnii !
LILIANA da sa stii ca e tare mandru si falos , promit sa va povestesc prima zi de scoala ! Iar tu nu mai pandi ziua "Z" , concentreaza-te pe altceva , ca daca tot te gandesti nu e bine din cauza ca se poate declansa uratii si ar fi pacat ! Oricum succes si s-auzim cat de curand c-ai pasit pe urmele lui INDY pe care-o pup cu aceasta ocazie , ar cam fi cazul s-o urmati , gata cu trandaveala si cu concediile , "pe cai" , sa iasa bb-ici frumosi , te dulce si sa fie bine !!!
BETTY ma bucur ca ai reusit sa iei o decizie , asta este parerea ta si o respect , in legatura cu congelati , dar sa stii ca nu e mai mare riscul decat cu cei proaspeti , si drept vorbind nu exista nici un fel de risc , mai ales ca dupa , daca se prinde , se urmareste evolutia sarcinii si bineinteles copilul sub toate formele lui ! Eu spuneam ca ai sansa de-a avea la dispozitie si poti face mai multe incercari , deci timpul n-ar fi pierdut pana cand vei putea avea din cei mai...proaspeti ! Asta este parerea mea , scuze daca ma bag ca musca-n zar , dar eu in locul tau as face-o ! Bafta in continuare si mult noroc la laparo , cand va fi sa fie ! Te dulce si ai grija de tine !
ROXEE MULTUMESC , sper sa fie luat ca atare (optimism) , in orice caz si eu sunt asa , de dat sfaturi altora stiu s-o fac dar cand eu am nevoie de un sfat , sunt tare dubioasa si nu gasesc calea cea buna . Cel mai rau este ca familia mea e departe si despre unele chestii nu se poate discuta cu oricine , atunci vorbesc cu sotul ca si cum ar fi o prietena si care de multe ori are mare dreptate , am incredere in el si ne iubim enorm de mult , ceea ce este f important in asemenea situatii ! Cand trebuie sa-mi iau pilula seara , de multe ori o uit , el vine cu un pahar de apa si mi-o intinde zambind ! Ptr noi asta este ceva nou , ca eu n-am luat in viata mea , iar el se amuza , de parc-ar fi un prieten care nu vrea sa aibe surpriza (bb) si nu o uita , mi-o da chiar el ca sa fie sigur ca l-am inghitit , ha ha ha ha...e o figura de numa , mai si glumim ! Te si-ti doresc sa intarzie de data asta vreo 9 luni bune , nu numai o zi ca si data trecuta (dupa 29 de zile)! Mult NOROC la toate
Cu aceeasi ocazie fetelor dragelor va pe toate si va doresc o zi extraordinara si sa faceti realizari frumoase !

Mergi la inceput

Buna dimineata la fete frumoase ! Va multumesc ptr cuvintele de primire , sper ca si voi ati avut o vacanta minunata si ca sunteti in forma buna de-a ataca din nou treaba...de-a face bb bineinteles !
THEA intr-adevar , nu stiu cum a zburat timpul asta atat de repede..., eu care inca ma comport cu Alexandre de parc-ar fi inca un bb , el a crescut si stie ce vrea , isi alege singur lucrusoarele in magazin , parfumul , sapunul dar si samponul , pasta de dinti si periuta ,ce sa mai spun de rechizitele scolare ?! Eu ma fac mica de tot si nu fac altceva decat sa platesc cand ajung la "casa" , nu c-ar face mofturi , dar domnisorul isi arata "preferintele" ! Iar eu respect asta , ii dau cuvantul sa se exprime si sa aleaga dupa gust . Cred c-ar fi cazul sa intorc o pagina si sa ma pun la "zi" s-accept ca el e mare , nu mai e un bb ! Mai ales ca soricelul va trece in curand ca ar avea un dintisor de oferit si e tare mandru , stie ca soricelul va veni noaptea sa-i ia dintisorul de sub perna si va pune bani in locul lui !!! Sunt fericita !
Cand imi doream un bb , parca in subconstientul meu , nu stiu de ce , acesta nu crestea ci ramanea mereu mic , si avea mereu nevoie de mine , de bratele si de mangaierea mea ! Dar din fericire , treburile nu stau asa si cu atat mai bine ! Este un copil caruia-i place sa se descurce singur , de parca ar trebui sa-si dovedeasca ca e in stare sa faca totul , ma bucur ca e asa !
Tu THEA sa tinem pumnii stransi tare de tot sa fie cea buna de data asta , mama lor de rushi sa nu mai vina ci sa-l lase pe bb s-apara...si eu te !!! Tin pumnii !
LILIANA da sa stii ca e tare mandru si falos , promit sa va povestesc prima zi de scoala ! Iar tu nu mai pandi ziua "Z" , concentreaza-te pe altceva , ca daca tot te gandesti nu e bine din cauza ca se poate declansa uratii si ar fi pacat ! Oricum succes si s-auzim cat de curand c-ai pasit pe urmele lui INDY pe care-o pup cu aceasta ocazie , ar cam fi cazul s-o urmati , gata cu trandaveala si cu concediile , "pe cai" , sa iasa bb-ici frumosi , te dulce si sa fie bine !!!
BETTY ma bucur ca ai reusit sa iei o decizie , asta este parerea ta si o respect , in legatura cu congelati , dar sa stii ca nu e mai mare riscul decat cu cei proaspeti , si drept vorbind nu exista nici un fel de risc , mai ales ca dupa , daca se prinde , se urmareste evolutia sarcinii si bineinteles copilul sub toate formele lui ! Eu spuneam ca ai sansa de-a avea la dispozitie si poti face mai multe incercari , deci timpul n-ar fi pierdut pana cand vei putea avea din cei mai...proaspeti ! Asta este parerea mea , scuze daca ma bag ca musca-n zar , dar eu in locul tau as face-o ! Bafta in continuare si mult noroc la laparo , cand va fi sa fie ! Te dulce si ai grija de tine !
ROXEE MULTUMESC , sper sa fie luat ca atare (optimism) , in orice caz si eu sunt asa , de dat sfaturi altora stiu s-o fac dar cand eu am nevoie de un sfat , sunt tare dubioasa si nu gasesc calea cea buna . Cel mai rau este ca familia mea e departe si despre unele chestii nu se poate discuta cu oricine , atunci vorbesc cu sotul ca si cum ar fi o prietena si care de multe ori are mare dreptate , am incredere in el si ne iubim enorm de mult , ceea ce este f important in asemenea situatii ! Cand trebuie sa-mi iau pilula seara , de multe ori o uit , el vine cu un pahar de apa si mi-o intinde zambind ! Ptr noi asta este ceva nou , ca eu n-am luat in viata mea , iar el se amuza , de parc-ar fi un prieten care nu vrea sa aibe surpriza (bb) si nu o uita , mi-o da chiar el ca sa fie sigur ca l-am inghitit , ha ha ha ha...e o figura de numa , mai si glumim ! Te si-ti doresc sa intarzie de data asta vreo 9 luni bune , nu numai o zi ca si data trecuta (dupa 29 de zile)! Mult NOROC la toate
Cu aceeasi ocazie fetelor dragelor va pe toate si va doresc o zi extraordinara si sa faceti realizari frumoase !

Mergi la inceput

SCUZE mesajul meu s-a dus de 2 ori , ciudat !!! Ieri nu ma recunostea , imi cerea mereu parola si-mi spunea ca nu e cea buna ! HM !!! Reaparatii tehnice ? Infine !
VA PUP DIN NOU PE TOATE , PA !

Mergi la inceput