Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele! Am intrat sa va salut, vad ca ati inceput sa reveniti la munci. Mai, da' greu se misca lucrurile la noi, noroc cu Indy ca ne mai descreteste fruntile.
Ce credeti, primesc o cearta zdravana de la Moisa pentru ca nu am mai facut inseminari de trei luni? Mai ales ca uneori ma doare in stanga, poate s-au refacut aderentele...
Hai ca va las, nu sunt tocmai in cea mai buna forma.
Va pup pe toate!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua, fete viitoare gravidute frumoase..
la Rubrica Discutii Generale, se afla subiectul BAZAR PENTRU BELLA(detalii in link ul de la semnatura mea- poate va uitati si la acest copilas cu ochi materni).
Oricum, la BAZAR PENTRU BELLA, se liciteaza, carti scrise de un super doctor care preda tehnici Lamazze...cum nasteti, cum respirati..ce mancati si tot asha.. Cartile va pot ajuta pe voi, iar voi o ajutati pe Bella cumparand...uitati-va la poza Bellei pe link..va rog

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Imi pare sincer rau Bety, sper sa treci peste asta cat mai repede. Si eu m-am decis sa fac o laparo in toamna asta, asa ca o sa ne putem sustine reciproc. Eu zic ca ai luat decizia cea mai buna (cu "d-aia proaspeti"!), date fiind conditiile... sa-ti ajute Dumnezeu, ca tare incurcate sunt uneori itele in viata noastra!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pupicesc dulce pe toate!
bety, nu am cuvinte .... of, imi pare asa de rau. Vad ca ai mai multe optiuni si te cred ca este foarte greu pentru tine sa te hotarasti. Ia fiecare varianta in parte, analizeaz-o foarte bine si vezi care este ce-a mai buna pentru tine. Nu stiu daca pot sa iti dau un sfat acum, decizia trebuie sa iti apartina tine si, mai stiu ca este foarte greu, poate ce-a mai grea decizie pentru tine pentru ca nu il ai pe sotiorul tau langa tine, ca nu ai cu cine sa te consulti. Dar eu stiu ca esti o luptatoare, o invingatoare si vei lua pana la urma decizia buna. Te pup dulce, dulce!
Teo, eu as prefera sa aud de la tine ca ai primit o cearta zdravana de la ea decat vre-o veste despre aderente refacute. Eu nu cred ca ai probleme cu aderentele, din cate stiu eu tu faci si tratament homeopat si sunt sigura ca durerile le ai din cauza ca tratamentul lucreaza la tine in favoarea ta. Asa ca eu zic sa te pregatesti de o noua inseminare, poate si ultima ca bb mic este nerabdator sa para la voi. Pupicei!
Indy, pupicesc burtica mica dar si obrajorii tai. Io una astept sa vaz daca se prinde. Azi abia sunt in ziua 6 de la inseminare si de dimineata m-am trezit destul de nasol, cu dureri de mijloc si burtica. Am citit ca analizele au iesit bine si ca totul este ok. Asa este foarte bine, si asteptam noile vesti de la tine. Pupicei! Ai pastrat un loc liber si pentru mine in grupa gravidutelor, da? ca poate vin acumaaaaaaa!!!!! (as vrea iooooooooo!!!!!!)
Amely, bine ai venit din concediu! Si aum fuguta la treaba pt bebici. Pupicei!
Roxee, in a cata zi esti? Poate ca ne dai o veste buna luna asta! Pupicei!
ilenya, poate ca se sperie CM de laparo si ne dai o veste buna. dar tu ce probleme ai de ti s-a recomandat sa faci laparo? Eu pana acum am facut deja 8 inseminari (sper sa fie ultima) si Moisa nu mi-a recomandat niciodata laparo si nici nu mi-a adus vre-o data vorba de asa ceva? Daca tot nu am nimic de ce nu se prinde odata? Te pup dulce!
Ancuta, trebuie sa iti gasesti un dr. cu care sa fi pe aceeasi lungime de unda, care sa nu te inhibe. Mie mi-a placut de Moisa de la prima consultatie iar acum ma stie ca pe un cal breaz. Acum la ultima monitorizare pt inseminare cand m-a vazut mi-a spus ca se intreba pe unde mai umblu, pentru ca stia ca am fost plecata in concediu si astepta de la mine un semnal sa stie ce fac. Hai ca te pup dulce!
Chi, musete, Cata, Crocus, veronici, aileene si restul fetelor va pupicesc dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

quote:
Originally posted by MRL
ilenya, poate ca se sperie CM de laparo si ne dai o veste buna. dar tu ce probleme ai de ti s-a recomandat sa faci laparo? Eu pana acum am facut deja 8 inseminari (sper sa fie ultima) si Moisa nu mi-a recomandat niciodata laparo si nici nu mi-a adus vre-o data vorba de asa ceva? Daca tot nu am nimic de ce nu se prinde odata? Te pup dulce!

La mine treaba e cam incurcata:
- am operat un chist care s-a dovedit a avea mici puncte de endometrioza si nu stiu cit a mai ramas din ovarul cu pricina. Se vad din cind in cind foliculi/chisturi mici, dar pina nu vede la fata locului ramin semne de ?;
- apoi nu stau grozau cu trompele: sunt f. cutate si se poate sa fie tinute de aderente.
- ovarele mele sunt situate cam aiurea, iar uterul e deviat pe-o parte.
- tinind seama de cele de mai sus , plus ca din cind in cind am simptome de aderente...dureri ca o arsura...exista riscul mare sa am aderente, sau chiar endometrioza revenita..
Asa ca indicatii ar fi destule, sa stiu cum stau.

Poate simptomele tale sa fie de BB, stii ca deseori se confunda f. usor...

pt. o viitoare , sau deja ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetele!
Bety, nu pot decat sa incerc sa te incurajez. Nu trebuie sa-ti pierzi speranta si optimismul. Stiu ca e usor de zis, da' mai greu de aplicat in practica...asta e, deocamdata trebuie sa ne infranam tristetea si gandurile negative. Poate ca un asemenea demers e singurul care ne ajuta cu adevarat, in tot noianul de probleme cu care ne confruntam...
Si pana la urma, cred ca asta e rostul "intalnirii" noastre aici, pe dc: forumul ne aduna laolata, cu realizari si nerealizari, cu bucurii si tristeti, si ne-ajuta sa ne ridicam moralul una alteia atunci cand e nevoie. Tu, te pup cu drag si-ti doresc numai bine.
Liliana, sunt azi in ziua 17 a cm. Nu cred ca luna asta va fi ceva, mai trebuie sa stau pe tusa vreo doua luni.
Teo, pup. Nu fii trista!
Amely, bine-ai revenit din concediu. Si spor la treaba! La toate!
Anca,Indy, Chi, Ilenya, Musete, toate-toate fetele,!

P.S. Pashosha, laudabila initiativa ta . E emotionanta povestea Bellei.Cu siguranta ca va sensibiliza, iar Bella va putea fi ajutata. Doamne-Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ilenya, multumesc frumos pt raspuns. Acum inteleg de ce ti s-a recomandat laparo. Imi pare rau ca treci prin asa ceva.
La mine uterul este laterodeviat spre dreapta, de talie normala, aparent fara defecte de umplere. Ambele trompe au aspect normal si sunt permeabile, numai trompa stanga este mai alungita. proba Cotte intens pozitiva bilateral. Acum la ultima inseminare am fost iar cu HSG-ul dupa mine, Moisa s-a uitat iar pe el dar nu mi-a spus nimic (legat de laparo). Acum inteleg cam pentru ce se recomanda laparo. Din pacate la mine FSH-ul este destul de marisor iar TPC-ul negativ. Din decembrie anul trecut de cand am inceput monitorizarile stiu ca in fiecare luna am avut ovulatie dar din pacate nici una nu a fost incununata de succes. Am avut si mici probleme cu spermograma sotului, dar acest lucru a fost remediat foarte repede cu tratament homeopat. Asa ca din analize reiese ca totul ar fi OK dar nu se prinde nimic. Bine ca macar stau bine cu psihicul.
te pupicesc dulce si multumesc inca o data pentru raspunsul tau prompt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liliana poate invingi si FSH-ul usor marit si TPC-ul negativ si o urmezi pe Indy la gravidute. Ba eu n-as vrea sa ma certe deloc, ca nu-mi place sa fiu certata, mai ales ca am avut motive intemeiate sa intarzii atat, dar nu prea-mi place sa dau explicatii. Si, am sa spun ca si tine, as vrea ioooo sa reusesc la inseminarea asta. Da' sunt cam Toma necredinciosul in privinta asta. Acum , o fi cum vrea Cel de Sus.
Ralu te pup si eu si astept luna noiembrie sa ne vedem.
Ilenya o sa te afli pe maini bune la laparo si sper sa se rezolve, apoi poti urma trat. homeopat. Si eu am avut chisturi, dar le-am dat de capat cu homeopate.
Musete ce mai faci?
Pup fetele

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Thea, pai ce sa fac? CONSTANT!
Nimik spectaculos in viata mea!
Pupici draga mea, THEA!!!!
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Musete, ce bine ca te-am prins!
parca tu ziceai ca esti sora unui ginecolog, daca da, poti vorbi altfel cu el/ea. Poti sa intrebi:
-asa multe laparo: 2-3 chiar si una nu strica? eu am cautat poze si nu mi-e clar daca in cursul op-ei asteia se face incizie si la nivelul uterului
-fiecare noua interv/laparo e generatoare de noi aderente?
-ce inseamna uter deja incizat pentru un FIV?
-pina la urma s-a lamurit cu lichidul ala care curge dupa inseminare?
-dr T e singurul care l-am auzit cu repaus de 72h intre..., de ce toti ceilalti sint cu 48h? la 72h daca sperm nu sint prea vigurosi sa reziste acolo mai mult timp nu e mai greu sa prinzi ovualtia?
ahh si mai aveam niste ? dar acum imi scapa!!!

Multumesc mult si paote tot la subj asta voi reveni cu alte ?

Mergi la inceput