Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Super, Cata, sa fie-ntr-un ceas bun
Ai grija de voi! Multi pupici pe burtici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna dragelor...dar chiar ca slaba miscare pe la voi!
In primul rand, mai iesiti si voi la vorba, ca eu...
Miercurea viitoare voi fi la a 3a laparo+histeroscopie. Sper ca urmatoarea zi sa-mi dea drumul.
Azi mi-am luat sange din ambele maine: probe pentru setul de analize pentru FIV (ziua 2-4) si preoperatorii.
Deci, mai am o saptamana si o zi pana la noua operatiune de gaurire a burtii mele!
Deja simturile imi sunt anesteziate, dar am condus numai cu 100-120 si dimineata si la intoarcere...am fost numai pe pilot automat.
Va pe toate-toate cu drag si astept miscare pe aici...

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Betica ne mai auzim pina sapt. viitoare...este bine ca mergi inainte si sper dupa laparo sa fie drumul liber pentru

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fete dragi! Am trecut in fuga sa va salut!
Eu nu am nici o noutate, o astept saptamana viitoare, dar cu atat stres si oboseala si fizica si psihica, ar fi mare minune sa am o veste buna.
Betyca vad ca te-ai hotarat pentru laparo. Mai vorbim noi. Ma gandesc la tine.
Amely bafta la eco!
Cata creste Biencuta, creste...
Va pup pe toate!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Fetelor, am fost la Dna Moisa.
Am venit acasa foarte optimista si cu o lista intreaga de analize pentru amindoi (pt ca analizele mele nu erau complete).
Se pare ca eu sint in regula, in a 13 zi endometru super, Ovul 18mm, trompe bune, deci sa prestam si daca nu iese nimic, de luna viitoare incepem analizele hormonale si spermograma noua.

Am moralul sus fetelor!!!!!!!!Al meu este!!!!!!!!
Doamne ajuta sa avem

Mergi la inceput

Betica scumpa, iti tin pumnii! dar vreau sa te intreb si eu, sper sa nu ma fac de ras, daca faci FIV de ce mai trebuie laparo? ca doar se implanteaza direct embrionul, sau aderentele alea impiedica pe-acolo?
Teo, doar stii ca bebe vine cand te astepti mai putin... asa ca nu pierde speranta, ca s-ar putea sa apara!
Adria, ma bucur ca a fost bine, succes la "prestari" si... poate vine barza si la tine luna asta!
Liliana, tu ce mai faci?
Aileene, ne-ai uitat, frantuzoaica nostra draga? banuiesc ca esti ocupata cu Alexandre, acum ca a inceput scoala, dar poate iti faci si un picut de timp pentru noi, da?

Eu... nu am vesti asa bune. Ieri, ziua 8-a (nu a 9-a, gresisem eu!), endo subtire rau 5 mm, 1 singur folicul dreapta de 11 mm. Sper sa creasca repejor, ca sa avem ce vedea sambata.
In schimb, Moisica o draguta, chiar m-a impresionat ce bine a tinut minte tot istoricul meu... se tot intreba de ce n-am mai venit la eco, credea ca am ramas... cand colo... eu o "inselam" de zor cu T.

Va pup dulce-dulce pe absolut toate, si mai intrati fetelor, nu fiti asa scumpe la vorba... curaj!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Las Amely ca o sa creasca si endometru si foliculul....apropo de tradare, eu ma intreb daca ma mai tine minte si-si inchipuie ca nu am mai venit ca am ramas?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Va pup dulce, fetelor!
Eu am fost ieri la monitorizare. Am fost in ziua 11 si stateam destul de bine: endometru de 9 si folicul de 17. Dr a cam ramas pe ganduri (din ianuarie de cand fac inseminari nu s-a intamplat nimic, din pacate), cred ca timp de cateva minute a stat si s-a tot gandit, mi-a mai pus cateva intrebari legate de istoricul meu (daca am avut ceva mai deosebit in copilarie, daca am avut in familie pe cineva cu un istoric mai ...). Nu m-am mirat cand si-a adus aminte de valoarea FSH-ului meu chiar daca au trecut luni bune de cand mi-am facut analiza. Nu m-am mirat pentru ca nu este pentru prima data cand isi aduce aminte de valori din analizele mele sau ale sotului. Mi-a spus sa nu imi fac probleme din cauza FSH-ului pentru ca valoarea nu este chiar asa de mare (nu este asa de speriat) pentru ca eu am ovulatie spontana, parametrii sunt buni, nu am sarit nici o luna fara sa am ovulatie (doamne ajuta sa ramana asa, din decembrie anul trecut de cand fac monitorizare am avut lunar ovulatie cu parametri normali). De data asta initiativa cu inseminarea a venit din partea mea. Am vazut ca se tot gandea, isi facea planuri cu ceva tratamente. I-am spus direct ca eu vreau sa fac inseminare si de data asta pentru ca nu vreau sa ratez luna fara sa incerc ceva, oricum se apropia ziua ovulatiei dupa parametrii masurati. Asa ca am stabilit cu ea sa fac pregny-ul astazi de dimineata si inseminarea joi pe la ora 14. Asa ca ieri, cum am iesit de la cabinet am tras o fuguta la mall de mi-am cumparat injectia si sun repede la sot sa ii dau vestea sa se pregateasca pentru joi. SURPRIZA! SURPRIZA! SURPRIZA! .... nasoala ..... Nasoala pentru ca dimineata sotul stia ca voi merge la cabinet si hotarasem de comun acord (mai mult el) sa mai incerc inseminari. Nasoala pentru ca astazi a trebuit sa plece din tara pana sambata. Si el a aflat cu putin timp inainte sa il sun eu. Asa ca m-am intors la cabinet si mi-am anulat totul pe luna asta. Este asa de nasol cand vrei sa faci ceva si nu ai cu cine, sa nu ai cu ce. Asa ca luna asta astept sa imi vina normal, o sa plec in concediu fara sa imi fac ganduri ca s-ar putea intampla minunea luna asta. Cand ma voi intoarce sigur mai fac o inseminare dupa care, daca nu se prinde, cred ca voi trece la analize pregatitoare FIV-ului. Pana atunci merg la distractie si la incarcat bateriile de rezerva ca inca nu le-am terminat pe cele originale.
Teo, ma rog pentru tine sa fie cu ochisori. Abia astept sa ne dai vestea buna. Iti tin pumnii
Bety, cand ma voi intoarce din concediu vreau sa aud de la tine ca totul a decurs foarte bine, ca totul este in regula. Vreau sa fi o curajoasa si sa nu te temi de nimic. Te pup dulce si gandul meu o sa fie la tine.
Indy, Cata gravidutele noastre, va pupicesc dulce!
Amely, eu cred ca pana cand o sa faca POC foliculul tau sigur endoemtru o sa fie in parametrii normali. Poate o sa treci direct sa faci analizele pentru gravidute.
giuliella, cred ca daca vei merge la o consultaie la ea vei sti sigur daca vei ramane in continuare sau nu. Nu stiu ce referinte sa iti dau, trebuie sa existe acel felling, vezi daca exista apropierea pacient-doctor. Mie imi place de ea, sotul o accepta, atunci cand se intalneste cu ea mai fac si glumite impreuna. Pentru mine ea este dr. la care voi ramane. Eu iti pot da numai referinte bune despre ea. Te pup si hotararea iti apartine.
adria, sa sti ca este foarte important sa ai moralul foarte sus. Asa te vrem, optimista ca sigur o sa vina bb mic la tine.
aileene, a inceput scoala. Abia astept sa ne povesteasca prima zi de scoala.
veronici, ce mai faci?
musete, pentru tine sa sti ca am mereu un pupic special. Nici o noutate?
Despre shylili nu mai stim nimic de foarte mult timp. Daca ne citesti, vrem un semn micut, micut de la tine.
Se vede ca nu am mai intrat de mult sa scriu, acum parca nu ma mai opresc. Gata. Saptamana care vine plec putin peste hotare si ma intorc la inceput de octombrie. Sper sa imi ajunga 2 saptamani de distractie, ca numai asa as tine-o. Cand ma intorc as vrea sa aud de cateva gravidute.
Va pup pe toate-toate cu mult drag

Mergi la inceput

Liliana, sa aveti un concediu placut, o sa ne fie tare dor de tine! si sper totusi sa revii cu bebe la purtator, ca Dumnezeu e mare!
Mercic de incurajari, sa dea Domnu' sa ai dreptate si sa mai vad o data mirajul celor 2 liniute...

Indy, ce mai face bebe? ce mai faci tu? da-ne un semn!

Betica sa stii ca si eu ma gandesc mult la tine... sa fii curajoasa, cum te stim noi, ca va curge apa si la moara ta, o sa vezi!

Cata, sunt sigura ca bebelina va fi bine, chiar daca e un pic mai scurtut colul si au aparut mici probleme cu constipatia, dar sa eviti agitatia si efortul si sa ai mare grija de tine, da? Si vezi ca exista ceva foarte bun, Herbolax parca se cheama, nu creeaza dependenta si e special pentru gravidute...

Teo, tu pari putin trista, sper sa ma insel... Tare as vrea sa aud o veste buna de la tine saptamana viitoare!

Fetelor, va pup dulce pe toate!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Abia acum am timp sa va raspund, ca la servici am treaba sa-mi pun si-n cap...trebuie sa le fac pe toate ca daca de miercuri intru in CO 1 saptamana, nu are cine sa mi le faca.
Va multumesc din suflet ca va ganditi la mine.
Amely - iti raspund acum...histeroscopia (trebuie pentru FIV) se face oricum pe anestezie generala, asa ca imi face si laparo, pentru a mai scapa de aderentele refacute si pentru a stabili daca ma pot baza pe trompe sau nu. Adica oricum am la congelat, pe care nu am de gand sa-i folosesc la FIV (astept proprietarul sa vina acasa si sa-mi produca proaspeti), dar pe care-i o sa-i folosesc la inseminari, asta daca mai are rost sa fac. Totul depinde de laparo. Daca nu...o sa ma gandesc la cat de inghetati sunt ei acolo si ca nu am parte de ei...si...CE-O FI, O FI!
Fetelor va pe toate-toate si sa stiti ca tare bine imi fac imbarbatarile voastre!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput