Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna dragelor!
Cata+Bianca - Bine ati revenit doamna+domnisoara...plimbaretelor...!
Ayleene - nu ma dau banii afara din casa ca sa incerc FIV cu congelati si sa fie nereusit (am gasit un mesaj la FIV - Laurabyby - care la primul FIV cu ei congelati nu a reusit, iar la al 2-lea, cu proaspeti, a reusit si are 2 bb-ici in burtica); ceva este, pentru ca la ultima inseminare, cand am atacat problema FIV-ului, dr mi-a zis ca nici sa o rog in genunchi, nu-mi face cu ea congelata, la cat costa si sa astept venirea lui Dan; apoi cat am plans dupa vestea de la HSG si avand in vedere ca riscul e al meu, mi-a spus ca pot face si acum, cu ce am. Dar, la norocul meu...nu risc! Plus...ca daca il astept pe Dan ... de ce sa nu participe si taticul la toata procedura...impartim emotiile juma' juma'...ca prea le duc eu pe toate in carca!
Avalon - succes la inseminare...estrofem se numeste ceea ce intrebi tu, dar se da in anumite zile (ziua 6-ziua 11) cate-o pastila la aceeasi ora, dupa closty pe care eu l-am luat din ziua 3 pana in ziua 7 si numai 1/2 din pastila (clomifem - cum ii zici tu); dar nu se prescrie oricum, ci numai daca este nevoie (dupa cum vezi, eu nu am avut prescris decat 1/2 din pastila, pe cand majoritatea iau cate-o pastila pe zi la stimulare...depinde de organismul fiecareia).
Teo...m-am hotarat doar in privinta FIV-ului...cu laparo inca mai stau sub semnul ?...50% cred ca o fac in septembrie; totusi, ma voi mai duce la Moisa inainte...pana atunci incerc sa-mi fac ordine in idei!
Veronici - esti o super curajoasa...eu iti doresc in continuare sa ai parte si de propriul copil, dar sa ti se aprobe si dosarul...eu inca nu am curajul tau, in privinta adoptiei!
Liliana - capul sus! Nu te mai gandi la cum a fost luna trecuta, acum doua luni...daca e sa fie ESTE!
Amely, Roxee, Dandana si tuturor (scuze daca am uitat pe cineva) - multi -ici din inima!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Veronici, esti o fata foarte curajoasa. BRAVO pentru curajul vostru! Sa ne ti la curent cu evolutia lucrurilor. Te pup dulce si inca o data BRAVO!
Bety, nu stiu de ce dar luna asta nu am simtit nici un imbold sa cumpar si sa fac test de sarcina. Lunile trecute pe vremea asta (ziua 13 dupa inseminare) ma cam manca undeva sa vad cum este treaba. Acum, pauza totala. parca nu am nici o tragere de inima sa incerc ceva, las totul in voia sortii. Daca pana la anul nimic ce zici, in primavara o punem de un FIV ? Macar sa fim colege de bebici - pentru tine si pentru mine - sa ne luam revansa ca prea am asteptam
Pupici dulci pentru toate-toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna dragutelor!
Ce mai fac eu, Teo? Pai ce mai fac, stau si-astept. Iau acid folic si astept sa vad cand or veni rusii luna asta. La 27, la 28 sau la 29 de zile? teoretic, ar trebui sa mai stau cuminte inca vreo doua luni. Ma intreb insa daca nu cumva ar trebui sa incep sa incerc sa obtin sarcina de pe-acum, poate ca doua luni trec oricum pana sa se concretizeze ceva. Iti spun sincer insa ca uneori am mari emotii si multe semne de ?. Oricum, bb tot vom avea pana la urma, dupa cum zicea si Veronici, poate Doamne- Doamne are alte planuri cu noi si vom face fericit un pui mic care are nevoie de noi. Apropos, Veronici, iti urez mult succes .
Liliana, iti tin pumnii sa fie bb! Hai ca tu esti "esenta tare", nu te lasi asa usor, pana la urma tot va fi bb!
Avalon, Dandana succes la inseminare fetele!
Cata, bine-ai revenit din concediu! Ce mamica faina esti tu, ! Cred ca noi am fost la mare cam in aceeasi perioada, si prin Vama, si pe la Mamaia... la un moment dat chiar am avut impresia ca te vad pe plaja, sub o umbrela de soare...Putine sanse sa fi fost chiar tu, erau multe dragute la mare. Bine tu, te cu drag!
Amely scumpa , poate chiar esti insarcinata! Doamne-Ajuta sa fie cum iti doresti!
Bety !

Tuturor fetelor Anca, Aileen, Indy, Musete si ....tuturor celorlalte paciente ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Roxee poate chiar eu eram...dar sub o umbrela de stuff am stat la Vama..cine stie..daca aveam si costum de baie de bunicuta si grena..sigur eram eu...Amely iti tin pumnii!

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Catalinusa, super poze! Asa da, concediu! Se pare ca ai avut destule locuri unde sa-i multumesti lui Doamne Doamne pentru minunea cu care v-a binecuvantat. Felicitari!!
Pupicesc toate moisiscile mele dragi!
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Veronici, daca asa ati hotarat, inseamna ca un sufletel este aproape de voi si are nevoie de dragostea voastra. Va tin pumnii!!!

Apropo, cand ai timp, posteaza despre periplul pe care il incepi.Ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dragelor!
Veronici ma bucur ca vei deveni in curand mamica, chiar daca prin adoptie.
Ralu stiu ca teoretic ai mai avea de asteptat 2 luni, dar cred ca acum e in regula, organismul si-a revenit, si poate se intampla mai repede.
Liliana, Amely?
Bety si eu sunt de parere ca mai bine astepti cu FIV pana vine Dan acasa, din mai multe puncte de vedere e mai bine. Si mai cred eu ceva, dar iti spun mai tarziu.
Am fost azi la eco, ziua 11: endometrul-10 mm trilaminar, OS:2 foliculi > 19 mm, se pare ca trat. homeopat da rezultate foarte bune in privinta asta. La ora 24 fac Pregnyl-ul si duminica fac inseminarea. Super d-na doctor, eu ma asteptam sa-mi faca maine inseminarea, dar pentru ca de 4 luni ovulatia a fost in ziua 13, a hotarat ca e mai bine sa actionam la momentul "Z".
Pupici pentru voi, toate fetele dragi, si un sfarsit de saptamana cat mai frumos si plin de soare!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Teo, cu asa valori cred ca ai toate sansele sa reuseti. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori de data asta. Sa ne ti la curent.
Eu astept sa apara musafirii maine, poimaine. Nu cred ca o sa scap de ei. Eu nu simt nimic special, doar foarte rar am senzatia ca acum, acum au aparut rushii dar, inca mai astept. Abia sunt in ziua 14 de la inseminare si as mai avea inca 2 zile de asteptat pana sa apara. Test nu am facut si nici nu o sa fac.
Va doresc un we minunat si plin de surprize.
Va pup pe toate-toate

Mergi la inceput

Fetelor, inseminarea cu nr. 8 nu a reusit. Sunt un pic dezamagita, dar ma astepta la invazia musafirilor. Bine ca au venit putin mai devreme sa nu ma mai fiarba degeaba. Asa o pot lua mai repede de la capat. Nu prea am cuvinte, sunt cam bosumflata acum si cu asta basta. O sa imi revin repede. Ah, ce ma enerveaza! Parca imi vine sa renunt la inseminari si sa trec direct la FIV. Dar oare care este procentul de reusita? Of, am atatea intrebari in cap fara raspuns! Nu mai am cuvinte....
fetelor, va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Liliana imi pare rau...fruntea sus...uite prietena mea face un tratament homeopat pentru TPC negativ...si vreo 3 luni va incerca natural...fara ISA...cine stie? Cica la alte fete cu TPC negativ, dupa 4 luni de tratament homeopat, au ramas gravide natural. Este vorba de doctorita recomandata de T...poate vrei sa incerci si la ea ceva...adica altceva decit faci pina acum...te pup...Amely cu adevarat m-am rugat atit pentru Bianca, pentru voi, cit si pentru toate femeile care isi doresc copii!

Cafeluta draguta
Bianca20+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput