Impreuna, Timisoara! (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Va pup pe toate si va doresc weekend placut!!!

Doris insanatosire grabnica!!!

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Nu stiu care ii baiu cu link-ul nou cu poze. Eu dau clik pe el si se deschide. Dar daca nu merge asa si vreti sa-mi vedeti operele de arta din excursie, deschideti/l pe cel de sub semnatura si vedeti acolo Lori in excursie.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor!

Voiam doar sa va dau o veste proasta.
Am vorbit cu Anda ... si din pacate .... taticul ei nu mai este printre noi. Astazi a fost inmormantarea ...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Anda, condoleante ... suntem alaturi de tine! Fii tare!

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anda,Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau!
Miro,vorbim maine!
Doris,bey ce e si cu viroza asta.....Insanatosire grabnica....Vad si pe Alexu' meu la prins viroza asta nasoala...Ar fi bine s-o feresti un pic pe cea mica pana iti mai revi...
Ioana,imi pare rau ca nu te-a ajutat cu nimic magazinul ala...Pai zici ca Clau a avut 5 kile si...la nastere?hehehehe...inseamna ca iar am spurcat cu gura....hehehehhe...Sa fiti voi sanatosi si bebe Marco sa fie bine,sanatos si sa vina cu bine pe lumea asta...
Simina.....vrei intalneala ,hai?Hehehehe....ti s-a facut de-o bericica...SI IO,SI IO....Hai ca poate ne vedem curand...te pup si pup si Deianu' burticos....
Gabi,ce copiluti frumosi ai...sa fie sanatosi!Tare dulce e poza cu ei doi cap la cap....Muah!Pupam!
Fete,va las.Mai vorbim....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Trista veste...
Anda draga noastra, sincere condoleante...
Cuvintele parca nu-si mai au nici un rost!
Totusi, sa fii tare, sa poti trece peste acest eveniment trist, ne rugam pentru tine si familia ta!
D-zeu sa-l odihneasca in pace!

Fetele, stiam ca numai cei destepti racesc vara, ieri eram ca o varza creata, azi ma simt mai rau, ca o conopida murata!
Ines e bine, nu am fost deloc la ea, vorbim doar la telefon!
Am luat de toate, Coldrex, vit. C, propolis, Radu m-a frectionat cu spirt, am facut o baie fierbinte, si am stat sub patura sa transpir, mai rau ca in Pantalonii aia de slabit!
Dar cine poate sa stea locului, in pat, ca eu nu sunt genul...
Parca as bea ceva rece cu gheata, nu fierbinte...
Ei, imi revin eu, ati mai vazut drac mort si rata inecata?
Pe maine!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Salutare tuturor!

Ma primiti si pe mine in clubul vostru? V-am descoperit cam tarziu.....Eu inca nu am bebe , dar sper sa se intample cat mai repede minunea

O zi buna tuturor!

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Assa,bine ai venit!mai bine mai tarziu decat niciodata....
Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Fetele,liniste si pace pe frontul de vest!
Hai sa aveti un weekend frumos!
Va tzuc!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Anda, condoleante Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau!

Noi am intrat pe fuga, suntem bine, crestem. Alaptez acuma exclusiv la san, nici sa vreau nu ii mai pot da biberon ca nu mai vrea el. Am iesit la plimbarica si ne-a placut.

Il vad pe Nightloser pe lista, dar cred ca l-am speriat ca nu a mai venit pe aici ... Aveam si noi in sfarsit un barbat pe lista si a fugit si ala O fi ceva in neregula cu noi, fetelor?

De celelalte burtici (Mary, Brigi) mai stie cineva ceva?

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Assa bine ai venit!Spune-ne mai multe depsre tine ca sa te cunoastem un pic!
Gabi ma bucur ca lui Lucas i-a placut plimbarica....iar faptul ca acuma papa exclusiv san nu poate decat sa-i faca bine...tineti-o tot asa!
Din pacate eu nu stiu nimic nci de Mary si nici de Brigi! Sper ca sunt bine...Poate stiu celalate fete ceva!
Pupici

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Sautare fetelor!

Am tras chiulul, un pic. Am avut o stare de nu mi-a trebuit nimic Nu am reusit sa ma adun, pentru nimic. S-au adunat prea multe si m-a apucat depresia Nu e grav....o sa treaca

Am cititpe aici si vad ca voi aveti probleme mai serioase...Regret sa aud ca Miro treci prin momente asa neplacute. Cred ca ar trebui sa te concentrezi ,un pic, asupra ta. Sa uiti de toate acestea si sa traiesti pentru tine! Mi se pare ca ai nevoie de o pauza ....lasa timpul sa le rezolve... Am o prietena care a avut o sarcina extrauterina si ovare polichistice, si trompe infindate. Dupa operatia de scoatere a sarcinii, i-au zis ca n-o sa aiba copii, decit daca face tratamente foarte speciale. A fost tare necajita si nu a mai maers deloc pe la dr. Dupa un an a venit bebe, pur si sumplu. A fost ca o minune! poate si corpul tau are un ''cias'' si cind va fi ora se va intimpla, tot asa, pur si simplu.
Icearca sa mergi,cu curaj, mai departe, caci totul va fi bine!

Anda, imi pare rau!

Doris,iesti o maiesta in ale scrisului, mi-au placut incurajarile pt. Miro....cine sa le zica mai bine decit cineva care a trecut prin asa ceva

Mergi la inceput