Miresele anului 2006 (15)

Miresele anului 2006 (15) | Autor: Giova

Link direct la acest mesaj

MIRESICI 2006

27.05. BlueEyes, Complex Severus, Zalau
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Bucuresti
17.06. piggy, Casa Bucur, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15
01.07 ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. ralu_trancu, restaurant Intim, Calarasi
22.07. tigrutz, restaurant Casa Ardeleneasca, biserica Gradina Icoanei, Bucuresti
19/26.08. Andita, Bucuresti
19.08. cris-papureanu, restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia
??.08. Ioana-Cristina, Bucuresti
26.08. krelia, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta

??.??. anamariame, Botosani
??.??. madutza_1978, Bucuresti
??.??. mexxa, Iasi

daii - te asteptam sa revii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936&whichpage=1" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963&whichpage=1" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273&whichpage=1" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484&whichpage=1" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834&whichpage=1" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

poze
gio si bb 18+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

IOana-Cristina, stii cumva cam cate grame are un set de verighete? Nu foarte subtiri, dar nici groase. Clasice, sa zicem...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

suntem deja la capitolul 15!!!!
pana la anu' cand vom fi miresici, o sa umplem vreo 50 de capitole, cel putin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Ana , cred ca maxim 12 grame.Maxim maximorum ! Soer sa nu ma insel!
Tigrutz , eu cred ca ajungem a 100 de capitole !
Mutumim , Giova pt ajutor ! Ce ne-am face fara tine ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Giova , daca ai trecut in listutza in dreptu numelui ocatia de nunta , a mine trece Tirgu Ocna (Bacau).Asta daca nu mai apare atceva intre timp. Iti spun mai multe dupa logodna pe 27 august.Pica cghiar de ziua lu' puiu meu !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Ana si eu cred ca si pe la 10 grame gasesti ceva ok, verighete clasice si foarte dragute. Oricum, preturile alea sunt destul de mari, cele pe care le-ai vazut pe net, probabil si pt ca faci comanda.
Ti-am spus, mergi prin magazine si cauta. Ai sa gasesti ceva dragut si ieftin, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Eu abia astept sa vad ce discuta "cuscrii" la logodna. a voi cum a fost? Ca am niste emotzii !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Scrieti nu gluma.
Am trecut Ioana. Eu ii tin locul Kreliei, pana revine din concediu. Pe urma se va ocupa ea in conntinuare de tot.

pe mine m-a cerut de sotie in Italia, am iesit la restaurant si acolo mi-a dat inelul. nu ma asteptam. a complotat cu sora-mea.
a doua zi de dim. i-a sunat pe ai mei si m-a cerut.tata a ramas fara grai. Mi-a zis mama ca toata ziua a fost nervos.Dar si-a revenit repede.
Ai mei sunt vecini cu soacra si prieteni asa ca.... .Socrul e recasatorit si cu el se vad mai rar ai mei, dar se inteleg bine, nu au nimic de impartit.

vestea ca sunt insarcinata le-am dat-o tot prin telefon.vad ca toate momentele importante din viata noastra sunt anuntate prin telefon.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Thanks , Giova ! Da' tu ce faci? Ai ramas "muta"? Nu "comunici cu societatea"?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Eu sunt tare curioasa sa vad cum se discuta impartirea chetuielilor de nunta si chestia cu cati invitati o sa fie pt ca mama nu prea vrea sa-i ia pe astia de la Slatina la Tg Ocna. Vrea sa facem fara ei...ca sunt toti cu barfa ca de unde au ai mei atatia bani sa-si renoveze apartamentul.Si me enerveaza cand ii vad asa invidiosi !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pai daca se invart pe la 10 g, nu e chiar asa mult 90 ron/g...Chiar o sa iau in considerare si oferta site-ului, asta daca nu gasesc nimic asemanator si mai ieftin prin magazine.Eu sunt tot la rasfoirea forumului, si ma tot uit la miresici foste si viitoare, si mai, mai ca imi dau lacrimile. Nu stiu ce e cu mine, ma emotioneaza teribil fericirea din ochii lor. Ce sa mai zic ca aproape la fiecare nunta la care am fost mi s-au umplut ochii de lacrimi la biserica, la valsul mirilor, la taierea tortului...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput