Miresele anului 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi facem nunta pe banii nostri.
am cerut parintilor sa faca fiecare lista cu invitati, dupa care i-am luat pe fiecare invitat in parte, si cei care nu prezentau interes ii taiam de pe lista.
Ai mei si soacra nu au comentat.
Socrul e ala care vrea grandomanie, dar i-a retezat-o Fiu-su, mai ales ca vom avea si bebe.
Nu vreau harmalaie de 200 pers.
daca ajung la 100-120 as fi fericita.
numai ca nu mai stiu pe cine sa mai tai de pe lista.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ma tot gandeam, ca verighetele pe care le vreau eu au 16 grame si ar fi vreo 10.000.000..........si ma gandeam ca e scump pana cand am inceput sa gandesc altfel...........daca sunt in stare sa dau 10.000.000 pe rochie care imi va folosi o singura zi........atunci verighetele nu merita tot atat cel putin? Ba chiar mai mult, zic eu acum.........ca le vei avea o viata, evident pana nu iti vor mai fi bune!
.....in conditiile astea nu merita 10.000.000??????

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Ana , si eu sunt la fel ca tine...
Giova , eu as vrea sa am muti invitati a nunta - nu vreau sa par materiaista- dar deocamdata nunta asta e primul pas pe care-l putem face sa ne luam o casa. Asta este visul nostru : sa ne luam o casa ca ne-am saturat de chirie si de gioarsele altora...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Ooana eu am spus de la inceput clar ca la verighete nu fac nici un compromis.Prefer sa scad din bugetu rochiei , al invitatiilor , etc numai ca sa-mi iau verighetele care imi plac !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

aaaaaaa....am uitat IOANA CRISTINA, nu stiu ce sa zic de impartirea cheltuielilor cu nunta pentru ca eu si Marius ne facem nunta singurei iar...........parintii vor da bani la nunta, pentru ca ne-am gandit noi ca avem nevoie de toti banii deodata pentru a ne lua o casa......si intre timp daca vor sa ne ajute cu niste "pile" in sensul de acumpara vinul, invitatiile mai ieftine sau cum a fost cu rezervarea la care nu am dat nici un vans pentru ca mama mea il cunoaste pe patron.

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Ooana , la noi de restaurant se ocupa socrii mei , ca doar e la ei in oras. Cu restul chetuielior nu prea stiu ce sa zic...cred ca noi o sa cumparam din banii nostri doar invitatiie si verighetee cred.Cocardele le ia mama mea ca eu de unde...daca n-am serviciu ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Stai linistita ca doar pana la anu mai e.........asa e Marius acum, proaspat absolvent, recent mutat in Tg-Mures si fara loc de munca........sper in septembrie sa se rezolve si locul de munca sa ne apucam de adunat bani!

noi de fapt am cumparat deja 6 stikle de wisky din free shop cand ne-am intors din concediu ca oricum nu expira si sa le luam mai pe rand asa....

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Ca tot discutati despre invitatii am cautat sa va arat cam ce vrem noi.......in primul rand sa va spun ca noi suntem mai "nebuni" sau mai exact eu sunt mai nebunatica iar marius e putin mai linistit!

asa ca nici invitatiile nu vor fi clasice ci unele vesele, iar www.invitatii.ro/cgi-bin/searchid.pl?model=SQ50" target="_blank">invitatia asta chiar mi-a placut, si chiar daca nu o vom lua chiar pe asta o sa alegem una asemanatoare!!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Si noi facem nunta singurei, dar trebuie sa recunosc ca toata lumea s-a oferit sa ne ajute cu ce poate. Adica mama a facut un credit la banca pt ca noi avea nevoie urgenta de o suma mai mare de bani (dar nu pt nunta) si ne-a spus ca aia reprezinta cadoul nostru de nunta din partea ei. Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam chiar la asa o suma la salariul ei de profesoara .
O verisoara din Italia, imi aduce marturiile, o alta imi da niste aur pt verighete si o suma frumusica cadou de nunta (ne-a spus deja ca sa stim pe ce ne putem baza).
Ma bucur cand vad ca lumea e fericita pt noi si ca face tot posibilul sa fie bine si sa ne fie mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

foarte draguta invitatia, Oana...

Mergi la inceput