Sus... in Scandinavia (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mama Rayu...bagam paket la tine...io i-am luat din magazin cu $59 nu cu cit arata pe site....am PhD in shopping

Arboria, bunicii i-am luat Gucci Rush...se se imparfumeze bine...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

mmmmmmmmmmmmm .... uuufffff.......

Mergi la inceput

tanti ocebine misto pozele voastre

noapte noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Anamaria,ar fi afacere de afacere,ba chiar sa deschidem un magazin ceva ,ca daca-ti arat ce incaltaminte se gaseste pe aici,te-ai simti brusc teleportata in timp,undeva intr-un magazin ceaushist dintr-o comuna anonima,prin anii 80!cam asa de uriti sint!Faza e ca nici nu vor fi in veci mai frumosi pentru ca pur si simplu nu exista cumparatoare,fetele suiedeze nu servesc decit papuci si adidasi
Ata ete!Spre surprinderea mea,am gasit insa in Romanika pantofi absolut superbi,asa ca mi-am mai linistit orgoliu un pic ,cumparindu-mi vreo 7 perechi pe care dealtfel nici nu am unde sa-i port.Baidauei ,o de la mine pentru contributia ta la subiectul cu alocatia,eu nu prea particip dar citesc si ti-am impartasit totalmente punctul de vedere.

Asaaa...unde ramasesem?
unde e boboru scandinav?
Deja scot catalogu pentru ca v-ati obraznicit deci,azi ,19 august:
Arboritza-prezent
Adeluci-absenta nemotivata
Albitza Iulitza-absentza nemotivata
Doruletzu-prezent
Katarina-absenta absolut totalmente motivata.Nici nu se pune!
Mara-absenta (oarecum) motivata
Mihaela-absenta nemotivata
Narancea-absenta total nemotivata:doua absentze!NA!
Lilutza-prezent
lena-absenta nemotivata,daca vii cu scutire te iert
Irimellu-prezent
Itsmiutza-absenta nemotivata(daca iei examenu o motivam.Si sa vii si cu pliculetzu)
ocebine-prezent
Pegasisu-prezent
tatalutoma-prezent
Acuma si toa'rsha profesoara e cam ostenita si nu stie daca are catalogu complet,cei care au scapat de strigat,norocu lor,restu,

P.S.-acuma na,in catalogu meu L-ul vine dupe M si N...hehe

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iete narancea!acu nene e tuuuu leit,ai inhatzat doo absente,larevedere,nu mai motivez,e ca si cum ai intra in clasa dupa ce a sunat clopotelu!
P.S.n-am beut decit cafea ,va jur!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by arboria

quote:
Originally posted by lilanda
arborico, auzi??? sa nu care cumva sa iei un Boeing!!!

lil', sa stii ca "zboing" este. acuma, mi-ati tinut pumnii de atatea ori pana acum, o sa ii mai tineti o data si uichendu' viitor, asa-i?

ti-i tinem, dar ar trebui sa-i tinem mai strinsi daca ar fi airbus. tranquila!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

buna dimineatza soare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by liris

ti-i tinem, dar ar trebui sa-i tinem mai strinsi daca ar fi airbus. tranquila!!!

pai, na! boeing e pana langa matale, la AMS, dupa aia e airbus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza

io de obicei ma trezesc cu ochii si urechile in stirile zilei si ce aud?iar Boeinguri cazatoare. ce se intampla fratilor? fie incidente d'astea existau si nu se vorbea despre ele fie e acu' o 'epidemie'.

Julia, tu nu-ti face griji ca daca tinem noi pumnii nu se intampla nimica nici cu Boeingu' nici cu Airbusu'. Iti facem noi galerie acilea si n-o sa indrazneasca sa aiba probleme niciunu. Cu ce companie pleci?

rayu bine ca mai facusi prezentza ca lipseste cam multa lume p'aci. Cum ii mai e lu' Boubou?

vere narancea pai io credeam ca esti la Katiuse si ca d'aia nu scrii p'acilea si tu de fapt umbli brambura pe la alte cashi de pe forum? aaa, pai meriti cele 2 absente, ba ti-ar trebui si nota scazuta la purtare!

Io mai aruncai un ochi pe ziare si iar gasii articole demne de Moromete despre inundatii. uite www.jurnalul.ro/articol.php?id=4487" target="_blank">aci. Si cum si io voiam sa-i spun Anamariei ca mi-au placut interventiile ei de la subectu' cu alocatiile, ie-te ca gasii aci o fraza care confirma atitudini si idei exprimate p'acolosha:

"Zvonurile si acuzatiile reciproce n-au mai contenit dupa impartirea ajutoarelor. Oamenii mai instariti nu-s si mai intelepti. Nu numai ca nu s-au gandit sa-si faca asigurari de bunuri (nimeni n-are in sat o astfel de asigurare), dar nu-i inteleg pe consatenii lor mai saraci. O femeie ma intreaba, aratandu-mi casa ei mare, de ciment, frumos varuita: "Oare eu nu meritam sa primesc ajutor de la Primarie?". I-e greu sa accepte ca, alaturi, oamenii care se adapostesc intr-o maghernita cu copiii au mai multa nevoie decat ea de cei zece saci de ciment."

mai trec io

Mergi la inceput

eeeeeeeeee miine am sa zbor, azi plec la copenhaga, doruleana logojana dor !

Mergi la inceput