Sus... in Scandinavia (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurache...
Pe-aici e-un soare de ti-e mila sa stai prin casa...mai pupam noi asa vreme, abia la anu' ....si la multi ani!!!
Cit despre isprava lui Pegasis, nici o nu prea stiu ce sa zic, decit ca daca a facut-o din proprie vrere, atunci inseamna ca asa trebuia sa fie...(ce-am zis-o!!! :-))
mei...si dati incoa un link colea la Hugo ala sau la Boss ca vaz, nici o nu-s updatata cu subjectele...
arborico, auzi??? sa nu care cumva sa iei un Boeing!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilutza
indiciul numero unu:mandria de a fi roman!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

doruletz, (adevaru' ca mai e, cel putin, o replica memorabila pe-acolo!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

psssssssssst,indiciul doi,ca iar iese Guica din mua:sa vi-l parasc pe narancea,care o fo' pe forum da in poienitza nu a venit,iar zburda lelea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara, gata ajunsei casa, incepu uichenduu
fratilor, mai e cineva ca mine fan de Broasca nebuna a lu' Axel F (www.asa.org.uk/NR/rdonlyres/058E2DE2-AA71-4FAF-93BF-212F4618222C/790/Crazy_Frog1.JPG" target="_blank">Crazy Frog)? io mor dupa ea, o dau astia la TV in fiecare zi la ora la care ajung io acasa. si cred ca si lu' Antoaneta-Gepeta ii place!
io-te aci un joculet cu Crazy Frog-ul
lilanda, ala e subectu, ce zisa rayu. veni caldura si la voi? aci fusera 32C da' azi incepu ploaia daca tot e vichend
Da Adela pe unde mai umbla? chiar nu ne mai baga in seama deloc? macar sa stim si noi ce mai face Printisoru'

ma duc sa vad ce mai e prin poiana p'acilea

Mergi la inceput

hehe...broscoiul meu a luat, deja, trei rachete peste ochi...la talentul meu, nici nu stiu de ce mai incerc joculete pe Internet
ahhh...mama Rayu si io care mai speram ca bozele alea sint pentru noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Eu atit am avut de spus pe scurt...pe lung, altadata...

Va pup si weekend minunat sa aveti!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Vin si io la zburdat prin poienita ca de servici sint satula pina'n git

Fusei la lunch si dadui o roiata pe la magazinele (am avut o scuza - e ziua bunicii sotului meu si a trebuit sa cumpar cadou)...asa ca odata cu bunica (i-am luat parfum) m-a innoit si eu cu www.shoes.com/product.asp?p=5016401%7EWomens%7CDress%7ESANTA&sc=WOMENS&variant_id=64526" target="_blank">pantofi mumoshi....

Tata lu' Toma, seamana cu Alex prichidelul tau....complimente girla si apoi ia si pielea dupa mine cu pretentii....guguleala, pupaturi, "You look nice mommy", mirosi fromos si dupa aia...zbang "vreau sa pictez pe geamuri ACUUUUUUMMMMM"

Pegasis...lasa de la tine...stii cu e cu karma...."what goes around, comes around"... o sa vina la tine intreit

Rayu...cum se simte Bouboulina?

Doruletz...m-ai imbolnavit cu broasca aia...praful se alege de munca mea azi...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by lilanda
arborico, auzi??? sa nu care cumva sa iei un Boeing!!!

lil', sa stii ca "zboing" este. acuma, mi-ati tinut pumnii de atatea ori pana acum, o sa ii mai tineti o data si uichendu' viitor, asa-i?

tata lu toma, sa iti traiasca flacaul!
peste un an o sa mai uite de mami si o sa il vada pe tati ca pe eroul lui

carmen, sa nu iti para rau, sigur se va ivi ceva mai bun pentru tine

ce-o fi facand Katarina?

rayu mamei, Amelie e bine?

Anamaria, ce parfum ai luat? Hugo?
ce bine ca puteti purta tocuri atat de inalte! pe mine ma ia ameteala daca ma urc pe catalige de-alea.
si i-ar lua ameteala si pe ceilalti, cand s-ar uita in sus la mine

Mergi la inceput

Arboritzo,sa ai grija mami cu avioanele astea,brrrrrrr!!
Anamaria,m-ai ucis decapitat distrus nenorocit cu pantofii aia!Io-s innebunita dupa pantofi in genere,si acu rasucesti cutitu in rana!!!Ahaaaaaaaa,si mi-aduc aminte acum ,deschisesem iomai demult un sujet despre pantofi,si ai pus tu acolo niste linkuri,de ii visam noaptea!pe pantofi!
Doruletzu,nu stiu nici io nimic de Adeluci,nici de Katarina,din pacate!
Lilutz,bozele nu ieste pentru grasele din poiana,parol!!Phiii,si de nu m-am invirtit cu dealu ala,de mi s.a facut rau monsher!
Irimellu dragut,de ce asa rapid si scurt?Si nici o floricica frumoasa,tu care ne rasfatzai!
Si acum noutati despre Boubou:maraiala,tuse haraita,v-am zis ca am fost la spital,a primit ceva cortizon,mucoasa,suparata pe toti si toate,nu-i convine nimic,nu vrea decit mamimamimamimamimamimami,offff!!!
va pupez si mai viu sa sting lumina.

Mergi la inceput