Sus... in Scandinavia (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

neatza!

julia tinem pumnii si daca nu ne auzim pana treci balta, ne auzim dupa! calatorie placuta si sigura

carmen cred ca o sa ti se iveasca o ocazie si mai buna

de katarina nu stiu nimic, cand am spus ca ne va anunta ma refeream ca ne anunta aici in poienitza.

si io nu-s absenta nemotivata la servici nu am timp iar acasa nu ma lasa fimiu
sanatate BouBoulinei si rayu io pe tine ca tu nu apuci

un we placut, aici e vreme buna si poate mai ies printzii la plimbare. Prince creste pe zi ce trece am intrat in posesia unui aparat digital da' si poze mi-e lene sa fac

va pup pe bot pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata lume :-))
Asa mama Rayu, mobilizarea macar in weekend, ca alminteri cade lenea peste poienari (pe lena poti s-o scutesti, ca ea e-n Romanika!!!)
arborico, pina ajungi pe partea ailalta a lumii, nici nu ma gindesc sa desclestez pumnii :-))) Si unde vei locui???
doruletz, apai tu cum gasesti stirile??? Dai cautare dupa Boeing??? Si cum adica intri in concediu pina in ianuarie, capitalisto!!! :-))
narancea, ti-ai pregatit paraii??? macar freo 200??
ocebine, pe mine m-ar interesa dealul, da' ma hotarasc dupa ce mai dau o raita prin Jermania, ca acolo mai gasesti cite ceva!!! (chiar care e cel mai bun pret pe care l-ai putea obtine pentru o pereche de ciubote cu pret de internet $200 ???)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lilanda, jur ca nu caut, radio-ul meu e tot timpul pe France Info (post natinonal numai cu stiri) si acolo tot spun despre avioane. Pe mine ma trezeste radio-ul deci iti inchipui ce fericire sa aud numai despre catastrofe de cum deschid ochii Acu' e adevarat ca p'acilea au fost mai speriati ca avionu' ala de acu' cateva zile din Venezuela era plin de frantzuzi (fusera 152 morti). Ala nu era Boeing, era cica un McDonnell Douglas (ce-o mai fi si ala). Iar asta de ieri ateriza de urgentza acilea la Brest, poate si d'aia or vorbi mai mult p'aci despre asta. Oricum bagara frica in oameni, noroc ca vacantele sunt pe sfarsite

Adelucci, bine revenisi!

am fugit la cumparaturi, mai vin io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by arboria

quote:
Originally posted by liris

ti-i tinem, dar ar trebui sa-i tinem mai strinsi daca ar fi airbus. tranquila!!!

pai, na! boeing e pana langa matale, la AMS, dupa aia e airbus

a...KLM e parte din airfrance acum ..d'aia.
oricum eu doar glumeam. drum bun si noroc peste ocean!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

va rog rapid un evantai si sarurile ,monsher,e o caldura in Scandinavia de te ia cu leshin,parol!
Toata lumea are absentza motivata azi!
Pam pam!!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

bravos,acu daca v-ati vazut cu absente motivate,chiulitzi la greu...asa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

saluatri din copenhaga !!

my god ce se bea aici hahahaha

Mergi la inceput

am masina la reparat si am venit cu avionul in copenhaga, si am umblat pe aici pedestru hahahaha la intoarcere din oras spre aeroport, am luat trenul de malmo, o statzie inainte de malmo e kastrup, aeroportul. trenul era plin de suedezi matoi,
astia vin aici sa se imbete hahahahaha se fac praf si pe tren nene inapoi la suedica , cred ca jumate din miile de matolitzi de pe strazile copenhagei nu sunt altceva decit suedezi hahahaha
mama rayu oamenii tai fac ravagii pe aici...

Mergi la inceput

neatza!
narancika,adica cum nene oamenii mei??Haaa???Oamenii mei ie in Berceni,ma jur!

Mergi la inceput

auliuuuuuuuuuuuu aia e si mai si ! ca e de la ei...

Mergi la inceput