Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna dimineata!Vine cineva la cafea?
Ema,daca nu-i trece nici cum stomatita aia pacatoasa lui Ricardo,roaga pe cineva din Ro sa-ti trimita de la farmacie fie solutie pt afte(contine si lidocaina,un anestezic) sau glicerina boraxata cu stamicina sau nistatin...nu sunt scumpe...cam 30.000lei si trece repede repede...si incearca sa-l clatesti in gurita cu un tifon steril cu apa cu bicarbonat de sodiu(un varf de cutit la juma de pahar de apa),nu pateste nimic.
Nu stiu ce sa fac cu Alexu' ca nu mai vrea sa adoarma seara....doarme la pranz intre 13.30-1400 vreo doua ore juma,trei ore...seara la 10 e frant de oboseala dar nu vrea sa doarma....eu il pun in pat,el se da jos si rade...ca sa nu va zic ca aseara ma calarea si facea:"didididi"...vreo juma de ora a stat pe spatele meu si eu a trebuit sa fac pe calultul,radea in hohote.Ar face orice seara,numai sa nu doarma....vine,ma pupa,se lipeste cu fata de fata mea,ma baleste,ma musca,se trage de picioare,isi baga degetele in oki sa-i tina deschisi,isi arunca suzeta din gura...o gramada...Si asta in conditiile in care toata dupa masa merge,se joaca,se plimba...n-are stare doua secunde!
Mai nou se catara si pe mobila din sufragerie,ieri seara am mers pana la baie si cand m-am intors l-am gasit ghemuit pe un raft.....nimic nu-i mai sta in cale....eventual un lant
Olivia si Roxi si asta e maaaare cersetor,cum vede ca bagi ceva in gura vine si intinde mana si cere:"papa,papa",nu conteaza ca e mancat,ar baga la greu,oricat...

PS De unde imi cumpar si eu o rochie de nasa?Ca tre sa nasim in noiembrie si zau ca n-am cu ce ma imbraca....sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Neata !!! ..ce frumoasa-i viata ..cand dormi !!!
a dormit bine azi noapte ..si a spart si dintele gingia ..afurisitii!!!!
Marcela si Ina am vazut pozele de la mare ..super!ce faina ideea cu cortul ..
Marcela ..ca de obicei ..superbe pozele ..si ce " decor" aveti intr-una din ele (niste sutiene ceva ?)..ma refer ... la d-na topless din fundal Ema , pupam ..si multa sanatate ...
Mama lu' Giulia ..Drum bun si concediu placut ..cu vreme frumoasa fara

Roxa, unde esti ? cum e vremea la mare ...

mai fetelor , eu i-am dat lui Pufulescu laptic din acela de la Parmalat ...Prima Crestere ..i-a placut tare mult dar am avzut ca are arome si emulgatori ...si m-am desumflat !!!!

gata , plec sa strang bagaje ...dupa amiaza plecam la mare
pupici la toata lumea

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Ideea cu cortul e foarte buna...in teorie...ca in practica a fost bun doar de facut poze cu el. I l-a adus taica-sau din Austria si norocul e ca se monteaza si demonteaza foarte usor, ca altfel....De altfel, dupa primele doua zile am si renuntat sa-l mai caram dupa noi pe plaja.Dar pentru copiii cuminti () e util in zilele cu vant (si am prins si noi cateva).

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragutzelor.
scuze ca am lipsit la condica da nu am avut net de dimineatza.
vremea e relativ ok acum, cam vant si nu prea e de plaja. io sper ca nu ploua simbata ca suntem nasi si petrecerea e la o terasaaa...... si vorba ceea eu sunt golasha rau. imi vine sa ma dau cu capul de pereti da....asta e.
Adina, au niste rochii misto in colectia asta noua la Luca....superbeeee!!!!!!!!! m-am ofticat ingrozitor ca eu imi luasem deja tzoalele.
Ina, super pozele, acu vad si eu ceva din ele.
Ema asa cum zic si fetele de la stomatita e....si doare de aia nu maninca bietul copil! Adina a zis f bine, daca nu exista solutie de glicerina cu stamicin incearca sa iti aduca cineva din Ro ca e ff buna. pupici si sava faceti bine repede!
io ma intorc la site-ul meu....ne auzim later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Neatza'

Am vazut pozici...
Marcela, cum a reusit nenea ala sa-i faca portretul micutzei? ca am rugat si noi pe cineva si a spus ca nu poate sa i-l faca pentru ca nu sunt bine definite trasaturile
Andreea_s, l-am vazut pe Matei...e un scump.
Olivia, ce scumpa esti cu poza lui Luca in cutie....suuuper!Da'ce fac sconcsii astia la ocean?
Simona, de la dinti, sigur, nu doarme Pufulescu...si eu am avut o noapte alba acum ceva timp in urma si la 2 zile dupa am zarit dintisorul.Drum bun si vacanta placuta!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Felicia ...hai ca m-ai lasat cu gura cascata .cu nea desenatorul ..da' ce trasaturi ar trebui sa aiba un copil ?
ca Andreea e ca un bebelus din revista ...
Roxana , a aparut spotul pe tv?
o zi buna tuturor!!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Ina, am vazut si pozele voastre....meserias iglu-ul ala...
AndreeaB, noi la 1 an am facut ROR-ul si la o luna (adica acum o saptamana) l-am repetat.A fost ok...nici un pic de febra.
Ema, noi am renuntzat la covor in locul puzzle-lui...am mai dat comanda de pe ebay de 20 de baxuri...de 180 de euro ne luam 3 covoare(asta a fost dorinta mea)dar daca tati m-a convins ca sunt mai utile astea din buret.
Nu vreau sa te sperii dar de la prea multe antibiotice sa nu agraveze limbutza.Adica sotul meu are o glosita din cauza administrarii unor antibiotice atunci cand era mic.Mai vorbeste cu doctorul si vezi ce zice.Sanatate micutzului.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

simona...da, asa ne-a zis...ca pana la 3 ani nu face.si avea niste portrete asa frumoase, expuse. am dat noi de unul mai "cu figuri"...ghinion....ca nici n-am avut curajul sa mai incercam.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona pai de abia muncim la scenarii ..pana sa "iasa" mai e cale lunga. te anunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Felicia - stai linistita, problema nu era la copil, ci la desenator (ca sa-i spun asa ), probabil ca el nu stia sa surprinda bine trasaturile inocente ale unui copil. Noi am patit-o in 2001, cand Feli avea 1 an si 2 luni, am rugat un domn sa-i faca protretul,ne-am chinuit sa o tinem cat mai linistita si in final nu prea am fost multumuti de rezultat: semana cu ea, dar parca nu era ea , o maturizase mult, parca era un copil de scoala. ...Chiar Marcela, la voi cum a iesit, ati fost multumiti ?

Ema - multa sanatate, sa treaca repede stomatita asta nenorocita.

Ina - v-am vizionat, frumoase poze si frumoasa familie .

Adina, nu vreau sa te sperii, dar la asta trebuie sa te astepti de acum inainte , iti spun din proprie experienta.

Simona - drum bun !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput