Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hshahaha Ina bravo, asa. doar nu te pui in cala dragostei, nu? bine ai revenit "in rindul oamenilor fara dial-up"
pup tuturor si noapte buna schimbul I....o zi super schimbul III!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

[quote
Carol , multumim de sutinere...si voua multa multa sanatate!
[/quote]

Simona scuze, dar nu ma pot abtine sa nu scriu cateva cuvinte. Multumesc ca m-ai bine dispus (indirect). Citeam mesajul tau (sunt cam in urma cu cititul) si vorba aceea, baba nu le aude dar le potriveste. Asa si eu, citeam cum ii multumeai Carolinei de "sustinere", dar in loc de asta eu citeam "SUTIENE". E drept ca ai mancat un "s", dar de la sustinere la sutiene e cale lunga.
Si acum rad ca ....de propria mea gafa.

Pupici dulci

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Liliana ,
hai ca m-am prapadit de ras ...deci , va dati seama cat sunt de chiauna !!!!sper sa nu dureze mult perioada asta ...
pupici mii

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Liliana, stii care e culmea...ca si eu tot sutiene am citit prima oara!!!!

Am pus pozele de la mare, in sfarsit.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

he,he,he......si eu tot sutiene am citit..hi,hi

Mergi la inceput

Ina.....frumoase poze...Raducu este un scump...mi-a placut poza...in care era in apa..i-a placut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Da, fff mult. De fapt a stat mai mult prin apa iar majoritatea pozelor sunt facute cu el in mare, dar nu le-am pus in album din motive de...nuditate.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara,eu cu capsa pusa ca de obicei.Mai fetelor,dar eu cu ce-am gresit de copilul meu nu maninca tot ce enumerati voi?Adica,in afara faptului ca la masa plescaim cu totii pe linga el si nici nu ne baga in seama,nici macar nu vrea sa guste.NIMIC.Paine goala(ca daca-i pun ceva pe ea o scuipa imediat),biscuiti,turtite din orez si atit.Terciul ala de la ora 12 cu toate alea in el e un deliciul pentru el,suge in 5 minute 300-350ml,prinzul de legume cu carne,cu circ si panarama 100g,o budinca,si lapte400ml pe zi.Dar nimic de la noi,nu pate,nu cremvusti,nu brinza,Etc.De cind are stomatita asta blestemata,nu mai manincva nimic cu lingurita.Numai budinca.In rest totul cu biberonul(am largit tetinele tare)El care la 6 luni,exceptind laptele si sucul de fructe,manca totul cu lingurita.Sirop i-a de vreo saptamana (ptr.pofta de mancare)dar nu vad ceva schimbari,totusi,stomatita nu i-a trecut.
2 luni de zile trei tratamente si nu-i trece.Limba lui are aspect de oparita.medicul imi spune ca doare foarte tare si de aceea copilul nu maninca cum trebuie.Eu cred saracul citeodata,cind da cu degetelul pe limba incepe sa plinga tare,of ce mila mi-e de el!!!Sper ca gelul asta o sa-i repare limbuta ca eu una nu mai pot.Ieri am si plins toata noaptea ca nu stiu cum sa-l ajut ,deja si-a creat reflexul de a nu deschide gurita,refuza orice,e ingrozitor.
M-am plins destul la voi,merg sa ma culc,suunt obosita si sper sa dorm ceva in noaptea asta.
Va pup pe toate.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Dana..este foarte clar ..nu maninca din cauza stomatitei...orice iritant alimentar il face sa evite papica...Ce cauza are aceasta stomatita? Ati urmat cumvaun tratament indelungat cu antibiotice? Tu ai incercat cu glicerina boraxata cu stamicin?
Dupa fiecare masa , clateste-i bine gura cu apa...
O noapte buna si o alta zi mai buna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neazta.
Ema - sa stii ca stomatita doare. Eu fac daca iau eritromicina (ultima data a fost cam acu` vreo 15 ani, din greseala unui doc. pe care nu i-a spus mamei mele ce-mi da de fapt ...) te doare gura, gingiile, limba. Ricardo sigur ca de asta nu papa. Stiu ca si eu papam droar chestii de genul asta, gris cu lapte, supe, adica ori cremos ori lichid. Cum eu eram mare, mi-a trecut cu apa si bicarbonat, clatiri foarte dese; Ricardo ce tratament face ??? Offf, dragul de el
Vrabiuta, Ina - am vazut pozeleee

Ina - de unde ati luat cortul ??? Foarte buna ideea !

Kim - ma bucur ca stai bine cu genunchiul ! Noi plecam duminica seara.

Gata ca tre` sa merg dupa lapte. O zi buna tuturor, cum apuc, va scriu !!! Incep curatenia si facutul mancarurilor si a bagajelor
Somn usor schimbul 3 !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput