Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEABANICA spune:
Fetele,de ce se fac 2 vaccinutze la un an....noi facem maine si nu ne-a spus nimik de doua???
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
vrabiuta spune:
dana, nicole - si alexandra e in mari revolutii cu somnul. de ex azi a dormit vreo 2 ore la pranz si gata. pana acum un sfert de ora cand a cazut la datorie, cu tzitzi in gura, in timp ce se tragea de un picior.
dana - felicitari pentru isprava pitikului, e baiat mare de-acuma!
carolina - multumiiiiiiiiiiim
dariaaaa - maaaaaama, m-ai dat gata cu listuta!!! eu mi-am luat la mine doar panadol, calgel si novocalmin. in rest, am zis ca o fi si pe-acolo pe unde om merge vreo farmacie in caz de doamne fereste. si n-am avut nevoie de nimic. ba de calgel am avut nevoie o data ca i-am dat unui baietel pe plaja (era tare marait si balosel, cu gingiutele umflate).
fetelor felicitari pentru operatiunea olita! noi inca nu ne-am apucat, o mai las vreo luna, doua.
o seara buna de la noi.
foto
ANDREEABANICA spune:
Neata,Olivia,ce mai faceti?
Caro,ne luam de manuta,nici eu nu stiam ce inseamna
Vrabiuta,felicitari pentru primii pasi ai Liei,frumosilor.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
poze Alexia
kim222 spune:
Roxi..ce mi-au placut fazele pe care le face micul meu suedez iubit, in top este aia cu cascavalul..baiat descurcaret :). Merci de intrebare..nici urma de durere..va spusesem ca eu nu-s om..hi,hi..vineri imi scoate si acul si pe 1 sept l-am convins pe dr ca sint buna de munca...A fost surprins ca nu mai vreau sa stau si luna septembrie acasa...
Caro..ma bucur ca sinteti pe drumul cel bun..Voi unde plecati?
Andreea...sper sa aveti o vreme frumoasa...astept impresii..si eu mi-am propus sa vad Marele Canion...pe 8 are interviu cumnatul meu..daca obtine viza..sa vedeti plimbari pe noi...
Daria..cind pleci?
Andreea B..ai intrebat ieri de ou.....am uitat....la un an se introduce oul sub toate formele, fiert, prajit, omleta..
Simo.....eu nu am inteles daca el are diareea sau doar face mult....Oricum nu s-a dovedit stiintific legatura dintre diaree si aparitia dintilor...Dar daca nu are febra si nu vomita este OK (asta daca are diaree)..daca are doar un scaun mai consistent..da-i mai putin la ultima si penultima masa..pentru un timp..pina se regleaza...
Felicitari pentru Vic si Matei...baieti destepti!
Nicol..la noi este invers....de cind merge..le cam doarme...dimineata de la 9.30-10...timp de o ora si juma' apoi de la 1.30-2...cite 2 ore , doua ore si juma'...apoi la 8 seara..sforaie...si doarme pina la 6 cind baga ceva laptic si apoi somni din nou pina la 8...Nici mine nu-mi vine sa cred..ca doar stiti ce probleme am avut...
Simona R, Ina, Carmen...unde sinteti?
Mai are cineva cupil care nu se satura niciodata? Luca ar minca tot timpul daca i-ai da..si daca nu-i dai si te vede..te alearga prin casa...:)..vesnic nesatul....si nici nu-i grasan...
ANDREEABANICA spune:
Olivia,mersic,.
poze Alexia
ANDREEABANICA spune:
Olivia,despre ce ac vorbesti....ai vreun ac infipt pe undeva?
poze Alexia
roxanaz spune:
Olivia, nici iepurele nu se satura niciodata. dupa laptele de dimineatza (o cana) maninca cu noi paine cu cascavala, cremwursti, sunca, branza....sau c se mai gaseste. la pranz maninca mincarea lui si daca nu adoarme pina vine altcineva sa manince mai tarziu...mai maninca si atunci. dupa-amiaza iaurt, biscuiti/pesmeti, apoi lapte din nou. intre timp daca maninci ceva musai sa ii dai si lui ca altfel chiraie de zici ca-l taie.
Andreea B, se face dtp si ap la 12 luni si intre 12 si 15 luni ROR - daca are medicul vaccinul il poti face chiar atunci, ca sa nu mai vii odata la vaccin.
kim222 spune:
Asa deci..fratele lui suedez..tot asa....dar eu stiam ca nu-i bine pentru bb sa maninca toata ziua..5 mese si cam atit....Puiu mic bea din cana dimineata? Si reuseste sa-l bea pe tot?
Andreea..da am un ac in articulatie..ca un ac de sigurata...care iese si la exterior :)
ANDREEABANICA spune:
Roxa,mersic,.
Olivia,wow,curajoaso.
poze Alexia
ina32 spune:
In sfarsit a venit ...tipul de la cablu....si am intrat si eu in randul lumii-am scapat de dial-up. Sper in seara asta sa descarc pozele de la mare.
Si lui Radu i s-a deschis apetitul de cand cu marea. Inainte nu prea ne baga in seama cand mancam dar acum...nu pot sa fosnesc o punga ca deja e pe receptie, poate poate primeste si el ceva...
In sfarsit a inceput sa zica si mama, chiar daca tot dupa taica-sau e innebunit (spre marea mea oftica). Partea buna a fost ca la mare l-a hamalit mai mult pe el, io m-am mai dat lovita ca deh....daca dragostea lor e mare nu ma pot interpune
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
Raducu la 1 an