Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
philip spune:
neata
mai da ce cuminti sunteti, abia ati reusit voi sa scrieti o pagina, si aia neterminata
noi plecam, fie ce-o fi. what the...doar nu ne-o topi ploaia
felicitari pt vicu cel care face la olita, noi tot n-am incercat
rox, si io i-ma mai dat crenwursti lui pupi, da' acu nu-i mai plac, vrea doar sunca presata
simonici, cred ca sunt dintii. chiar, cati are d-nul pufu? sper sa treaca repede
caro, plecam in sud, la granita cu arizona, spre Marele Canion. daca nu ma intorc sa stiti unde sunt...
pupici
daria, concediu placut. a, si tie simona, in week-end
philip&andreea
andreea_s spune:
Si Matei face la olita in fiecare zi dupa masa de pranz. Daca uiti sa il pui te duce de mana in baie si ti-o arata chiar daca uneori nu face decat pipi. Oricum e simpatic foc cand sta pe ea.
Va las pe ziua de azi, ma duc si eu la piticul meu
Pupici!
ANDREEABANICA spune:
Andreea,drum bun,aveti grja de voi,sa va intoarceti cu bine....i will miss you....
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
kro spune:
Bey, care-i faza cu "asap" ?... Sa nu radeti de mine, dar eu chiar nu stiu, credeam ca e o greseala de scriere.
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
vrabiuta spune:
dupa cum spuneam aseara, revenim cu amanunte
mai intai pupici tuturor piticilor care au implinit anisorii si un mare mare LA MULTI ANI!!!
multumim celor care ne-au urat la implinirea celor 11 lunisoare (mai un pic si ne numaram si noi varsta in ani).
la mare a fost tare tare frumos, ne-am distrat grozav in trei. ma asteptam sa fie mai greu cu bb mic dupa noi, dar a fost super! bebelinei i-a placut tare mult si in apa si pe nisip, marea a fost calda, limpede si calma, conditiile de cazare si masa excelente. pisicuta mica a papat mancarica in fiecare zi, a dormit bine si a progresat intr-o saptamana ca fat frumos si-a facut o multime de prieteni la pensiune, cand apaream cu ea in brate se strangea toata gasca de pitici sa o pupe si sa ii dea jucarii. dar cel mai important e ca de ziua ei ne-a facut cea mai mare surpriza: primii pasi singurica!!!! eram la masa si ea tot tragea sa o las jos. asa ca am pus-o langa masa in picioare, iar ea a plecat tica-tica fara sa isi dea seama ca nu are sustinere (eu in spatele ei eram pregatita sa o prind din voleu ). si dupa vreo 4 pasi s-a oprit brusc si s-a intors repede la mami. de atunci tot exerseaza cate 2-3 pasi... cred ca mai un pic si s-a terminat cu linistea mea, o gasesc cotrobaind prin dulapuri sau inspectand toaleta cum am vazut ca mai fac alti pitici
am pus cateva poze - din pacate sunt micsorate cu un soft cam slabut, ca noi suntem la bunici, unde in calculator nu avem decat acdsee.
vacanta placuta si vreme frumoasa tuturor mamicilor si piticilor care pleaca zilele astea in concediu!
va pupam
foto
philip spune:
caro, asap inseamna as soon as possible, dar io nu stiu unde-ai citit despre asta ca io nu gasesc nimic. oi fi io chioara?
philip&andreea
kim222 spune:
salutare si de la noi din departari...
m-am uitat cu Luca 10 minute la Sesame Street (ca in fiecare dimineata ) si acum sint la cafea cu ..voi...ma duc sa citesc ce ati mai scris...
kro spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Kro, ii dau cremwursti extra de la cristim. sunt buni si dupa parerea mea de calitate. aia de pui arata oribil si....mie una nu-mi plac! nu as putea sa iti spun cit ii dau....sa zicem cam o treime de cremwurst cind mincam si noi (adica mxim o data pe saptamina). ii rup bucatele din carne, fara matul ce ii acopera. (precizez ca mustar inca nu i-am pus pe ei....). pupici si sa va treaca burtika asap!!
Simo, saracu' Pufu.....cre ca va ies dinti multzi (poate toti odata?). bafta maine la vaccin.
Danule wwwoooooowwww......copil atoate ascultator!! pupici si ce mai...sunteti tari!
Andreea B hihihi multumesc de compliment, asa zic si io!!!!
Andreea - uite aici.
Multumesc ca m-ati luminat.
Vrabiuta - foarte frumoase pozele, ca de obicei. ...Si la fel de frumoase si fetele .
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
roxanaz spune:
hihi Andreea eu am scris asap..."as soon as possible"
Simona scuze...intr-adevar nu am realizat ca ai zis ca ati facut deja vaccinu!