Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Am uitat sa va spun ca suntem pe drumul cel bun cu diareea, aproape a trecut, dar nu zicen inca HOP.
Multumim tuturor celor care s-au preocupat pentru noi.

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salut !
aici sunt la datorie ..dar sunt zombi ..pentru ca ..nu o sa va vina sa credeti dar de luni am nopti albe ..dar albe de tot!!!!
sunt franta!!!
d-l Pufulescu se trezeste si plange , si plange ..si io cu el !!!
sper sa fie dintii...
a fost si putin constipat cu toate ca nu i-am schimbat nik in alimentatie ...si nu face toata ziua iar noaptea la ora 12 umple olitza !!!
aseara i-am facut si vaccinul ...
maine plecam la mare

pupam cu drag pe toata lumea
o zi faina

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Caro si Adina,mersic de raspuns...oricum maine mergem si noi la vaccin si o sa-l intreb pe dr.ce si cum.
Alessia,pe fundicul de maimutica,sa dea Domnu sa treaca mai repede.

Simo,cum a trecut Pufu de vaccin?nedormitii,ei care dormeau cel mai mult din toata gasca....sa treaca repede....sper sa fie dintii

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata si de la noi ...

io sint cam obosita, nu stiu ce are moata mea dar parca bea energizante pe ascuns, ieri de exemplu a dormit la pranz 2 ore (de la 11 la 1) si dupa aceea am fost in parc, a mers continuu, am venit acasa, s-a mai jucat putin, apo baita, laptic si somn ioc ...nu mi-a venit sa cred, eu eram franta de oboseala si ea nimic, aseara la 11.30 o intrebam "mergem la nani?", iar raspunsul foarte ferm si categoric era "nu", da din cap si cand zice nu, atunci stiu sigur ca e nu!
nu mai puteam, imi venea sa-mi plang de mila, ma epuizase si ea era intr-o verva de zile mari ...nu stiu ce se intimpla, cred ca e foarte entuziasmata de mers, inainte era cel mai cuminte copil, dormea ziua 4-5 ore si acum doarme 2 ore !!!
mai sint bebei care si-au schimbat programul de somn dupa ce au inceput sa mearga?

Simo, poate sint dintii de vina si plange din cauza lor, cum are gingia?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!

Caro, pupe pe burtica (aproape) rezolvata!

Nicole, si Vicu e la fel. Moare de somn, se freaca la ochi de zici ca vrea sa si-i scoata, dar nu s-ar culca neam! O sa treaca dupa o perioada... pe la 18 ani...

Eu vreau sa ma laud azi, ce cupil cuminte si atoateintelegator am
De vreo cateva zile am inceput operatiunea olita. Dimineata la trezire si imediat dupa somnul de pranz. La inceput se lasa cu urlete si refuz de stat. De vreo cateva zile reuseste sa faca pipi la olita. Azi dimineatza, la trezire, ii zic: "Hai sa facem la olita!" Rade la mine, se da jos din pat (ca de la ora 5 dormea cu mine, ca-mi era frig) si se duce glont la olita si trage de ea. Ii dau jos pantalonii de pijama, pana la genunchi si el incepe sa traga de ei sa ii dea de tot jos. Apoi il pun pe olita. Si cere masinuta favorita si sta linistit si se joaca. Si nu se mai ridica. La un moment dat zic: "Hai, mama, ce trebe sa plec la servici!" cu un oaresce naduf si ridic copilu' de pe oala. Pfuuuuf! Facuse de toate si acu statea confortabil si se juca!
Are mama baiat mare!

O zi buna! Si scuze de nuvela!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Simo - si eu cred ca e de la dinti. Cred ca Pufu vrea sa recupereze si sa-si ajunga din urma colegii de gasca. O avea o explozie de dintisori, mititelul...Sa treceti usor si tu si el peste zilele si noptile de chin...

AndreeaB - merci pentru pupic, cu toate ca am avut noroc si asa ceva (fundulet rosu ) nu am avut, cu toata diareea noastra...

Nicole - pupam moatza mergareata si hotarata .

Dana -

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare cam tarziu azi... abia am reusit sa scap si nu reusesc sa citesc deloc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Kro, ii dau cremwursti extra de la cristim. sunt buni si dupa parerea mea de calitate. aia de pui arata oribil si....mie una nu-mi plac! nu as putea sa iti spun cit ii dau....sa zicem cam o treime de cremwurst cind mincam si noi (adica mxim o data pe saptamina). ii rup bucatele din carne, fara matul ce ii acopera. (precizez ca mustar inca nu i-am pus pe ei....). pupici si sa va treaca burtika asap!!
Simo, saracu' Pufu.....cre ca va ies dinti multzi (poate toti odata?). bafta maine la vaccin.
Danule wwwoooooowwww......copil atoate ascultator!! pupici si ce mai...sunteti tari!
Andreea B hihihi multumesc de compliment, asa zic si io!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

he, he ..roxa , ce mi-a placut faza cu asap ..mi-am adus aminte de serviciu ..pe acolo pe la mine astia sunt obsedati de asap ....toate mailurile se incheie cu asap ... a devenit deja ca o signature ...
bre , vaccinul l-am facut aseara ,,maine plecam la mare ..da' te iert ca esti la munci! work-licooo!!!

Carol , multumim de sutinere...si voua multa multa sanatate!

Dana , pe Victor cel istet!!!

incerc sa dau o tura pe afara ..cu toate ca s-a cam intunecat !
pupici mii

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Si eu ii mai dau cremwurst lui Matei si ii place foarte mult

Mergi la inceput