Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna dimineata,fetelor,intru repede ca sta Serban putin cu ricardo.Antibiotic nu i-am dat,numai 2 zile cind a avut rosul in git(apoi a aparut eruptia de rubeola),nu stiu de la ce a facut.I-am dat limbuta cu nistatin 5zile,apoi cu glicerina cu stamicin,iar acum am un gel Daktarin,foarte bun,a spus medicul.De doua zile de cind cu gelul sa zic ca e asa si asa limbuta,dar astept pina termin tubul si sa vedem ce rezultat are.
Stiu ca pina nu repar limbuta,nu maninca ,e foarte evident ca-l doare.
Pako,eu am pus mocheta,e foarte incintat asta mic de ea,problema e ca-i alba,deci aviz mie cu curatatul.De ce alba? ptr. ca Mario nu a vrut sa i-a alta culoare(mobila noastra din living e alba) Am comentat destul ca nu-mi convine culoarea,dar n-am avut sorti de izbinda.I-am spus de ideea ta dar n-am avut succes.Ca nu merge la mobila de marmura burete pe jos.Aici e snobism si egoism din partea lui,dar sa spun merci ca a pus macar mocheta.Acum o curat eu daca s-o murdari,bine ca cade bebe mai pe moale.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ema, ha..ha...nici la mine nu merge puzzle in casa, cu atatea culori....sufrageria mea nu mai arata a camera de oaspeti ci mai de graba a gradinitza.O sa fac poze cat de curand.
Carolina, da ai dreptate....ei au o problema...cred ca nenea asta a fost destul de realist, sa-si dea seama ca nu v-a iesi o fata de bebelus...pipici [b]

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua dragelor!
Tocmai m-am intors de la Consulatul UK - azi la 3 imi ridic si viza si daca toate sunt ok, pe 28 plecam la Londra. Evident, o sa profitam de faptul ca suntem acolo si, pe linga programarea la clinica a lui Stefan, o sa ne petrecem si citeva zile de vacanta...
Din pacate nu mai pot intra sa postez pe site de la servici, asa ca probabil mai mult o sa va citesc si din cind in cind, cind apuc, o sa intru sa postez de acasa...Asta e!
Acum ma duc sa va citesc si sa vad ce s-a mai intimplat!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare si de la noi.
Gabi felicitari pentru viza, abia asteptam sa ne povestesti cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ema, daktarin este un antimicotic puternic si daca stomatita este de origine micotica e clar ca ii va face bine lui Ricardo. insanatosire grabnica!! (hihi sa vezi cind o incepe sa recupereze la mincare..o sa te plangi ca mine si Adina si Olivia ca maninca tot timpul) pupici!
Gabi felicitari de viza si distractie placuta la londra si mai ales sa veniti cu vesti super bune!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna si de la noi!

Adina, bine ai venit in gasca nedormitilor umblatori! Si Vic are momente din astea si, in general, il pacalesc daca il iau in brate si dansez cu el prin casa. Intr-un final se lasa biruit de somn si eu imediat dupa el...
Gabitza, felicitari pentru viza!
Ina, fromoase poze de la mare!
Roxane, spor la spot!

O zi buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

felicia - nenea desenatorul a zis ca cel mai greu e sa faci portretul copiilor, pentru ca nu au riduri de expresie si cute. asa ca multor desenatori le e teama ca n-o sa semene copilul cu portretul.
carolina - si noi am patit cam la fel. pe la jumatatea portretului totul era perfect. dupa care a inceput sa adauge umbre si a maturizat-o - dar exista guma de sters
simona - n-o fi avut saraca fata bani decat pentru slip dar oricum nu erau decat cateva sutiene lipsa pe plaja, parca mai putine decat in alti ani.
roxana - stii cumva pana la ce marime fac rochiile la luca? pe vremea cand purtam si eu 38 aveam curaj sa intru in magazin... acum trec pe langa vitrina si nu imi vine sa intru in octombrie nasim si noi si nu stiu cu ce o sa ma imbrac.

ia uite ce bine e la bunici cu zapp, am intrat mai des decat de acasa

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

gabriela - felicitari pentru viza! mult succes la medic, sa ne spui rezultatele!
ina - acum am vazut pozele! suuuper! mie imi place cea in care stati voi doi pe balcon, e asa de multa tandrete acolo... si vad ca si raducu era viteaz in valuri (chiar radeam cu tati ca pe alexandra daca o lasam o ia la pas prin valuri pana la geamandura )

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Multumim pentru aprecieri!!!
Apropos de animale pe langa casa omului (ca am vazut pozele Oliviei), acum cateva seri am condus o prietena catre casa (sta in acelasi cartier cu noi) si in apropierea blocului nostru, la un container de gunoi era o ursoaica cu trei puiuti. Foarte frumosi daca ii vedeam la zoo dar asa... mai ales ca ursoica statea ascunsa in containerul de gunoi si mai scoatea din cand in cand capul, asa ca nu pot sa-mi imaginez cum s-o fi simtit careva care a dus gunoiul la ora aia. Poze n-am facut ca patruleaza mai tot timpul politia comunitara si nu te lasa sa "casti gura" pe acolo.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Marcela, din pacate nu stiu ce masuri au, mai ales ca probabil rochiile sunt aduse in maxim 2 exemplare. dar cel mai bine te duci la ei. plus ca la agnes toma iti poti comanda ce masura vrei si ti le mai si modifica gratis.

Mergi la inceput