Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
vrabiuta spune:
roxana nu stiu cum sunt vanzatoarele la agnes toma in constanta, dar in bucuresti sunt groaznice!!! de fiecare data am plecat de acolo un car de nervi! exemplu: am vrut sa imi cumpar o rochita pe care nu o aveau decat in catalog. mi-au spus ca mi-o pot aduce, dar daca dau comanda trebuie sa o cumpar chiar daca nu imi place materialul sau cum imi vine croiala ce sa mai zic de seninatatea cu care mi-au spus ca in romania nu mai produce nimeni de ani de zile costume barbatesti talia 2!!
nu stiu cum o sa fac cu rochita de nasa, probabil ajung iarasi la monica darie, care o sa ma lase pana in ziua nuntii si o sa imi faca ultimele cusaturi in drum spre biserica
foto
vrabiuta spune:
felicia - covoras tip puzzle i-am pus si noi alexandrei, dar nu sta mai mult de 10 min intreg... demonteaza toate piesele si face covorul bucatele-bucatele. dupa ce am refacut covorasul de 10 ori pe zi timp de o saptamana m-am lasat pagubasa si o las sa se joace direct pe parchet. acuma cu mersul singurica nu stiu cum o sa fie, tot ce sper e sa nu cada pe gresie.
ps daca tot m-a apucat stresul rochiilor - stie cineva o croitoreasa buna in bucuresti?
foto
roller025 spune:
Marcela, nu stiu exact ce cauti pentru o rochie de nasa, dar eu am vazut (printre muuulte aberatii) si cateva rochite dragute in Cocor.
Sa nu arunci cu oua.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
carmenp spune:
`neata si de la noi! uf, ca s-a terminat contzediu`, e de rau, nu reusesc sa-mi intru deloc in mina...
La multi ani, Baietel (?) si Angel!!
Despre concediu ....nu mai merg nicodata nicaieri cu cupii fara sa am ceva dinainte aranjat, m-am fript urit de data asta, am stat in Costinesti la o tipa pentru care am fost prima serie de turisti si care ne masura din priviri fiecare centimetru de apa consumat si nu ma refer numai la cea calda si multe alte mizerii de genul asta de care chiar nu vreau sa-mi amintesc. Am uitat sa va spun ca in perioada in care am plecat eu la mare, statiunile erau umplute la maxim si deci locuri de cazare mai deloc, preturile sarisera de la 3-400.000lei/noapte la 7-800.000 lei/noapte... Ajunsesem la soacra-mea la Husi si tot ma mai gindeam daca sa dau sau nu drumul la apa, sa umblu sau nu in frigider... ata ete, mai sunt si oameni de astia...
La manastiri, cum va spusei, totul foarte bine care nu ati reusit sa ajungeti in Nordul Moldovei, atunci musai s-o faceti.
Ilinca este in tr-o perioada neagra, nu maninca, in ultima noapte la Husi a urlat de-a scos toata lumea in curte la doua noaptea, de foame, binenteles... si are un stil, ofofof, cui o semana....urla de foasme si tot nu pune gura pe biberon.... daca n-ajung la balamuc e bine. Noroc ca Ilinca a fost cel de-al doilea copil, la modul cel mai serios va spun, ca daca era primul apoi sigur nu mai faceam altu`!!!
Kim, cu intarcatu` a fost bine, chiar nu ma asteptam, dupa doua nopti de nesupt mi-am facut o cana de cafea si am zis "gata, atit, mi-ajunge!!!" iar ea se pare c-a inteles, n-a mai cautat-o de atunci... si ma bucur ca ti-am lipsit, hehehe!
Merg sa va citesc din urma si revin.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
Dorsilia spune:
"Referitor la vaccinul care provoaca autism: este vorba de vaccinarea pentru oreion, mi-a spus dr. de familie cand am intrebat-o despre vaccinarile optionale. Dar, zicea ea, se pare ca inca se cerceteaza problema, adica se pare ca au fost cazuri de autism mai multe la acopii vaccinati, dar nu atat cat sa fie foarte relevant si clar ca legatura este intre vaccin si autism, sau daca nu cumva e coincidenta. Pe de alta parte, la baieti, oreionul poate duce la infertilitate. Asa ca ramane ca fiecare sa evalueze riscurile."
E VORBA DE PRIORIX ???? LA RISCUL ASTA MI-AM EXPUS IO COPILUL?
roxanaz spune:
da, e vorba de priorix si trimovax si toate celelalte vaccinuri existente pe lumea asta. numai ca cei care spun aceste tampenii nu fac nici o analiza a avantajelor aduse de vaccinare. cine spune ca mai bine nu vaccineaza copilul ca sa nu....tot asa de bine poate sa ii dea fiertura de scoarta de copac cand are 40 de grade temperatura. asa ca ia-o mai incet ca alarmisti din astia sunt pe toate drumurile. si cine face obligatorii aceste vaccinuri (adica 90 % dintre tarile civilizate) a studiat atent acest raport risc/beneficiu.
Carmen imi pare rau ca ati avut asa ghinion.....daca era asa mai bine imi dadeai un tel si gaseam ceva, se poate????
Dorsilia spune:
nu stiu ce sa spun dar unde sunt atatea efecte adverse.........am citit un ditamai paginoiul
BLUE ANGEL spune:
mamaaaa Lia !!!pe asta de unde au mai scos-o !!!!
pe unde le citesti mama ? nu sunt experta ..dar mi se pare nitzel deplasat ...
ia sa lansez si eu un zvon ..gasesc repede si niste raspandaci si ..poate castig si nsite banutzi ...
gata , plec
pupici si wknd fain
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
carmenp spune:
Ema, cel putin voi aveti stomatita... in rest, ne scaldam in aceleasi ape...
Kim, ma bucur ca iti merge bine cu piciorul!
Gabi, felicitari pentru viza.
Ina, ursoaica linga gunoi???? si nu v-ati speriat??
Fetili, copiii vostri mai stau in tarc? si inca ceva: a mai dat cineva doua sticlute de peritol la cupil? ca vad ca devine dependenta de el!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august
ina32 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
Ema, cel putin voi aveti stomatita... in rest, ne scaldam in aceleasi ape...
Kim, ma bucur ca iti merge bine cu piciorul!
Gabi, felicitari pentru viza.
Ina, ursoaica linga gunoi???? si nu v-ati speriat??
Fetili, copiii vostri mai stau in tarc? si inca ceva: a mai dat cineva doua sticlute de peritol la cupil? ca vad ca devine dependenta de el!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august
In cartierul in care stau ursii sunt la ordinea zilei, si daca astia de la primarie (sau nu stiu exact cine) nu fac ceva o sa concureze cainii vagabonzi.
Radu nu mai sta de foarte mult timp in tarc. Il mai pun cand am ceva de facut si nu-l pot supraveghea, dar urechile mele nu rezista mai mult de 5 minute la tipetele lui.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare